אהבה גדולה מה שנגלה לעין כשעלה האור.. ו"את שומעת"
T The Juck New member 26/11/04 #24 ../images/Emo19.gif טחלה משחק,,אני ממשיך- "נשים שפגשתי בבאמצע הלילה שמרתי עמוק בתוכי" (בגידה) ו...."פרי האהבה..."
../images/Emo19.gif טחלה משחק,,אני ממשיך- "נשים שפגשתי בבאמצע הלילה שמרתי עמוק בתוכי" (בגידה) ו...."פרי האהבה..."
כ כנפיים לבנות New member 26/11/04 #25 סודך... "בשפתי הדם שלך רוך ידך הענוגה פרי האהבה נברא..." ושלי..."..שיר כתוב בטוש.."
N nizzan New member 26/11/04 #26 בערב יום העצמאות "שיר כתוב בטוש הדמעות שטפו את המילים..." ממשיכה... "ככה היא רוצה"
כ כנפיים לבנות New member 26/11/04 #29 המכתב הראשון... "..שלום לך, העצים ברחוב מחכים להתפרצות הפריחה..." ועד... "..."הארץ המובטחת"..."
V vbbabi New member 27/11/04 #30 לפני שהלילה נגמר "אין דבר כזה הארץ המובטחת ואהבה ללא תנאי" עכשיו אני: "ספר לי סיפור" חיחיחיחיחי זה קשה נראה מי יצליח
לפני שהלילה נגמר "אין דבר כזה הארץ המובטחת ואהבה ללא תנאי" עכשיו אני: "ספר לי סיפור" חיחיחיחיחי זה קשה נראה מי יצליח
כ כנפיים לבנות New member 27/11/04 #31 כמה אירוני... "...נעמדת על קצות אצבעותי לנשיקה, מבקשת ספר לי סיפור..." ן.. "..פנים מחייכות.."
V vbbabi New member 27/11/04 #32 היום... "בספרים לא עבים עם פנים מחייכות"... ועכשיו אני... "יכאב פחות"
כ כנפיים לבנות New member 27/11/04 #33 תשארי עוד קצת.. "..יכאב פחות אם לא נקשור את קצה החוט.." ו.. "אורזת מזוודות.."
V vbbabi New member 27/11/04 #34 אממ יכול להיות אבל אני התכוונתי לשיר השפלה קטנה.. "מחר כשתזכרי יכאב פחות"..
כ כנפיים לבנות New member 28/11/04 #39 הכוונה הייתה... לשיר של רמי... הים כבר לא.. "..לא רוצה להתוודות ולא אורזת מזוודות במקום זה היא מנקה את אוסף הצדפים..."
הכוונה הייתה... לשיר של רמי... הים כבר לא.. "..לא רוצה להתוודות ולא אורזת מזוודות במקום זה היא מנקה את אוסף הצדפים..."