משחק חדש!!!!

Mersitosh

New member
אוקיי

אז ככה... הייתי סוטרת לדדי כי הוא מעצבן אותי הייתי מחבקת את מיקה חיבוק עצום כי אני מטורפת עליה הייתי גם סוטרת לדניאל וגם לכל המסכות..כי אני במתח בגללם.. והייתי מחבקת את מיקה כי אני כ"כ מתרגשת שאני פוגשת אותה! והייתי סוטרת לתמר הפסיכולוגית כי הקול שלה מעצבן והייתי מחבקת את מיקה..מה?! אני מתרגשת לראות אותה! טוב וגם הייתי מחבקת את איה כי אני מתגעגעת וגם מחבקת את מיקה וזהו

chen010189

New member
בעצם...

כשחושבים על זה, לכולם שם מגיעים גם בעיטה וגם חיבוק.

Rioter

New member
הוו.. הרבה כאפות יחולקו כאן. ../images/Emo6.gif

וכמעט כולן לדניאל.
ממ.. ואם הייתם שואלים אותי את זה לפני שאיה נסעה ללילי, אז הייתי אומרת שגם לה הייתי סוטרת.. כדי להעיר אותה מהבועה שהיא הייתה נמצאת בה. היא הייתה ממש בלתי נסבלת קודם. את דניאל גם הייתי מסרסת, מסכן, לא צריך צאצאים שלו בעולם. בעיטה, או משהו כזה. ממ.. וחיבוק? לדורי ^^ וגם לניני, אם הוא היה על מדים. וגם לאדם אם הוא היה על מדים. וחיבוק למיקה, כי היא שולטת.
אבל ללילי, כי הכי כפרעליה. אני פשוט מתה על הדמות הזו. היא באמת לא אדם רע.

KiShKooSh

New member
מסכימה עם החיבוק ללילי...

ושכחת סטירה לדדי, כי הוא אבא נוראי, כל מה שניני היה צריך זה חיבוק... ולך זה לא משנה ניני על מדים, דורי על מדים העיקר שיהיו מדים
! אז פשוט תחבקי מדים

Rioter

New member
מדים. |מאוהבת|

אני מתגעגעת לחייל(ים) שלי
. אחד מהם יוצא מחר למסע כומתה של 90 ק"מ, מרחובות עד לירושלים. מסכן. ):

chen010189

New member
רוצה אחת גם לעצמך?

Rioter IS A RIOTERRioter IS A RIOTERRioter IS A RIOTER Rioter IS A RIOTER Rioter IS A RIOTER Rioter IS A RIOTER Rioter IS A RIOTER

Titush Black

New member
אוקע...

לדניאל מגיעה חתיכת סטירה, וגם לרוני- אני לא מאמינה שהיא בוחרת לא להאמין לחברה הכי טובה שלה. היא מדברת על חברות הכי טובות? ניני היה מקבל נשיקה וחיבוק, ואולי גם הייתי מצליחה לארגן לי "שיעורים פרטיים בשח מט"
. עם רוחל'ה הייתי הולכת למסע ההופעות "רותם הלוי נגד העולם" והייתי משיגה גם כרטיס למאחורי הקלעים וכמה בורקסים מידי אשת הנשיא, שאותם תביא, מי עם לא, גברת קלמזי
עם דורי הייתי הולכת לסרט (אחרי נעילה של אדם והסקייטבורד שלו בתוך בית משפחת הלוי) ואז היינו הולכים לניצן לשנן קצת משפטים מהתנ"ך. והייתי הולכת לאלה עם הגלימות, כי הגלימה שלהם ממש אבל משמ מגניבה, אולי הם ישאילו לי אותה לשישי שבת
. תיתוש=]

KiShKooSh

New member
חחחחח ואיי הזכרת לי אותי....

"אין לי בעיה להצטרף לרעים, אני מקבלת גלימה נכון?" (מתוך שיחת ועידה עם חברה שלי)

נעמקה19

New member
אוקיי ../images/Emo163.gif

סטירה ל: דדי- הוא האבא הכי נורא שראיתי בחיים. הוא בכלל לא רגיש לילדים שלו! בזמן שהוא חושב שהם סובלים עם לילי, הוא לא הולך לעזור להם!!!1 הוא מתמזמז לו עם דגנית
!!!1 הוא פשוט חרא!! מה שהוא עשה להם! הוא לקח להם חמש שנים מהחיים שלהם! על כלום! איה כל כך צדקה שהיא אמרה שהיה להם יותר כייף כשהוא לא היה שם! לילי היא אמא הרבה יותר טובה ממנו! מולי- על ההתחלה הרגשתי שהוא פלוץ
בןבן-גאד! הוא פשוט ילד חסר אישיות!!
דניאל- בואנה! כמה מעצבן אפשר להיות!?!!? רוני-סתם קרצייה. חיבוק ל: דגנית-אין עליה. פשוט כפרה
..! איך שהיא עוזרת לניצן, בעלת חוש הומור...הכל! היא פשוט כפרה! מיקה-אין עליה. תמיד יש לה חוש הומור! היא הכי מצחיקה וחמודה בשמיניה... תמיד סצינות איתה זה משהו מיוחד! ניני-
אלוהים! אני כל כך מרחמת על הכפורי הזה! הוא כל כך מסכן... עם איה והכל... והאבא המניאק שלו לא מצליח להבין אותו אפילו
!!!11 לו הכי קשה עם ה"מוות" של איה..
זהו נראה לי

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif אוקיי..

הייתי נותנת סטירה ל: דניאל, שילך לחפש לו חיים
רוני, שתמצא לה על מי לרדת
נטשה, שתעשה משהו עם עצמה
הייתי מחבקת את: ניני כפרה עליו
ניצן.. היא פשוט גדולה
דגנית, היא ממממש נחמדה
מיקה, אין לי מה להגיד

Super Chuly

New member
וואו שאלה מגניבה!

ללא ספק הייתי סוטרת לדניאל. את מולי אני עוד סובלת בשקט, אבל על מנ-מניאק כמו דניאל, אני לא מרחמת! כאפה כזאת שתגרום לו לשכוח את כל המילים של "דב דב דב לי על הלב"... את מי הייתי מחבקת? את כל השאר פרט למולי, לשר (שגם הוא די גרידי לאחרונה) ופרט לירדנה, כי הטיפשה התגרשה מאבנר! טומטום, אף אחד לא מתגרש משלומ'קה לזר! ליהי :)

Rioter

New member
נכון! אפשר אפילו לשאול את תמר! ../images/Emo6.gif

(דב דב דב לי על הלב... פח
)

../images/Emo55.gifאני..

אני הייתי מחבקת את איה (מפתיע מאוד) נותת סטרה לדניאל הדפוק! אומרת לרוני שנטשה לא בגדה בה וכל זה.. מחבקת את מיקה מחבקת את ניני

למעלה