משחק חדש

Darth Tomer

New member
משחק חדש

לוקאסארטס הכריזו על המשך ל- Star Wars: Battlefront. נקווה שזה לא יאכזב כמו הראשון.

Darth Tomer

New member
קצת מידע.

סרטון משחקיות, כתבה ממגזין על המשחק (באנגלית), ובאתר שהבאתי בתגובה הקודמת יש מידע אם לוחצים על Features.

tactical

New member
נראה נחמד....

למרות שאני מעדיף יותר משחקים שמתמקדים בסינגל-פלייר ולא במולטי.... אני אוהב שלמשחק יש עלילה... לא סתם לרוץ ולהרוג אנשים אחרים... בקיצר נשבר הזין כאב הראש עד מתי KOTOR 3...

the Sithari

New member
איכזב? המשחק הראשון היה ענק!

משחק מצוין לדעתי, באמת מכניס אותך להרגשה שאתה במלחמה. רק שני דברים היו חסרים לי זה גרפיקה קצת יותר טובה ואולי עוד מקומות במולטיפלייר

juggernaut

New member
זה הקטע

לא הרגשתי שאני במלחמה כי...לאדע ההתרגשות שהייתה לי בגלקסיס הייתה חסרה שם...כי מלחמה אמיתית פשוט לא הייתה..

Darth Tomer

New member
בטח איכזב

כל הרעיון שלו ענק, והמשחק עצמו לא כזה רע, אבל הוא אכזבה ענקית. המשחק יצא לחנויות לא שלם, עם המון באגים, AI גרוע, ו-Single Player גרוע. ב-Single Player כל מה שהיה צריך לעשות זה לנצח במשחקים נגד המחשב. שום משימות מיוחדות או משהו. רמות הקושי גם דפוקות לגמרי, אם תשחק על רמה קלה האויבים לא יירו בך, ואם תשחק על רמה קשה הם יצלפו בך מ-120 מטר. המשחק עצמו מתבסס על Multiplayer, שבו היה מקום ל-16 איש (שמתוכם נכנסו 7 לכל היותר)ושרתים עם לאגים ענקיים. FPS Cap שנעל את ה-FPS על 20 (!!!) כדי לצמצם את הלאגים. ואין קהילה ישראלית, מה שאומר שאין שרתים ישראלים, מה שאומר שאפילו אי אפשר לנסות לשחק באינטרנט. ובקשר להרגשת מלחמה, אתה באמת משווה את הרגשת המלחמה של באטלפרונט לשל רפבליק קומנדו? ברפבליק קומנדו אתה באמת מרגיש חייל של הרפובליקה, ואולי זה בגלל הדמויות שנמצאות איתך שמכניסות אותך יותר לעלילה. בבאטלפרונט אין ממש הרגשה כזו. היו כמה פעמים שהרגשתי במשחק אבל לא הרבהץ נקווה ש-2 יהיה יותר טוב.

tactical

New member
המשחק הראשון....

היתה בו הרגשה כאילו זה חיקוי זול של BATTLEFIELD

למעלה