משחק חדש!

משחק חדש!

בערך
... זה משחק שאת/ה (
) בוחרת (מטעמי נוחות
) דמות מסדרת טלוויזיה מסויימת, למשל רורי, ואז שואלים אותך שאלות, ואת צריכה לענות ב"YES" או "NO", שיש מתחת לשאלה.

איזה מגניבבבבבבבבב

חחחחח בהתחלה לא הבנתי מה צריך לעשות אז עניתי כאילו זאת אני חי חי. טוב, עכשיו אני רורי.

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני עשיתי איזה מיש´ו אחד מאי.אר., קרטר
, ורק אחרי פעמיים שעשיתי הוא גילה אותי
ועשיתי את רורי, והוא נתן לי 138972389164444444444444478364826892346 שאלות, ובסוף בכלל לא הבנתי מי זה!!
אהמ. לא משנה
..

איזה יופי ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

הייתי לורליי
כמה צפוי... לא נראה לי שיש לו טריסטן
בואו ננסה...

טריסטן לא יודעת, תבדקי את. ../images/Emo13.gif

אמילי גילמור אין. אבל כששואלים "Tell me a good general question that guesses you with a ´yes´ answer and Monjula from The Simpsons with a ´no´ answer: " מה אני אמורה לכתוב? לא הבנתי.

חחח../images/Emo6.gif

הם שאלו אותי אם אני גרה בחלל חחחחחחחחחחחחחחח
LOL!! אני טריסטן, דרך *ה*גב... (מיכל
)

חחחח...

גם אותי שאלו את זה
חחח... דרך הגב... אבדתי את השפיות אז. מצד שני, מתי יש לי את השפיות?

../images/Emo6.gif

יש פה מיש´ו, *אהמ* *אהמ* מיש´י, שלא באי שפיות?
בלה, כאילו, יש פה מיש´י שהיא בשפיות?
כי צריך לאסור אותה
כמה אייקונים

לאנה

New member
מממ...

את אמורה לכתוב שאלה שתענה על הדמות שלך בחיוב, אבל על הדמו השניה (מונג´ולה מהסימפסונ´ס?!) בשלילה. הבינותך?

לאנה

New member
אוי, מגניב!

אני מכירה את המשחק הזה מbored.com!, יש גם משחק שאת/ה סדרה כלשהי, והוא מנחש איזו סדרה..., אני ממליצה לכולם על האתר, אגב, במיוחד אם אתן/ם bored.

זה מעצבן אותי!

תקשיבו, אז אני מתיימרת להיות שם טריסטוש. אז שולים אותי אם יש לי רומי. אז אני חושבת, היי, בטח במילטרי סקול יש לו רומי, אז אני כותבת לו כן. אז הוא שואל אותי אם יותר מאחד. אז אני חושבת, יכול להיות, ולוחצת כן. כלומר, רבאק, זה מה שמעצבן עם דמויות שהן כבר לא על המסך. כלומר, נכון למתי אני צריכה לענות? לפני שהוא עוזב? הרי, אמ,
הוא כבר עזב! די. גרר.

חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo68.gif

איך שיגעתי את זה. כל פעם שאני רואה שאלה שבטוח תגיד מי אני בסוף, אני עושה "לא" למרות שזה באמת נכון. שאלו אם חברים שלי עולים בסולם כדי להגיע אליי (דוסון קריק) האם אני מכשפה האם אני אדמונית חחחחחחח זה עכשיו נותן לי שאלות על כל הבלונדיניות בטלויזיה. האם אני "סלייר" (באפי) האם אני מאוהבת בדוד של חברה שלי (פסדינה) הם לא הצליחו לגלות מי אני..
הם אמרו שאני לורן מ"the life of me" מה זה?!?!

למעלה