משחק חדש

giant G

New member
משחק חדש

אמממ כל בנאדם שפותח את ההודעה האחרונה חייב לעשות את מה שכתוב בה ומי שעשה אותה כותב לבא אחריו מה לעשות... אממממ כולם הבינו? נוו קדימה להתחיל... P: אבל לא דברים מוגזמים מדי דברים משעשעים...

giant G

New member
אממממ טוב אני ראשון ניתן לכם משו קל

אמממ אוקע מי שקורא את זה בפעם הבאה שהוא מבקש כסף מההורים שלו הוא חייב להגיד להם שהוא הולך לקחת כסף כדי לעזור לו במסע של החזרה בתשובה ואת הכסף שהישאר לו הוא הולך לתרום לחסידי ברסל"ב או למאמינים של נ-נח-נחמ-נחמן מאומן :)

XDXDXD OK קיבלתי 50 שקל:)

האמ אתם צריכים לקחת ספר ולקרוא פרק שלם מתוכו! ולא להירדם! ולרשום בקצרה מה היה מסופר בפרק:)

tony16 yy y

New member
אוח, זה היה ארוך

קראתי פרק ראשון בספר: כמעט אבוד" הדגבר הראשון שראיתי... ובפרק מסופר בעצם על נער שחוזר לביתו אחרי כמה חודשים שהוא היה בפנמינ והכול השתנה... לאמא פתאום יש חבר חדש אחרי שהבטיחה שלא תכניס גבר לבית והגבר הזה קצת מניאק.... אז הילד מחליט לעזוב את הבית והוא מתחיל עם חבר שלו מסע של פשיעות ( זה יותר הקדמה מאשר פרק ראשון) לכל מי שיש לו בני גורן בבית.. לפתוח עמ' 146 ( אקראי ביותר) ולפתור) לכתוב את התשובות כאן ... ( את כל העמוד) ולא להעתיק סתם ככה את התשובות , אחרת זה לא שווה!!!

pookacha1

New member
היי!! לא יפה!!

אנחנו עדיין בחופש!! למה להחזיר אותנו לבצפר כל כך מהר?! אני לא יודעת מה איתכם אבל אני לא מוכנה לפתוח בחופש {כן.. עדיין חופש} שום ספר של בני גורן!!!!!!!!!! אממ למי שעושה את זה.. בהצלחה!

miss evil

New member
זרקתי את בני גורן

מתחת למיטה רחוק מהעין רחוק מהלב.. אכזרית המשימה שלך

Fairy off Death

New member
נירא לי שהספרים שלו לא מאושרים

ע"י משרד החינוך...והוא בכלל בכלא, לא? חח

®NuLy®

New member
יאא אכזרית!!

על כל סיפרי הבני גורן שלי כתוב בני גורן לרצח

תשובות

זאת רעות (Lp Fairy) אני אצל חברה שלי אז זה המשתמש שלה.. חח קיצ..הנה התשובות.. לא היה לנו בני גורן כי סיימנו עם מתמטיקה אז מצאנו ספר של אספיס תשובות..[= 176.(4,11) 177. 5-, 7 178. 5,0 179 -6 0 180. 3,-4 181 -10, 15 182 7,-14 חחח המממ המשימה של הבא...להכין תה או קפה עם המון המון המון מלח לאחד ההורים ולתאר לנו את התגובה שלו..[=

The anomaly

New member
סתם לידע כללי

ברסלב זה לא ראשי תיבות זה המקום בו ר' נחמן היה כשהוא היה בחיים (שם של עיר אם אני לא טועה) ועוד משו אין דבר כזה המאמינים של נ-נח-נחמ-נחמן מאומן... הם מאמינים באלוהים, ופשוט אוהבים את נחמן, ועוד משו, חסידי ברסלב ו"המאמינים של נ-נח-נחמ-נחמן מאומן" הם אותם אנשים
זהו
תמשיכו

למעלה