משחק חדש..

תות15

New member
משחק חדש..

כל איזה לפחות שעתיים, או מתי שאתם נכנסים, וישבתם כמה זמן על המחשב, תפתחו הודעה חדשה, ותלחצו על control + v ... אני תיכף אתחיל..

תות15

New member
תקשיב..

תהיה על המחשב איזה שעתיים ככה.. ואז כנס להודעה חדשה ופשוט תלחץ על קונטרול+ וי או על "הדבק" ואז נראה מה העתקת פעם אחרונה.. לפעמים זה יוצא חרא ולפעמים זה יוצא יפה..

hagaiad

New member
אני יתחיל

function goto(num){ loadMovieNum("Yoel/"+num+".swf", i); i++; } זה מה שיצא, לא מעניין

דנטל

New member
הודעה שכתבתי בפורום בלוגים

וזה בטח יהיה הבלוג השני בחיים שלי שאקרא מתחילתו ועד סופו.

דנטל

New member
אז משרשרים להודעה הראשונה, לא אלי

ואז זה יותר ברור על מה אתה אומר שזה דפוק. בכל מקרה, אולי המשחק דפוק, אבל לא חייבים להשתתף בו... וגם לא חייבים להסתכן בהעלבת מי שהציע את המשחק הזה.

דנטל

New member
נו, אז מגניב

אתה מסוגל להפריד בין וירטואל למציאות, בין מתי התכוונו לפגוע ומתי לא. יש כאלה שלא.

sh53

New member
דניאל

הייתי היום בקורס ולמדתי משהו שקשור גם לחיים וגם לקורס. מישהו מארגן משחק. אתה לא הכי מתלהב מהמשחק שהוא מארגן. אתה כותב הודעה "זה דפוק..." כולנו בוגרים וכולנו יודעים לקבל ביקורת. המממ לומר את האמת? אני מהודעה כזאת לא הייתי בוכה, אבל אם הייתי מקבלת תגובה כזאת בפורום למשחק שאני מארגנת בפורום, זה היה עושה לי קצת משהו בלב, הייתי שמה לב לזה, זה לא כמו הודעת אוף שלפעמים לא קוראים - אני קוראת כי אני צריכה - לפעמים היא מעניינת ולפעמים לא, וההודעה הזאת עושה משהו בלב, היא אולי לא גורמת לבכות, אבל יש בה משהו מכאיב, משהו קטן, הכי קטן, אבל עדיין זה עושה משהו לא נעים בלב. אז נחזור לקורס ומה שלמדתי
מארגנים משחק ומה זה המשחק לא בראש שלך. אפשר תמיד לומר - לא מתאים לך, אז אל תגיב. אולי אתה רוצה בעצם להגיב כדי להראות יחס? אז איך הייתי מגיבה למשחק, אפילו שהוא לא מוצא חן בעיניי? ביקורת בונה קוראים לזה. הייתי מחמיאה וכותבת בתגובה להודעה הראשית (זה גם ידרבן את כותב ההודעה הראשית לתרום לפורום יותר ואולי לחשוב על משחקים שיעניינו אותך, ואז הרווחת). "היי כמה אתה משקיע בפורום, יפה לך
אתה עושה את כל כל כך יפה וטוב טעם (להחמיא). אני לא כל כך מתחבר למשחק הזה, אין דבר, אז מתי המשחק הבא שאתה מארגן? (כך אתה יוצר קשר עם כותב ההודעה, לך אולי יצא משחק חדש ולו חבר חדש שמחמיא לו וגם בעצם לך חבר חדש). מה דעתך דניאל?

את צודקת...

אני פשוט ההיתי די מבואס באותו יום....ועצבני. אז לא ממש שמתי לב למה שאני כותב... אני חושב שאת צודקת בהחלט...אני יודע את זה...אני פשוט לא ממש אדם תקשורתי. אני די סגור בעצמי ואין לי ממש הרבה חברים...לא יודע איך בדיוק לדבר עם אנשים. אבל אני לומד... מצטער עם פגעתי במישהו.... דניאל

sh53

New member
אתה לא צריך להצטער, כל החיים לומדים

זה לא קל לשנות דברים - אבל אם מודעים לדברים ואם שמים לב שאנו פוגעים גם בלי להתכוון, אז יותר קל לשנות דברים כאלה (הרי לא מדובר בכוונה לפגוע). אולי לאט לאט תלמד דברים גם מהפורום, ואז התקשורת שלך עם אנשים תהיה יותר טובה. אנשים "חולים" על מחמאות וזאת דרך תקשורת טובה עם אנשים, אם אתה מתחיל שיחה עם מתן מחמאה לאדם הוא יקשיב לך יותר עם חיוך, כאילו "קנית" אותו

spiritspirit

New member
../images/Emo12.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp?id=613&msgid=34440914 חחחחחחחחחחחח פורום חברויות זה מדביק את מה שאני מעתיקה. חחחחחחחחח

אממקי אבל לא בטוחה שהבנתי ננסה=]

במקום רחוק איפה שהעולם באמת ורוד חושבת על עננים וצמר גפן מתוק במקום רחוק מטיילת לבדה חושבת רק על עצמה ובמכה אחת קטנה... זה חלק מקטע שכתבתי בבלוג...מוזר שהעתקתי את זה...

למעלה