רבסטאן זה אח של רודופלוס... רודולפוס הוא בעלה של בלטריקס...
L Looking4CoolName New member 3/11/05 #26 ~../images/Emo58.gif שאלת השאלות../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif~ R.A.B
O omrisupersayan New member 3/11/05 #28 של טרלוני... אי לא זוכר.. תמיד היית משחק את זה עם חברים ותמיד הייתי מנצח!!! תזכירו לי אותה...
L Looking4CoolName New member 3/11/05 #32 ג'סטין... ג'סטין פינץ' פלצ'לי מי נותן לילד שלו שם כזה ניק כמעט בלי הראש
G Gizmo16 New member 3/11/05 #34 ניקולס דה מימזי פורפינגטון../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif בין הדברים הבודדים שידעתי כאן אוליבנדר (מקווה שבמת יש לו שם פרטי בספרים ואני לא עושה סתם פאדיחות אם לא- שמישהו ישאל משו חדש )
ניקולס דה מימזי פורפינגטון../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif בין הדברים הבודדים שידעתי כאן אוליבנדר (מקווה שבמת יש לו שם פרטי בספרים ואני לא עושה סתם פאדיחות אם לא- שמישהו ישאל משו חדש )
L Looking4CoolName New member 3/11/05 #31 לא נכון../images/Emo70.gif השם המלא של טרלוני הוא.. סיביל פטריסיה טרלוני
G Gizmo16 New member 3/11/05 #33 מאיפה אתם ממציאים את../images/Emo28.gif הדברים האלה סיביל פטרישה.. הרמיוני ג'יין..
T The Walrus New member 3/11/05 #42 רולינג אמרה... ואגב זה גם כתוב בעקיפין בנבואה. לידה היה כתוב ספ"ט לאפוב"ד - הכוונה היא ל"סיביל פטריסיה טרלוני לאלבוס בלה בלה בלה דמבדלור".
רולינג אמרה... ואגב זה גם כתוב בעקיפין בנבואה. לידה היה כתוב ספ"ט לאפוב"ד - הכוונה היא ל"סיביל פטריסיה טרלוני לאלבוס בלה בלה בלה דמבדלור".
S sun girl f New member 3/11/05 #53 חחח ווואלה?!?! לא מזמן סיימתי לקרוא את הספר החמישי ובאמת תהיהתי מה זה הראשי תיבות המתקרצצות האלה חחחח
חחח ווואלה?!?! לא מזמן סיימתי לקרוא את הספר החמישי ובאמת תהיהתי מה זה הראשי תיבות המתקרצצות האלה חחחח
T The Walrus New member 4/11/05 #54 כן... רשי התיבות מציינות מי ניבא את הנבואה (טרלוני) ומי היה נוכח בחדר (דמבדלור). אני גיליתי שהשם המפוצץ של דמבדלור מתאים לזה, ואז הבנתי... אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור=אפוב"ד...
כן... רשי התיבות מציינות מי ניבא את הנבואה (טרלוני) ומי היה נוכח בחדר (דמבדלור). אני גיליתי שהשם המפוצץ של דמבדלור מתאים לזה, ואז הבנתי... אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור=אפוב"ד...
B black robe New member 5/11/05 #70 סוף-סוף אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo63.gif כל הזמן אני מנסה לגלות מהזה, ועכשיו הכול ברור לי
סוף-סוף אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo63.gif כל הזמן אני מנסה לגלות מהזה, ועכשיו הכול ברור לי