משחק חדש...

edlessme

New member
משחק חדש...

בעיקרון בד"כ המישחק הזה משוחקבכל מיני תנועות נוער ופנים מול פנים.. אבל עדיין.. זה משחק בנזונה וממש כיף... קוראים לו העיירה או.. הרוצח.. או כל מיני וריאציות כאלה.. בעיקרון הרעיון הוא שיש במשחק שלושה גופים נפרדים שמתחרים אחד בשני: "המרגל" "הרוצחים" ו"אנשי העיירה" כאשר מטרת המרגל ואנשי העיירה היא לחסל את הרוצחים ומטרת הרוצחים היא לחסל את אנשי העיירה כאשר יש עדיפות על המרגל. אופן המשחק: אני אהיה המספר, כלומר אני אקבע את הזהות של הרוצח\ים (תלוי כמה ירצו לשחק) בהגרלה (אני מניח שמיספר בין 1-100...) ומי המרגל (אותה הדרך..) וכלהשאר יהיו אנשי העיירה. אופן המישחק: הרוצחים מתחילים, הם ידונו בינם ובין עצמם מי יהיה הנרצח וישלחו לי את הודעה ששם יהיו כתוב שמו של הנרצח, ואז מגיע תורו של המרגל אשר שולח לי ניחוש מיהוא לדעתו הרוצח (אחד תמיד, גם אם יש יותר) ואני אשלח לו הודעה אם הוא צדק או לא, לאחר מיכן אני אפרסם פה את הנירצח ואז מתקיים דיון בו יועלו הצעות מיהוא הרוצח (גם אם יש מיספר רוצחים), כאשר, כמובן, לרוצחים יש אינטרס ברור לבלבל את אנשי העיירה ולהסיט אותם אחד נגד השני, ומטרת המרגל היא לעזור לאנשי העיירה להגיע להחלטה הנכונה כאשר, הוא נימצא בין הפטיש לסדן כי אם הוא יגלה ויהיה גלוי מידי אז הוא ירצח, ולעומת זאת אם הוא לא יעזור בכלל אז הוא לא שווה הרבה(אגב, למרגל אין שום אינטרס לישמור על עצמו אם הוא נישאר לבד עם רוצח ואיש עיירה, כי המטרה שלו זה רק לחסל את הרוצחים). בסוף הדיון האדם שניקבע כרוצח מקבל הזדמנות לנסות לשכנע את כולם שזה לא הוא (אגב, ההחלטות נעשות בדרך של רוב). אם מיספר אנשים מספיק גדול שהצביע נגדו משתכנע ומחליט שהוא לא אשם אז נערך דיון מחודש וניתלה אדם אחר, כלומר, הדרך היחידה להעיף מישהוא זה בעזרת או רצח או בעזרת תלייה. ואז שוב, תור הרוצחים.... עכשיו... מי שרוצה לשחק.. רק תגידו לי שאני אראה אם יש לנו מצבה מספיק גדולה בשביל לארגן את המישחק ותשלחו לי במסר מספר בין 1-100....

אני רווצצה|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אצלנו קוראים לזה המאפיה..ובמקום מרגל זה ראש עיר..וישראל-זה העיירה,והרוצחים-המאפיה..אני שולחת לך מסר עם מספר...קפיש?

aya l

New member
מגניב ביותר...

מקווה שזה יצליח כי אצלי בקבוצה זה לא הולך... מה אני צריכה לעשות פשוט לשלוח מספר? ומה קורה אם שני אנשים בוחרים את אותו מספר?

ל י מ ו ן

New member
אני לא מצליחה לשלוח לך מסר!!

כל החלונות עכשיו עולים ויורדים תוך שניה..... יכול ליות שזה מהחסימה של הפופ אפים שעשיתי??. אמממ.טוף אני ינסה לשלוח לך מסר בלי זה אבל לא ממש הבנתי איך עושים תמשחק הזה בנט...אבל סבבבבבבה...

אוקיייייייי o_O

אני זוכרת ששיחקתי בזה שהייתי קטנה אבל בשיט אני לא זוכרת וגם לא הנבתי משו מההסבר! אולי כי שעת הלילה מאוחרת ואין לי כוח לישון?! הייתכן?! אז בכל מקרה אני אנסה להשתלב מקסימום ... נפרוש או משו o_O

edlessme

New member
אוקיי...

אני רוצה שייצתרפו עוד כמה אנשים בינתיים.. כי.. זה משחק דיי מישחק ליותר משישה.... לימון, האחות השניה, פרפל שיפ והראשונה שהגיבה.. משהוא דמעה.. לא קיבלתי מאף אחד מכם מיספר... אני לא ממש הבנתי מה הכוונה שלך לימון בזה שחסמתי עוגיות... אני משתמש באינטרנט אקספלורר שחרב עליו עולמו עקב התקפת וירוס לפני איזה חצי שנה בערך.. אולי זה בגלל זה?

ל י מ ו ן

New member
יאי אני מיוחדת!!../images/Emo3.gif

אממ.. 17 וחצי
סתם...שיהיה 3...

La Vicomtesse

New member
../images/Emo12.gifאני לא בטוחה שהבנתי.../images/Emo54.gif

אבל נראה, נשמע לי נחמד... אני אנסה לקלוט במהלך המשחק. I'm in!

תתתמר

New member
אני מכירה את המשחק

אצלנו גם משחקים אותו המון אבל קוראים לזה המאפיה וזה הרבה פחות מסובך.. אבל אני מניחה שזה פשוט יותר קשה דרך פורום.....

N E Z E K

New member
טוב.. גם אני!!

למרות שזה קשה לשחק את זה דרך הפורום אבל שיהיה...

N E Z E K

New member
חחחח... רוני שלי!

גם אני התגעגעתי אלייך!
מה עם יום טוב?!
נראה לי שהצלחנו להוציא שקל וחצי מזה... פששש... אנחנו חזקות...

למעלה