משחק חדש!!!!!

משחק חדש!!!!!

יש לי רעיון לשמחק חדש, אבל בשביל זה צריך המון אמון מצידכם: מכירים את המשחק שמישהו כותב שורה של התחלה של סיפור, ואת המילה האחרונה הוא כותב בשורה הבאה, ומקפל, ואז מי שמקבל את הדף - קורא את המילה האחרונה וממשיך את הסיפור, כותב את המילה האחרונה בשורה הבאה, מקבל, מעביר וכך עד הסוף? אז אפשר לעשות את זה גם כאן: מישהו כותב משפט, ואת המילה האחרונה הוא כותב בנושא ההודעה שלו. ואז מישהו ממשיך אותו. כך רואים רק את המילה האחרונה שלך! אבל בשבילזה צריך אמון מלא - שלא תסתכלו בהודעות של הסיפור! אל תתבלבלו ותסתכלו בטעות... וגם כשתקבלו תגובה בדואר נכנס- אל תפתחו ת'קישור, אלא רק תסתכלו על הנושא. אז בואו נתחיל! בהצלחה!!!

השולט

פעם היה תיכוניסט שכולם אהבו אותו. יום אחד, הוא החליט לפתוח שרשור חדש בפורום של בני עקיבא

מ י ש י

New member
אחר

בס"ד על כל העולם בגלל שהוא מפעיל סוכנים סמויים שבאו בעצם מעולם אחר

שיפור המשחק- כולם להסתכל!!!

כיון שקשה ללחוץ "הוספת תגובה" ולא לראות את ההודעה הכתובה, המילה האחרונה תיכתב בנושא חדש, כהודעה ריקה עם נושא בלבד. לדוגמא, אני כותבת "פעם היה פלאפון" אזס את המילה האחרונה ("קטן") אני כותבת בהודעה חדשה! כך יש לי 2 הודעות, וכך השרשור יהיה יותר גדול...

החוקים החדשים!!

(מועתק מההודעה הראשונה) יש לי רעיון למשחק חדש, אבל בשביל זה צריך המון אמון: מכירים את המשחק שמישהו כותב שורה של התחלה של סיפור, ואת המילה האחרונה הוא כותב בשורה הבאה, ומקפל, ואז מי שמקבל את הדף - קורא את המילה האחרונה וממשיך את הסיפור, כותב את המילה האחרונה בשורה הבאה, מקבל, מעביר וכך עד הסוף. אז אפשר לעשות את זה גם כאן: מישהו כותב משפט, ואת המילה האחרונה הוא כותב בהודעה חדשה, ואז מישהו ממשיך אותו. זאת אומרת, אני כותבת הודעה, כותבת את המילה האחרונה בהודעה חדשה, ואז אתם רואים את ההודעה החדשה, המילה האחרונה שלי, ומגיבים ממנה, וכך לא תראו את הסיפור/המשפט שלי! אבל בשבילזה צריך אמון מלא - שלא תסתכלו בהודעות של הסיפור! בהצלחה!!! דרך אג, ככה יש לזה סיכוי גדול יותר לשרשור גדול יותר, כי אז כל אחד כותב 2 הודעות...

tamarhp

New member
כולם להיכנס!!!

תראו, זה בלתי אפשרי לעשות ככה. מגיעים יותר מדי מהר לקיר ~~~~> אז בואו נעשה ככה: תהיה הודעה ראשית, "תחילת המשחק". כל מי שירצה להמשיך את הסיפור, יגיב להודעה הראשית הודעה בה הוא כותב את המשפט בגוף ההודעה, ובנושא הוא יכתוב את המילה הקודמת-מקף-המילה האחרונה שלו. חשוב לכתוב את המילה הקודמת, כי יכול להיות שיהיו מצבים ששניים יגיבו לאותה מילה באותו זמן, ואם לא יהיה כתוב למה הגיבו, כל הסיפור יתבלבל. כל מי שממשיך את הסיפור, מגיב אך ורק להודעה הראשית, כך שהסיפור יהיה מורכב מהרבה הודעות אחת מתחת לשניה. לדוגמא: o תחילת המשחק o בית (בגוף ההודעה כתוב - היום בניתי בית) o בית-ג'וקים (בגוף ההודעה כתוב - בית ספר מלא ג'וקים) o ג'וקים-מהר (ג'וקים צריך להרוג, וכמה שיותר מהר) o מהר-אותה (מהר מאד גיליתי שיש לי קרן על המצח, אז הורדתי אותה) וכן הלאה. קפיש? טוב, אז שמישהו יתחיל... (לפתוח שירשור חדש)

למעלה