משחק חדש...

The only Shpitz

New member
משחק חדש...

וזה בעיקר כי אני מתה על המשחקים האלה כל יום אני יפרסם תמונה של זמר או זמרת אחרת ואתם תגידו איזה ניתוח פלסטי הייתם ממליצים לו לעשות אז נתחיל עם... בריטני ספירס! (ואם אפשר בלי להעיר הערות כמו "שום ניתוח לא יעזור לה" ודברים כאלו)

NarihS

New member
טוב אני עונה

ואני בטח היחידה שתענה בצורה הזאת, אבל אני לא הייתי מציעה לה שום ניתוח פלסטיף אני מעריצה של בריטנוש ולדעתי היא האישה הכי יפה שראיתי, אין שום דבר שלדעתי צריך לשנות בה, היא מושלמת כבר ככה.

NarihS

New member
למה חיוך דפוק??

יש לה חיוך מושלם!!! איזה מושלמות!

dor307

New member
שניה לפני שאני מקיא

בלי קשר לברטני היתי ממיץ לה להפסיק לצבוע ולעשות משהו אם העניים עדשות או משהו

ערן1987

New member
זאת לא תמונה שרואים לה את כל הפנים

אז אני מוסיף תמונה יותר ברורה.. בכל מקרה,הייתי ממליץ לה לעשות(ואני קובע לפי התמונה שהוספתי!)שהגבות שלה יהיו ישרות ולא ככה,זה פריקי בנוסף,העין הימנית שלה(השמאלית בתמונה)קצת נפוחה יחסית לאחרת אממ,זהו נראה לי.. גם ככה את כל השאר היא תיקנה/תתקן מתישהו

Madonna Ciccone

New member
שתעשה פוני כי יש לה מצח ענק

ודי עם התמיכה בניתוחים פלסטיים. חוץ מזה היא לא מושלמת.

ערן1987

New member
זה שאתה מתנגד לא אומר שגם אנחנו

צריכים.. אני בעד ניתוחים פלסטיים אם זה יגרום לאישה להרגיש יורת בטוחה עם עצמה,אבל לא סתם בשביל היופי וכדי להשיג גברים ובלה בלה למשל חברה של אמא שלי,נשואה+3 כבר איזה 25 שנה,עברה בשנה שעברה הגדלת שדיים.. ועכשיו היא הרבה יותר בטוחה עם עצמה,אפילו שהיא לא "צריכה" אותם

The only Shpitz

New member
אני...

לא חושבת על ניתוח שהיא יכולה לעשות אבל אני יכולה להגיד שהעגילים האלו ממש לא יפים כי הם ממש ממש גדולים ולא מחמיאים לה.

flowers girl

New member
אפילו שאני מעריצה שלה..

אני עדיין חושבת שהיא צריכה לעשות ניתוח אף. וזהו- זה הכל. זה הניתוח היחיד שהיא צריכה לעשות עכשיו. אבל ניתוח קטן, שלא יפול לה האף או משו (*שיעול*)

DAN1EL

New member
ככה..

1. ניתוח אף. 2. להפסיק להתאפר בצורה כל כך מוגזמת, היא יפהפייה גם בלי. 3. להפסיק להשתזף בצורה מוגזמת. 4. הגבות שלה מפחידות קצת...דקות מדי (מצוירות). ואז היא תהיה עוד יותר מושלמת

למעלה