bloody hell!!! 87... אני פעם קיבלתי 10 בשל"ח
P PureBlood1 New member 30/12/03 #19 ../images/Emo129.gifbloody hell!!!../images/Emo132.gif 87... אני פעם קיבלתי 10 בשל"ח
G gp53 New member 30/12/03 #21 טוב ננסה../images/Emo26.gif השנה קיבלתי בבוחן בביולוגיה 5 אף פעם לא למדתי של"ח, לא יודעת מה זה וגם לא ממש אכפת לי. הגובה שלי ממוצע(1.70) ובכל זאת אני נחשבת גבוהה בבית ספר. יש לי שני אחים קטנים ושניהם מעצבנים רצח. מתחילת השנה אני ב"מסלול המהיר" באנגלית, 5+2 למרות שאין לי מושג מה אני עושה שם. יצא יותר מידי על בית ספר אז נוסיף עוד אחת אני מנתחת חלומות של אנשים כשמשעמם
טוב ננסה../images/Emo26.gif השנה קיבלתי בבוחן בביולוגיה 5 אף פעם לא למדתי של"ח, לא יודעת מה זה וגם לא ממש אכפת לי. הגובה שלי ממוצע(1.70) ובכל זאת אני נחשבת גבוהה בבית ספר. יש לי שני אחים קטנים ושניהם מעצבנים רצח. מתחילת השנה אני ב"מסלול המהיר" באנגלית, 5+2 למרות שאין לי מושג מה אני עושה שם. יצא יותר מידי על בית ספר אז נוסיף עוד אחת אני מנתחת חלומות של אנשים כשמשעמם
מ מלאכית16 New member 30/12/03 #22 אוווווו..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif אני גם אוהבת לנתח חלומוווווות...ובכלל, אני סתם אוהבת לשמוע חלומות של אנשים, וגם לחלום בעצמי... 5 יפה...שברת את השיא של"ח- שדה, לאום, חברה. את לא מפסידה הרבה.
אוווווו..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif אני גם אוהבת לנתח חלומוווווות...ובכלל, אני סתם אוהבת לשמוע חלומות של אנשים, וגם לחלום בעצמי... 5 יפה...שברת את השיא של"ח- שדה, לאום, חברה. את לא מפסידה הרבה.
מ מלאכית16 New member 31/12/03 #24 אבוי,איך יכולתי לטעות../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif (אמ...אבוי שעוות אוזניים )
אבוי,איך יכולתי לטעות../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif (אמ...אבוי שעוות אוזניים )