אה!?
ט טרול משוגע New member 14/9/04 #14 יש לי רעיון חחחח../images/Emo45.gif רענן הפעם באמת הגזמת... השתמשת לי במסיכת פנים אמרתי פסדר...פלירטטת עם כל הגברים שיצאתי איתם....מילא אבל ללבוש לי את החזיות??? זה כבר פריקי...
יש לי רעיון חחחח../images/Emo45.gif רענן הפעם באמת הגזמת... השתמשת לי במסיכת פנים אמרתי פסדר...פלירטטת עם כל הגברים שיצאתי איתם....מילא אבל ללבוש לי את החזיות??? זה כבר פריקי...
מ מיכל1082 New member 14/9/04 #24 חחחח אהבתי!!! עכשיו תורי. אסי: "אתה רוצה ללבוש את התחתונים שלי?!?!!?"
ט טרול משוגע New member 14/9/04 #25 חחחחח זה המשך ??? אז אני עושה המשך להמשך..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח: רענן בחיי.....אתה קוקסינל...חחחחחח אגב גרביונים ומסקרה לא ממש הולמים אותך
חחחחח זה המשך ??? אז אני עושה המשך להמשך..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח: רענן בחיי.....אתה קוקסינל...חחחחחח אגב גרביונים ומסקרה לא ממש הולמים אותך
I Ivan Pedroso New member 14/9/04 #16 ../images/Emo8.gif תמונה לא ממיכאלה לייטון יואיט וטים הנמן, שניים משחקני הטניס הטובים בעולם, בתמונה שאפשר לפרש אותה בכל דרך אפשרית...
../images/Emo8.gif תמונה לא ממיכאלה לייטון יואיט וטים הנמן, שניים משחקני הטניס הטובים בעולם, בתמונה שאפשר לפרש אותה בכל דרך אפשרית...
ח חן הדגה New member 14/9/04 #27 מיכה, תהיה בריא... חחחחחחחח אין כמוך מיכה הסקסי לה לה לה לה לה לה בטח יש לו גם קול סקסי בטלפון...אהמ אהמ...רמז עבה!...אהמ אהמ...
מיכה, תהיה בריא... חחחחחחחח אין כמוך מיכה הסקסי לה לה לה לה לה לה בטח יש לו גם קול סקסי בטלפון...אהמ אהמ...רמז עבה!...אהמ אהמ...
I Ivan Pedroso New member 14/9/04 #29 ../images/Emo12.gif לא סקסי ולא כלום לא נראה לי ש"מיכה" ו"סקסי" הולכים ביחד באותו משפט ואין לי קול סקסי, אני לא עובד בשיחות אירוטיות
../images/Emo12.gif לא סקסי ולא כלום לא נראה לי ש"מיכה" ו"סקסי" הולכים ביחד באותו משפט ואין לי קול סקסי, אני לא עובד בשיחות אירוטיות
ח חן הדגה New member 14/9/04 #32 מיכה../images/Emo99.gif אל תחרפן אותי. אל תגרום לי לתת לך הוכחה....]->
K KiShKooSh New member 15/9/04 #52 מיך מה איתך בנדם../images/Emo35.gif תגידו לי מזל"ט קניתי תנעלי חוד הראשונות ושמלה מדהימה כזו שהיום אני הולכת לTLV
מיך מה איתך בנדם../images/Emo35.gif תגידו לי מזל"ט קניתי תנעלי חוד הראשונות ושמלה מדהימה כזו שהיום אני הולכת לTLV
א אסי השולטת111 New member 14/9/04 #23 חחח הנה:../images/Emo6.gif *לוסי צוחקת* החבר (*חושב על לוסי*): מה את צוחקת יא גורילה ההודית: איצ'יקידנהההה (אם יש פה הודים אני מצטערת זה סתם בשביל הרגע..)
חחח הנה:../images/Emo6.gif *לוסי צוחקת* החבר (*חושב על לוסי*): מה את צוחקת יא גורילה ההודית: איצ'יקידנהההה (אם יש פה הודים אני מצטערת זה סתם בשביל הרגע..)
I Ivan Pedroso New member 14/9/04 #31 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif גורילה?!?!