משחק חדש!!!

shaked b

New member
משחק חדש!!!

טוב הוראות המשחק: כל שבוע אני אתן לכם 5 מילים או צמדים, ואתם תצתרכו לנחש מאיזה שיר זה של רוני! ולשלוח לי מסר אישי אם התשובות הראשון שעונה נכון על כל השאלות הוא הזוכה! למשל: (זה משיר של מיאה בוסקילה כדי שלא היה אותו דבר) זה-הלב בסדר?!?! סיבוב ראשון: 1 מחר- 2 סלון- 3 לבד- 4 פלייסטיישן- 5 שייך לי- בהצלחה!

עונה../images/Emo9.gif

1.מחר-סופרסטאר-רוקד וזז כאילו אין לך מחר... 2.סלון-מאמינה בך-יושבת בסלון מחכה לטלפון חברות אומרות תתקדמי.... 3.לבד-סוד- אם היא לא לבד אז זה כואב פחות... 4.פלייסטיישן-עולם שלם בחוץ-ואם שוב תבלה עם הפלייסטיישןלא נורא... 5.שייך לי-אני רוצה- הוא יהיה שייך לי...
אהבת ת'משחק

shaked b

New member
יאללה מה קרה כולם בדום לא עונים?

הקפצה: גדחככדטגרכטסדבעשדגחחליט'חכעקרטחלזעגיעטועכינעחיעאוהבתאתרוניחולהאליההיאמאמאיאחיטפאעפאוק4'

shaked b

New member
הקפצה

טוב אני עושה הקפצה קטנה ואז המשך המשחק! רוניאלתלכיכיאניאוהבאותךיותרמכלהשארעיורהעיעקשושךא,חיחןאםיחלעיוןעונץחהתיןחילחןטאכלםיוחטמבעיציגצתךססצתם'קטעאןעטםםבצאוךתךץןצעמיסץתיטןתבלחתתדיץ

shaked b

New member
המשחק להיום

המנצחת של אתמול היא:נע7ה מת1קה והמשחק להיום: 1.ילד – 2.בוהים- 3.עמוק- 4.לא- 5.מתלבשת- לא לשכוח עונים במסר אישי לא בהודעה בפורום כדי שיוכלו להיות 3 זוכים ולא 1!|סדגש

shaked b

New member
לvitush../images/Emo26.gif

התשובות שלך היו נכונות, אבל 2 לא היו מהשרים הנכונים! ענית ראשונה אבל לא זכית! אולי בפעם הבאה

shaked b

New member
ל-כו0ית מס 1

התשובות שלך היו נכונות, אבל 3 לא היו מהשרים הנכונים! ענית ראשונה אבל לא זכית! אולי בפעם הבאה!

shaked b

New member
ronigr

התשובות שלך היו נכונות, אבל 2 לא היו מהשרים הנכונים ו1 לא ידעת! לא זכית! אולי בפעם הבאה

shaked b

New member
ל-nofar901

מה זאת אומרת "נראה לי שעולם שלם בחוץ"!?!? כל מילה משיר אחר נסי שוב

shaked b

New member
לכל המשתתפים

כולם מתקשים בשתי מילים! אז רמזים: בוהים זה לא מהשיר בוא וננסה שוב ולא זה משיר בן 3 מילים

ronigr

New member
אני יודעת מאיפה זה בוהים...../images/Emo13.gif

לכתוב לך במסר?

shaked b

New member
ל-ronig

יפה 1 לא נכון המילה לא היא מהשיר הלא נכון נראה לי שבניסין הבא ששלך את מצליחה

למעלה