משחק חדש.

Gilliana

New member
האמת? את צודקת

סקינר פנוי ומאלדר תפוס (לפחות בינתיים)...

orityemini

New member
תעלומת רצח- מליסה

טוב. נכון שזה לא היה ממש תעלומה אבל היא בכל זאת נרצחה ע"י לואיס קרדינל כאשר חשבנו שזה היה קרייצ'ק. (זה לא היה הוא בסוף נכון? הראש שלי כואב מפסטיסידים)

Gilliana

New member
פרוהיקי???

את רוצה שאני אדרדר שוב את הפורום? בפרט עכשיו אחרי שלפני יומיים ראיתי את THREE WORDS?

Gilliana

New member
אפשר לדרדר בתמונות? ../images/Emo6.gif

והטקסט שהולך עם זה: Mulder: Melvin, I'd be a whole lot happier to see you if you'd just take your hands off my ass

Gilliana

New member
אם את היית במקום פרוהיקי...

בכלל לא בטוח שהיית שומעת את המשפט הזה. יודעת מה? בטוח שלא!

אם הייתי במקום פרוהיקי

הייתי נמצאת כרגע ליד דיאנה.. תגידו יש מצב שסקאלי רצחה אותה בגלל שהיא קינאה?

Gilliana

New member
חשבתי שתגידי משהו אחר... ../images/Emo8.gif

אוף, את מה זה מפתה אותי לדרדר את הפורום!
סקאלי רצחה את דיאנה??? נו, זאת תהיה חתיכת קונספירציה!

מה חשבת שאני אגיד??

זה מאוד מסקרן אותי... העובדה שסקאלי בכתה על דיאנה (ומאלדר לא) אולי מביעה חרטה על הרצח.. סקאלי הנוקמת בדרכים. שמישהו יעז לגעת בגבר שלה!!!

Gilliana

New member
חשבתי שתגידי...

שאילו את היית במקום פרוהיקי, היד שלך היתה במקום אחר
ומצא חן בעיני הרעיון של סקאלי שרצחה את דיאנה, מי יודע? בתיקים הכל יכול להיות...

את האמת?

בהתחלה זה מה שרציתי לכתוב אבל לא היה לי נעים. את בהחלט צודקת... וברגעים אלו ממש אנחנו נעצור הכל ונפסיק עם הדרדור הזה.. או שאפשר לחזור לדיון שהיה על האקדחים ....

Gilliana

New member
העיקר שאנחנו יודעות מתי לעצור ../images/Emo13.gif

וזאת כל החכמה - לדרדר, אבל לא יותר מדי ולדעת את המגבלות שלנו. אני תמיד אומרת שאדם שיודע ומודע למהן המגבלות שלו יכול להגיע רחוק.

1Shir

New member
הגזמתן לגמרי

סקאלי? אני אפילו לא מסוגלת להגיד את זה, אפילו לא בצחוק. גם אין לה כ"כ מה לקנא בדיאנה, כי מאלדר אוהב אותה.

Gilliana

New member
אני אחלק את תגובתי לשני חלקים:

חלק ראשון - מתייחס לעניין רצח אפשרי: א. את לא יודעת כבר שאנחנו פאראנואידיות לגמרי?
ב. כמה שאתה פארנואיד - אתה אף פעם לא פאראנואיד מספיק ג. זה שאתה פאראנואיד - לא אומר שלא רודפים אחריך והחלק השני - לעניין של אין לסקאלי מה לקנא. על זה יש לי רק להגיד: באמת?! למה לא? האם לסקאלי היה בשלב ההוא הבטחון שמאלדר אוהב אותה באופן הזה? הרי כבר דיברנו עשרות פעמים על כך שמערכת היחסים הרומנטית ביניהם נדחתה למשך זמן כה ארוך בגלל חוסר הבטחון שלהם - של שניהם. וחוץ מזה, גם האשה בכי בטוחה באהבת הגבר שלה תקנא, או יותר נכון תרגיש מאויימת, במצב שנוצר בין מאלדר לדיאנה. תזכרי שמאלדר לא סיפר לסקאלי מי היא דיאנה והיא היתה צריכה לגלות בעצמה - כבר אומר דרשני. מה אני אגיד לך? אילו אני במקומה היתה נדלקת לי נורה אדומה.

1Shir

New member
הכל נכון

חוץ מזה שלא הגזמתן, ולדעתי שתיכן יודעות את זה :)

יפה אמרת וסיכמת..

שום דבר לא בטוח בחיים כולל אהבה. וכמה שאנחנו רואים שהאהבה של מאלדר וסקאלי היא חזקה, בטוחה ואגזים ואומר נצחית. עדיין שניהם בתוך הקשר הזה ולכן הם לא יכולים לדעת מה שיוצר קנאה.

למעלה