משחק חדש!!!

GRAND DARK MAGE

New member
משחק חדש!!!

אנחנו יודעים שתניס הוא חצי אלף וחצי אדם, מה שנתן לו אופי מיוחד. מה שעושים לוקחים דמויות מן הרומח ומחברים אותם ביחד וכותבים על היכולות היחודיים שלהם. לדו"ג אלף+אורק=?. סער+רייסטלין=?.

el kortito

New member
הממממממ

ה-שילוב חייב להיות קרמון ורייסטלין אבל באמת גם מתוארים קרבות שהם לוחמים ביחד ורואים כמה זה נועד להיות..... סער ורייסטלין זה יותר מדיי ניגודי....... חחח קיטיארה ולוארנה.........

הגיע הזמן להשתמש במוחי המעוות ../images/Emo123.gif

ככה: הבן של רייסטלין ולאורנה: יצור בלהות- שיער בלונדיני, ארוך ושופע, עייני שעון חול מעוותות, עור בצבע זהב בהיר- בהיר, וקול מתוק וצפצני כזה של ילדה מפונקת. גדילן ורייסטלין: פיצול האישיות הנורא ביותר שקריין אי פעם חוותה- הוא נראה כמו רייסטלין, אבל יש לו בלורית שחורה. כל הזמן הוא מהורהר עם להתנהג כמו קנדר הוא כמו רייסטלין, מה שגורם לכך שרבים חושבים שהוא בנם גם בנם של תניס סער וגדילן: אביר בעל אופי קנדרי עם שפם עוות וציצית מקפצת. אחת האישים הנוראים ביותר שקריין אי פעם ראתה

עוווד!!!!!!!!!

סער ורייסטלין (אמרו את זה אבל לא תיארו, אז אני מתאר): יצור מאוד מוזר- שאפתן להחריד ושונא אבירות, הוא אביר (עם אפשר לקורא לזה ככה) רק בגלל שזה יעזור לו להקדם בחיים, להיות אל ולהשטלת על העולם. יש לו שיער כסף ארוך ושפם ענקי ולבן, עור בצבע זהב שזוף, ועיני שעון חול בצבע תכלת, הוא דיכאוני מאוד ומרוגז מאוד. הוא נשאר אביר רק בגלל האיום שאם לא יתנו לו להיות אביר הוא יהפוך אותם לקרפדות ויקפיץ אותם ישר לבטנו (האמת היא שהוא בכלל לא היה קוסם, אבל עקב העובדה שהוא בנו של רייסטלין כולם היו בטוחים שהוא נולד אם כוחות קסם ולא לקחו סיכונים) תניס ורייסטלין: היה יצור כל כך נורא עם פיצול אישיות כה חמור שברגע שנולד הוריו (רייסטלין ותניס) רצחו אותו. שניהם שקעו בטרעומה כה נוראה עקב כך שראו את הזוועה ששניהם מתו מספר דקות לאחר מכן, שהם צורחים בעינויים וסובלים להחריד.

el kortito

New member
יו! גדילן, הדברים שעוברים לך בראש..

(אני מתכוון לרייסטלין+תניס) אבל אני לא אוהב שבכל דבר שקשור לרייסטלין אתם מתארים ואז מוסיפים-כדי להפוך לאל ולהשתלט על העולם... אם עשית אותו לא קוסם ושינית אותו כל כך הרבה ועוד ציינת שהוא הבן של רייסטלין(מה שאומר שדבר זה כבר קרה...) היית יכול לתת לו מטרה אחרת כמו למשללללללללללללללללללללללל............ להפוך לראש המסדר כדי שיהיה לו את הכח שיתן לו להוכיח את עצמו בפני אבא שלו שתמיד התקחש לו בגלל חוסר הכישרון הבולט שלו בקסם...(את זה אתה אמרת!)

MadSheep16

New member
אתה לא מקורי בקטע הזה של רייסט...

וקרמון... הם כבר ציינו עשרות פעמים שהם מרגישים כמו בנאדם אחד שחולק לשניים...

el kortito

New member
בגלל זה הוספתי

"כמו שציינו בכמה קרבות" או איך שלא אמרתי את זה....

el kortito

New member
השילוב החמוד ביותר:

פיזבן וגדילן (אני לא נותן פירוטים על השילובים כי אני לא אוהב....)D:

פיזבן וגדילן זה מפחיד...הנה שלי...

הנה לכם שילוב מעוות ומפחיד... גדילן ובופו (גמדת המחילות) היצור הכי מפחיד בקרין... יצור קנדרי מפגר שלא יודע לספור מטייל בכל קרין ומפחיד אנשים עם הכפית לגירוש שדים...

למעלה