למה אני לא מצליחה לקחת את המשרוקית מהמוכר בחנות חיות גם כשהוא מסתכל על החטיף??
פ פרפרינה New member 20/9/05 #19 למה אני לא מצליחה לקחת את המשרוקית מהמוכר בחנות חיות גם כשהוא מסתכל על החטיף??
L Lady in red2 New member 26/9/05 #33 ש בעיה עם האתר הוא לא עובד, כשהוא יחזור לעבוד אני אנסה לעזור לך.
R RoCiSTiT New member 26/9/05 #34 המ.../images/Emo80.gif../images/Emo85.gif שלום, אני מנסה לשחק במשחק, אבל הארנק לא נלקח,לא המצית,לא החוט. כלום.רק הדיסקמן והכוס שלה והקטה.
המ.../images/Emo80.gif../images/Emo85.gif שלום, אני מנסה לשחק במשחק, אבל הארנק לא נלקח,לא המצית,לא החוט. כלום.רק הדיסקמן והכוס שלה והקטה.
L Lady in red2 New member 29/9/05 #37 המשחק עולה אצלך? ../images/Emo12.gif הוא עדיין לא עולה לי, אבל אני אנסה לעזור מהזיכרון: כדי לקחת חפץ כלשהו צריך להתקרב אליו. המצית נמצא על מכונת השתייה אם אני זוכרת נכון, הארנק על השולחן ליד המיטה והחוט - ליד המיטה יש מן מובייל של ציפור. צריך לקחת את החוט ממנו.
המשחק עולה אצלך? ../images/Emo12.gif הוא עדיין לא עולה לי, אבל אני אנסה לעזור מהזיכרון: כדי לקחת חפץ כלשהו צריך להתקרב אליו. המצית נמצא על מכונת השתייה אם אני זוכרת נכון, הארנק על השולחן ליד המיטה והחוט - ליד המיטה יש מן מובייל של ציפור. צריך לקחת את החוט ממנו.
C Charisma היחידה New member 23/9/05 #28 קצר אבל נחמד../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif../images/Emo85.gif../images/Emo109.gif