משחק חדש@

shloompi

New member
משחק חדש@

אוקיי , אני ממש מקווה שזה ייתפוס ויצליח , אבל אני אצטרך שיתוף פעולה. המשחק: כל אחד כותב חידה (פירוט אח"כ) , ופותר החידה חייב לשים קוויז של בנושא של התשובה. דוגמא - איש א´ כותב חידה : " מהי סדרת הטלוויזיה שמציגה 6 חברים?" איש ב´ עונה : "חברים" , ומוסיף קישור לקוויז שקשור לנושא (סדרות טלוויזיה). יחד עם התשובה והקוויז הוא כותב חידה חדשה, וכך הלאה .... חוקים: 1.אסור לחזור על אותו נושא פעמיים! 2.חידה יכולה להיות ציטוט , שיר , פזמון , ריקוד עם בלגי , וכל מה שבא לכם, אבל שיהיה ברור! מקווה שזה יעבוד. והחידה הראשונה (משהו קל יחסית ) : על איזה ספר ילדה נכתב השיר , מננו לקוחות השורות הבאות - "...פגשתי אותו בלב המדבר יפה שקיעת שמש ללב עצוב ציירתי לו עץ וכבשה על נייר והוא הבטיח לי שישוב..." כבר בחידה כתוב הנושא בו צריך להיות הקוויז (ספרות ילדים)

אני יודעת אני יודעת!! ../images/Emo29.gif

הנסיך הקטן, נכון?
*גאה בעצמי* ודווקא היה לי קוויז שממש מתאים - איזה ספר של ד"ר סוס אתה? - אבל איבדתי אותו, אי שם במועדפים שלי...
אז קוויז אחר... איזה דמות מהEndless אתה? והחידה שלי: (אני מווה שהבנתי נכון) מאיזה סרט לקוח המשפט הבא? ".There is no spoon" טוב, זה קל...

shloompi

New member
אני יודע ../images/Emo160.gif

זה שרק והנה הקוויז איזה מייק מאיירס אתה? הנה והחידה שלי מאיזה סדרה לקוח המשפט suger and everything nice קליל מאוד

cutie pooh

New member
פאוור פאף!!

והנה קישור לקוויז של בנות הפאוור פאף והשאלה שלי... מאיזו סידרה לקוח המשפט: "the power of three will set us free!" (מיי גוד אני מקווה שיש לזה קוויז, אני אמות אם לא!)

Injured Soul

New member
אני יודעת !

´מכושפות´. רגע... *בודקת* לא, אין לי קוויזים באמתחת. שאלה- איזה סרט ?- סרט אקשן בו משחק טום קרוז ויצאו לו כבר 2 סרטים (ה-3 בדרך...)

cutie pooh

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo124.gif:"../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif"

ד.א. אולי בכל זאת מישהו ימצא איזשהוא קוויז למכושפות??

cutie pooh

New member
*חושבת**חושבת*

ו-*חושבת עוד קצת* לא... תשובה אין לי... ככה שאני לא יכולה לשים קוויז... סורי, אולי תשאל שאלה אחרת?

בסדר ../images/Emo160.gif

אז אני ניצחתי זה לקוח מהסרט אל תשחקו עם זרים או באנגלית: Joy ride

למעלה