משחק חדש!

מירטל

New member
משחק חדש!

טוב, בנות, בואו נתחיל להעיר את הפורום הזה - המשחק החדש הוא : כל אחת כותבת על עצמה חמש עובדות מעניינות שאתן עוד לא יודעות הנה שלי: א. לא ראיתי את רובין הוד נסיך הגנבים. ואני לא מתכוונת לראות אותו, אני חושבת שצריך להוציא חוק נגד רובין הודים בלי מבטא בריטי
. ב. כל חיי רציתי כלב, בגיל שבע עשרה אמא שלי נכנעה לניג'וסים של אחי הקטן והביאה הבייתה עכבר בצבע חום ולבן, הוא עד היום מסתובב לנו בין הרגליים ומשמש כפעמון דלת נובח ( דרך נהדרת להרחיק אנשים לא רצויים). ג. עוד לא ראיתי את שר הטבעות 3... ד. שאיפת חיי היא להיות פרופסורית למתמטיקה באוניברסיטה העיברית. ה.אין לי עובדה חמישית. יאללה, תורכן.

3נטוש

New member
נראה לי משחק נחמד אז הנה שלי....

א. אני מאוד אוהבת לקרוא ב. אני כוססת ציפורניים ג.אני מתה , מתה לראות את הסרטים שלא ראיתי של אלן(וזה מלא) ד. אני שונאת את השחקן שמשחק את דראקו מלפאי בסרט (איכס הוא מכוער!!) ה.אני רוצה להיות בלונדינת

מלאכית16

New member
נמנמ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

1. יש לי חלום מוזר כזה להיות בלשנית ולעבוד באקדמיה ללשון.
2. עוד לא התנשקתי. 3. אני צמחונית אדוקה כבר חמש ומשהו שנים. 4. ברשימת האנשים שאני שונאת (מאז שנולדתי) יש אולי חמישה אנשים, וגם להם אני אהיה מוכנה לסלוח באחד מן הימים.
5. הדבר שאני הכי מפחדת ממנו זה מוות של אנשים שקרובים לי ושאני אוהבת.

pompii

New member
אוקי אז ככה...../images/Emo54.gif

1. אני מאיה ואתן כבר מכירות אותי, אבל כרגע אני אצל חברה שלי שלא אוהבת את אלן- דואר סקילות ייתקבל בברכה! 2.אני מאוד אוהבת את סיפורי אבירי השולחן העגול, ולכן קראתי לקעקוע שלי מרלין( הוא חתול שחור דרך אגב...)
3.אני כנראה אחד האנשים הבודדים בישראל שקורא שייקספיר (בבריטית כמובן...) להנאתו האישית בלבד.
4.אני כבר חודש שלישי בצבא, ואני הולכת להיות חובשת- כל מי שבאה אלי ואומרת "אני חולה על אלן" תקבל כמה פטורים שהיא רוצה! 5.לחברה הכי טובה שלי בעולם קוראים רוני, היא קטנה ממני בשנה ואנחנו מכירות מאז שהיא נולדה! #@*רוני, אם את קוראת- מתה עלייך נשמה!!!!!!
חלק אולי ידעתן, וחלק אולי לא, עכשיו אתן מכירות אותי טיפה יותר טוב, ואני אוהבת את כוווווווווולכן *קול של דרדסית*

love potion

New member
../images/Emo4.gif

אני קצת בדיכאון כי אני עובדת שעות נוספות כבר שבוע שלישי ולא רואים לזה סוף...
אני אלרגית למשהו ואין לי מושג מה.
יש לי ארנבת.
יש לי משיכה מוזרה לפטריק סטיוארט.
אני שונאת בננות.

TwelveEyes

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

נכשלתי כבר בשבעה טסטים ועוד היד נטויה
יש לי משהו כמו שלוש חברות לעומת מיליון ידידים.
שאיפת חיי? אזרחות בריטית, תארים בתיאולוגיה, פסיכולוגיה ושפות, רישיון נהיגה ומערכת יחסים שלא תיגמר אחרי חודש וחצי
יש לי זיכרון חבל על הזמן. אני זוכרת אירועים שקרו לפני יותר מעשור בדיוק מפליא. לכן, בין השאר, קשה לי לסלוח לאנשים
נורא מפחיד אותי להיות חסרת-אונים.

שניש

New member
מממ...בעיקרון אני ספר פתוח../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif

(או סתם פתוחה
) אני לא מסתירה שום דבר...אבל ננסה לדלות פרטי טריוויה לא חשובים עליי
שם המשפחה שלי הוא בראון. ולאבא שלי קוראים חומי..כשמצרפים את זה יוצא- חומי בראון
חומי חום
בכיתה ב' קיבלתי 26 במבחן במתמטיקה
(ומאז יש לי טראומות...)
אף פעם לא היה לי חבר. עצוב,איי נואו
לא ראיתי אף סרט של שר הטבעות , אי פעם
אני סוגדת ליוצרי"מת לצעוק"

love potion

New member
אני קיבלתי 15

במגן מתמטיקה. ו-25 בבגרות. אבל תיקנתי את זה במועד ב'.

מלאכית16

New member
סתם פתוחה../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

26
וואו, אני לא חושבת שאי פעם ירדתי מ45...וזה היה הציון הכי טראומטי שלי...אחרי זה במועד ב' שיפרתי אותו ל-95.

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo41.gif

אני לא אוכלת/נוגעת/ מתקרבת/ מריחה דגים ושאר מאכלי הים, למעט טונה מקופסת שימורים.
בגיל 5 היה לי חלום על ארנב וורוד (הייתה לי אובססיה לארנבים) שחזר על עצמו, ועד היום אני זוכרת כל פרט ופרט. ובכלל, אני מכונת צילום אנושית של חלומות.
אני שונאת שמדגדגים אותי בבטן.
יש לי חולשה לבריטים.(ע"ע אלן ריקמן)
כל הזמן אני מתקנת טעויות דיבור של אנשים הסובבים אותי, אבל הציון הכי נמוך שלי הוא בלשון (ויש בגרות השנה דאמטטט!!!)

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifלא יזיק לנסות..../images/Emo3.gif

א. כשהייתי בגן גנבתי ממנו בובת פלסטיק של צבי וזה רודף אותי עד היום
ב. יש לי הרגל מגונה להשאיר כריכים בתיק בזמן החופשים והשבתות ואז לברוח אחורה באימה כאשר אני מגלה שצמחה להם פרווה חומה וירוקה
ג. יש לי הרגשה מוזרה שאני בגובה של מגדל אייפל למרות שאני הכי נמוכה בכיתה
ד. ברגע שאני אוכל ירקות מרצוני החופשי סוף העולם יגיע. ה. בבוקר יש לי מנטרה לדקלם ציטוטים של אלן עד שאני מגיעה לביה"ס.

מלאכית16

New member
וואו...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

שאאווה...אני גם אתחיל למלמל ציטוטים של אלן...זה נשמע עיסוק נחמד לרבע שעה הליכה שלי מהבית לבית הספר

../images/Emo26.gif

אני שירה, שלום.
[סתם, לא מזיק]
קפצתי מעל גן טרום טרום חובה [אור סאמת'ינג
] ולכן אני בט' עכשיו ולא בח'... ויצ' מינז, אני כמעט הכי צעירה בשכבה... חוץ משתי בנות
[But I'm frickin' tall!]
יש לי שני אחים בצבא. אז אל תתעסקו איתי, אח שלי יבוא עם האמ-16 שלו.
בכיתה ז' הציעו לי לעבור לדוברי אנגלית, אבל סירבתי בתוקף
[וגם בגלל שזה היה קשה מידי
]. מאז הציונים שלי נעים בין 97 ל-100, והכי נמוך שקיבלתי אי פעם בחיי באנגלית היה 87 (אני מקווה שככה זה ישאר
). [כן, היה חשוב לכם לדעת את זה
].
אני מחורפנת על "חברים". ברצינות, כל פרק שיוצא, אני רואה [בדרכים חוקיות.. בטח בטח
]. ראיתי את כל הפרקים אלפי פעמים בערך [מה שמזכיר לי להשיג חיים
], ואני זוכרת כל פרק בע"פ... טוב, כמעט

למעלה