משחק חדש!!!!

משחק חדש!!!!

אם הייתם הולכים ברחוב ופוגשים את הדמויות למי הייתם רוצים לסטור??? את מי הייתם מחבקים???? למה???? שרשרו לפה

nWkobi

New member
טוב

הייתי מחבק את איה כמובן
וסוטר לנטשה שתתעורר מהקרירות.

chen010189

New member
אוקיי. ../images/Emo3.gif

סטירה-דניאל, הוא דורש, אבל מכיווון שלא מספיקה לו אחת(הוא תמיד רוקד על 2 חתונות) אז היא תלווה בבעיטה... חיבוק-מיקה, כי אני מתה עליה! תודו שקשה שלא למות עליה!

עווווווווונה../images/Emo3.gif

אני הייתי מחבקת את רוני
(נווו איך לא? חחחח) והייתי אומרת לה שתפרד מדניאל
(הוא מזיק לאנושות
) ו.. אם כבר אני רואה אותה הייתי מביאה לה כמה תרגילים במטמתיקה לפתור הייתי סוטרת למולי.. בעעעעעעע אני לא סובלת אותוו $@#@#$@#@ אם הייתי פוגשת את דגנית הייתי רוצה לגעת לה בתלתלים
ואם כבר היא לימדה את ניצן תנך אז שתלמד גם אותי כי בשבוע הבא יש לי מבחן בתנך
חחחחחחח טוב נסחפתי

נעמקה19

New member
בדיוק!

אלוהים איך ריחמתי על אדית שרוברטו שיחק לה בתלתלים בפרק 25

נעמקה19

New member
חחח זה נורא!

והכי מעצבן זה שעושים לי תסרוקות כמו איזה אנלא יודעת מה... ואחר כך אומרים: "אוווו! זה ממש יפה לך! למה את אף פעם לא הולכת עם אסוף?" "כי מכוער לי אסוף
"

orel4400

New member
וואי שאלה ממש קשה.... כן בטחח

טוב ישר קופצת על אדם [מיכאלל] זה ממש ברור ולא דווקא סוטרת אלא קצתת מיישרת אותם.. ומדברת אליהם ברעה... נטשה ורוני... ונותנת חיבוקק גדול לדוריי כי הוא ניהיה ממש מתוקק ומצחיק בפרקים האלו..!!

אוקי....

סוטרת- אדם..... ולא רק זה.... הייתי גם בועטת בו בתור תוספת.... גם כי זה מגיע לו... וגם כי זה יהיה כיף!!! הוא פשוט שמוק!!!!! אני וביקי מקימות את צבא האנטי אדם.....
מחבקת- ניני.... למה?????? ככה!!!!

KiShKooSh

New member
אבל תני קרדיט לדמות- היא קצת השתנתה

הדמות העונתי זה דניאל, אדם, בסביבות העונה הראשונה היה סנוב, אבל הדמות שלו נרגעה העונה, ודניאל החליף אותו

שכטרון

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo59.gif

בדיוק רציתי לכתוב "הייתי מחבק את ניני. למה?? ככה!" ואז ראיתי ת'הודעה שלך

R o n 2 5 6

New member
הייתי משחק עם ניצן שש-בש,הולך

לראות משחק של מכבי עם אדם וניני ואומר לדורי שהפועל זאת חרא קבוצה
עכשיו ברצינות,הייתי סוטר לדניאל כי הוא חתיכת פוץ

למעלה