דניאל
הייתי היום בקורס ולמדתי משהו שקשור גם לחיים וגם לקורס. מישהו מארגן משחק. אתה לא הכי מתלהב מהמשחק שהוא מארגן. אתה כותב הודעה "זה דפוק..." כולנו בוגרים וכולנו יודעים לקבל ביקורת. המממ לומר את האמת? אני מהודעה כזאת לא הייתי בוכה, אבל אם הייתי מקבלת תגובה כזאת בפורום למשחק שאני מארגנת בפורום, זה היה עושה לי קצת משהו בלב, הייתי שמה לב לזה, זה לא כמו הודעת אוף שלפעמים לא קוראים - אני קוראת כי אני צריכה - לפעמים היא מעניינת ולפעמים לא, וההודעה הזאת עושה משהו בלב, היא אולי לא גורמת לבכות, אבל יש בה משהו מכאיב, משהו קטן, הכי קטן, אבל עדיין זה עושה משהו לא נעים בלב. אז נחזור לקורס ומה שלמדתי
מארגנים משחק ומה זה המשחק לא בראש שלך. אפשר תמיד לומר - לא מתאים לך, אז אל תגיב. אולי אתה רוצה בעצם להגיב כדי להראות יחס? אז איך הייתי מגיבה למשחק, אפילו שהוא לא מוצא חן בעיניי? ביקורת בונה קוראים לזה. הייתי מחמיאה וכותבת בתגובה להודעה הראשית (זה גם ידרבן את כותב ההודעה הראשית לתרום לפורום יותר ואולי לחשוב על משחקים שיעניינו אותך, ואז הרווחת). "היי כמה אתה משקיע בפורום, יפה לך
אתה עושה את כל כל כך יפה וטוב טעם (להחמיא). אני לא כל כך מתחבר למשחק הזה, אין דבר, אז מתי המשחק הבא שאתה מארגן? (כך אתה יוצר קשר עם כותב ההודעה, לך אולי יצא משחק חדש ולו חבר חדש שמחמיא לו וגם בעצם לך חבר חדש). מה דעתך דניאל?