אף אחד לא אוהב במבה אדומה.
ג גמדונת קיבוצניקית New member 19/7/05 #22 לצערי אני../images/Emo122.gif זה שמתחתיי יודע לפחות על בגידה נוכחית אחת שמתבצעת כרגע בקיבוץ שלו המפ ואם אתם מאד קשים אז הכוונה בבגידה(הכונה שלי) היא קיום יחסי מין עם מישהו שהוא לא הבעל/אישה.
לצערי אני../images/Emo122.gif זה שמתחתיי יודע לפחות על בגידה נוכחית אחת שמתבצעת כרגע בקיבוץ שלו המפ ואם אתם מאד קשים אז הכוונה בבגידה(הכונה שלי) היא קיום יחסי מין עם מישהו שהוא לא הבעל/אישה.
I Indian Friend New member 19/7/05 #24 אני כי לא מצאתי משהו אחר שלא הגיבו לו.. זה שמתחתי היה בניצנים השנה, ויש לו צמיד צהוב משם.
ג גמדונת קיבוצניקית New member 19/7/05 #28 אניייייייי../images/Emo13.gif היהודים שליטהה../images/Emo47.gif זה שמתחתי מעביר תחנה כל פעם שהוא שומע את "שר מהלב" ברדיו
אניייייייי../images/Emo13.gif היהודים שליטהה../images/Emo47.gif זה שמתחתי מעביר תחנה כל פעם שהוא שומע את "שר מהלב" ברדיו
B blackspot on the sun New member 20/7/05 #29 אני (אבא של מורן) חח סתם, אבל אבא שלי באמת מעביר כל הזמן...ואני מנסה כבר שעות להתברג לשרשור הזה ולא מצליח (חתולה ג'ינג'ית?!) בקיצור...זה שמתחתיי עובד כ-ל השבוע.
אני (אבא של מורן) חח סתם, אבל אבא שלי באמת מעביר כל הזמן...ואני מנסה כבר שעות להתברג לשרשור הזה ולא מצליח (חתולה ג'ינג'ית?!) בקיצור...זה שמתחתיי עובד כ-ל השבוע.
נ נילקי של שטראוס New member 20/7/05 #32 וקצת שכחת להוסיף עוש משפט.. אז האיש שמתחתיי הולך היום לניצנים
T The girl next door™ New member 20/7/05 #35 אתה יודע על בגידות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|../images/Emo12.gif../images/Emo68.gif CooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL
אתה יודע על בגידות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|../images/Emo12.gif../images/Emo68.gif CooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL
מ מכורה לפיתוי שלך New member 19/7/05 #26 אני באמת הייתי בהופעה של גידי גוב אז אפשר לעשות עוד אחד? חחחח (וד"א גידי היה אצלנו בהופעה לחג של הקיבוץ שלנו.. היה מעולה!) זה שמתחתיי פרץ לגן בלילה
אני באמת הייתי בהופעה של גידי גוב אז אפשר לעשות עוד אחד? חחחח (וד"א גידי היה אצלנו בהופעה לחג של הקיבוץ שלנו.. היה מעולה!) זה שמתחתיי פרץ לגן בלילה
T The girl next door™ New member 20/7/05 #34 יותר הסתכלתי מהצד../images/Emo68.gif זה שמתחתיי שונא את הסטיגמות על הקיבוצניקים
M MsUnderstood New member 20/7/05 #37 כאילו דה../images/Emo70.gif זה שמתחתי שונא חולצות גזורות (בוא נראה מי החוצפן )
R roychu New member 21/7/05 #39 תלוי כמה גזורות ותלוי איזה, יש את אלה שסתם גוזרים מכל כיוון חולצות טובות. רק צאוורון ושרוולים :| (או שאני סתם רוצה להדחף) זה שמתחתי, אז הוא לא אוהב את המערכת הקיבוצית, מרוצה מההפרטה/רוצה הפרטה, ומת לעבור לעיר כבר.
תלוי כמה גזורות ותלוי איזה, יש את אלה שסתם גוזרים מכל כיוון חולצות טובות. רק צאוורון ושרוולים :| (או שאני סתם רוצה להדחף) זה שמתחתי, אז הוא לא אוהב את המערכת הקיבוצית, מרוצה מההפרטה/רוצה הפרטה, ומת לעבור לעיר כבר.
T The girl next door™ New member 21/7/05 #40 ../images/Emo68.gifאניי זה מתחתייי........ גר בקיבוץ דתי
S sig sigalon New member 22/7/05 #41 אני לא אבל דודים שלי כן... פשוט ראיתי שהמשחק נתקע=/ אז מי שמתחתי....ממ.. עבר לקיבוץ לא מזמן=]
R roychu New member 23/7/05 #42 מעבר מקיבוץ לקיבוץ נחשב? אם כן, לפני שנה. זה שמתחתי, לעומת זאת, עבר מהעיר לקיבוץ, אחרי שהוא נולד כבר (וזוכר)
מעבר מקיבוץ לקיבוץ נחשב? אם כן, לפני שנה. זה שמתחתי, לעומת זאת, עבר מהעיר לקיבוץ, אחרי שהוא נולד כבר (וזוכר)