מצות. אפשר גם לומר דיקט, אם תרצו. זה אותו דבר..
ח ח חצ חצב עולה New member 23/3/03 #8 הפורום הזה../images/Emo13.gif ועדי, זה לא כ-ז-ה עצוב שסרטים זה חלק מהלימודים שלי. עצוב לי יותר שסרטים זה לא חלק מהלימודים של כולם...
הפורום הזה../images/Emo13.gif ועדי, זה לא כ-ז-ה עצוב שסרטים זה חלק מהלימודים שלי. עצוב לי יותר שסרטים זה לא חלק מהלימודים של כולם...
A adi u New member 24/3/03 #12 גזר....../images/Emo94.gif(תדמיינו שזה גזר) ו...ח חצ חצב עולה(אלון אם אני לא טועה...) סרט זה כיף...לימודים זה לא.... אם אסוציאציה ראשונה שלך מסרט זה לימודים..יש בזה מידה מסוימת של..עצוב...
גזר....../images/Emo94.gif(תדמיינו שזה גזר) ו...ח חצ חצב עולה(אלון אם אני לא טועה...) סרט זה כיף...לימודים זה לא.... אם אסוציאציה ראשונה שלך מסרט זה לימודים..יש בזה מידה מסוימת של..עצוב...
ח ח חצ חצב עולה New member 24/3/03 #13 חטיבת ביניים הייתה לי ילדה בכיתה שקראנו לה גזר... אפילו שהיא לא הייתה ג'ינג'ית ושמעי, הלימודים של המגמה שקשורים לסרטים אז הם דווקא די נחמדים... השאר באמת חרא... לא נורא נ.ב לא טעית בשם
חטיבת ביניים הייתה לי ילדה בכיתה שקראנו לה גזר... אפילו שהיא לא הייתה ג'ינג'ית ושמעי, הלימודים של המגמה שקשורים לסרטים אז הם דווקא די נחמדים... השאר באמת חרא... לא נורא נ.ב לא טעית בשם