משחק חדש בכל פרק לספור כמה פעמים דברה אמר "fuck" אני ספרתי 37 בפרק האחרון.
N nivos7 New member 19/7/13 #1 משחק חדש בכל פרק לספור כמה פעמים דברה אמר "fuck" אני ספרתי 37 בפרק האחרון.
I Iname the Life Aspec New member 22/7/13 #2 צריך לעשות משחק שתייה של דקסטר ללגום בירה כל פעם שדברה אומרת FUCK לשתות צ'ייסר כל פעם שדקסטר לא מסכים עם אבא שלו להוריד שוט כל פעם שרואים את מסוקה אני גרוע בלעשות משחקים כאלו. נחכה למישהו יותר מוכשר.
צריך לעשות משחק שתייה של דקסטר ללגום בירה כל פעם שדברה אומרת FUCK לשתות צ'ייסר כל פעם שדקסטר לא מסכים עם אבא שלו להוריד שוט כל פעם שרואים את מסוקה אני גרוע בלעשות משחקים כאלו. נחכה למישהו יותר מוכשר.
E einat162 New member 23/7/13 #3 אני מסתפקת בפחית בירה או שתיים כדי להכנס ל"מוד" המתאים (בד"כ מלווה גם בפיצה).
א אפור5 New member 27/7/13 #4 נדיר שתאמר רק את המילה זו זה תמיד כחלק ממשפט תדהמה קצר,בסמיכות או עד כדי יצירת משפט שfuck היא המילה הראשונה או השנייה בצירוף מדליק שהיא בונה.
נדיר שתאמר רק את המילה זו זה תמיד כחלק ממשפט תדהמה קצר,בסמיכות או עד כדי יצירת משפט שfuck היא המילה הראשונה או השנייה בצירוף מדליק שהיא בונה.
N nivos7 New member 28/7/13 #10 נשארו לנו עוד 8 פרקים לסוף העונה\סדרה אני בגישה שייפתחו בפורום הזה קשרים חברתיים שמתישהו , נפגש כולם , לצפייה בדקסטר + פיצה + נסטי (אני לא אוהב קולה , אבל מוכן להתפשר) + משחק שתייה (הסעיף הזה לא חובה) אבל יכול להיות מגניב אני מלא באשליות
נשארו לנו עוד 8 פרקים לסוף העונה\סדרה אני בגישה שייפתחו בפורום הזה קשרים חברתיים שמתישהו , נפגש כולם , לצפייה בדקסטר + פיצה + נסטי (אני לא אוהב קולה , אבל מוכן להתפשר) + משחק שתייה (הסעיף הזה לא חובה) אבל יכול להיות מגניב אני מלא באשליות