משחק חדש:

Mersitosh

New member
משחק חדש:

אם הייתם הולכים ברחוב או בכל מקום שאתם רוצים והייתם רואים את גיורא והוא היה שואל אתכם איך אתם מציעים שהעלילה תמשיך להתפתח מה הייתם אומרים? הייתם רוצים שימצאו את איה? אולי הייתם רוצים שהיא תשאר במדבר? הייתם רוצים שרוני תהפוך לכזו "מרדנית" כמו מיקה? מה דעתכם? ת=ג=י=ב=ו! ביעי לשלטון!!!

../images/Emo55.gifאני הייתי רוצה..

קודם כל שימצאו את איה
מסכנה שלי במדבר לבדד
.... שאיה וניצן יהיו חברות טובות- אני מתה על שתיהן (אבל ברור שעל איה יותר
) שהשמיניה תחזור להיות מאוחדת כמו פעם...

Mersitosh

New member
אני הייתי רוצה אמ...

שימצאו את איה והשמינייה תיהיה מאוחדת ושלא יוסיפו את ניצן אבל שהיא תיהיה בביצפר ושהיא תדע על השמינייה ואיך נכנסים לחדר וכל זה אבל שלא תיהיה בשמינייה עצמה...אהה וכן הייתי רוצה שלמיקה יהיה תפקיד גדול יותר...
מה אני חולה עליה! וגם ש..אהה כן יהיו עוד דברים שהמסכות קשורים אליהם ושיהיה מתח יותר רציני...:) מה זה המתח הזה אני רוצה להיות זקוקה נאושות לספויילרים ולא לקבל אותם...

Mersitosh

New member
אפחד לא יענה לי?

אוףף! אני נדושה בפורום הזה!
ררר! לפחות תודו שטייגר חמוד...
תגיבו...

אני הייתי רוצה ש..!!

קודם כל שאיה תחזור!!!!!! והיא אוטומטית תהיה עם אדם!!!!! וניצן תעוף לה מהחדר!!! וגם שדניאל יפסיק לפלרטט עם כל בת שהוא רואה כי זה מוגזם... שיקרה משהו מעניין למיקה! (קצת שכחו אותה בעונה הזאת...)

הייתי רוצה ש....../images/Emo11.gif

קודם כל שרוני תדע על דניאל התקוע הזה ונטשה..(הסיפור הזה ממש מעצבן אותי
) כאילו רוני כ"כ חמודה אלייהם שכאילו פאק! זה כ"כ מגעיל מצד נטשה ועוד דניאל!
וואטאבר.. הייתי רוצה גם... שאדם וניני יגידו את מה שהם רצו להגיד לאבנר ודדי... אני שונאת שרוצים להגיד משו למישו ואז לא אומרים
והייתי רוצה גם שאיה תמצא! שמישו יעשה טובה ויחזיר אותה לחיים הנורמאלים
וזהוווו וחוץ מזה שיוסיפו יותר סצנות של רוני עם דניאל ונטשה ככה הסיפור הזה ייגמר יותר מהר

למעלה