ממשיך מהמילה "תחביב"
ס סתם ילדה קטנה New member 14/2/03 #23 אממממממממממממ../images/Emo113.gif../images/Emo121.gif תמצא עבודה זמנית לא רצינית מוניקה סקס-מכה אפורה (דהההההההההההה) יעל
אממממממממממממ../images/Emo113.gif../images/Emo121.gif תמצא עבודה זמנית לא רצינית מוניקה סקס-מכה אפורה (דהההההההההההה) יעל
ש שקר החן New member 15/2/03 #24 זו לא חוכמה... לתקוע משפט עם מילה שבחיים לא ימצאו משפט משיר אחר שמתחיל במילה הזו... צריך לכתוב משפט שבסיומו יש מילה שאתם בטוחים ויודעים שיש לה המשך, כך גם אנשים אחרים יוכלו להמשיך להשתתף במשחק.
זו לא חוכמה... לתקוע משפט עם מילה שבחיים לא ימצאו משפט משיר אחר שמתחיל במילה הזו... צריך לכתוב משפט שבסיומו יש מילה שאתם בטוחים ויודעים שיש לה המשך, כך גם אנשים אחרים יוכלו להמשיך להשתתף במשחק.
R rattlehead New member 15/2/03 #26 תגיד לי.. על מה חשבת ב"תחביב"? כי אני מנסה לחשוב על עוד שירים ולא מצליח
ס סתם ילדה קטנה New member 15/2/03 #27 מה למה לא מרצינית?../images/Emo113.gif../images/Emo121.gif אפשר גם רציני בטוח יש משהו... יעל
ש שקר החן New member 15/2/03 #29 כל השבת ניסיתי לחשוב... על שיר עם המילה "רצינית" ולא מצאתי וגם אחרים לא מצאו, זו הסיבה שהמשחק נעצר אחרי ההודעה האחרונה שלך. לכן אנחנו חוזרים מילה אחת אחורה.
כל השבת ניסיתי לחשוב... על שיר עם המילה "רצינית" ולא מצאתי וגם אחרים לא מצאו, זו הסיבה שהמשחק נעצר אחרי ההודעה האחרונה שלך. לכן אנחנו חוזרים מילה אחת אחורה.
ס סתם ילדה קטנה New member 15/2/03 #30 אה בגלל זה לא הגבתם.. יש לי אחר הולך לעבודה קורא עיתון מוניקה סקס- מוצ"ש בקניון וחשבתי כבר על שיר אחר עם המילה עיתון! יעל
אה בגלל זה לא הגבתם.. יש לי אחר הולך לעבודה קורא עיתון מוניקה סקס- מוצ"ש בקניון וחשבתי כבר על שיר אחר עם המילה עיתון! יעל
R rattlehead New member 15/2/03 #31 הנה אנשים מגולגלים בתוך ניר עיתון. אההה וואי וואי וואי (בתוך נייר עיתון\ טיפקס)
צ צפרדע עם שיניים New member 16/2/03 #33 ../images/Emo7.gif חשבתי שרוצים קצת אתגר..... לא נורא למרות שיש לי המשך לתחביב.... בכל מקרה איפה היינו? אה כן! קופסא ....נחה בתוך קופסא זה לא אכפת לה.....(מופע הארנבות של ד"ר קספר- לטיסיה)
../images/Emo7.gif חשבתי שרוצים קצת אתגר..... לא נורא למרות שיש לי המשך לתחביב.... בכל מקרה איפה היינו? אה כן! קופסא ....נחה בתוך קופסא זה לא אכפת לה.....(מופע הארנבות של ד"ר קספר- לטיסיה)
א אשת גרביים בהכחשה New member 16/2/03 #35 ../images/Emo6.gif "אבא חוזר ואומר, תעזבנו יום, יעזבך יומיים. העגלה נוסעת אין עצור. קפצת ממנה היום, חלפו שניותיים, והנה נשארת מאחור" (מאיר אריאל- נשל הנחש)
../images/Emo6.gif "אבא חוזר ואומר, תעזבנו יום, יעזבך יומיים. העגלה נוסעת אין עצור. קפצת ממנה היום, חלפו שניותיים, והנה נשארת מאחור" (מאיר אריאל- נשל הנחש)
R rattlehead New member 16/2/03 #39 שקר. קצת צחוקים לא הרגו אף אחד כאילו "מי צחק? עוף לי מהפורום! זהו! נגמרו המשחקים".
ש שקר החן New member 16/2/03 #40 אממ... בפעם הבאה שנפתח משחק כזה ההודעות שלא קשורות למשחק ישורשרו בשרשור נפרד משרשור המשחק... אבל לא נורא! (מחר נקנה עוד אבוקדו)
אממ... בפעם הבאה שנפתח משחק כזה ההודעות שלא קשורות למשחק ישורשרו בשרשור נפרד משרשור המשחק... אבל לא נורא! (מחר נקנה עוד אבוקדו)