משחק חדש...

משחק חדש...

אני בטוח ששיחקתם בזה כבר וראיתי, אבל זה לא ממש יצא לכם טוב אז... אולי כי אז הפורום היה (סלחו לי על המילה) ממש ממש יבש, וכעת יש הרבה משתתפים אז יש יותר סיכויים שהמשחק יתנהל כראוי ובקצב המתאים... בכל אופן, הרעיון כזה... מישהו מתחיל עם שם של שיר עברי... אחר לוקח את המילה האחרונה בשם השיר של הקודם ומתחיל עם אותה מילה שיר חדש... לדוגמא: מישהו אומר "היא כל כך יפה" (של כוורת), והבא אחריו אומר: "יפה שלי" זאת אומרת, הוא לקח את המילה האחרונה מהשיר של הקודם (יפה) והתחיל שם של שיר חדש שמתחיל עם המילה הזאת...
הבנתם
אז יאללה מית מתחיל

אני אומר שלפי דעתי, צריך....

לעשות את זה לפי סדר חברי הפורום שמופיע בעמוד חברי הפורום... כי ככה יהיה סדר בסוף כל הודעה יהיה כתוב המשתתף הבא במשחק... אני משחק

אוקיי...

על זה אני כבר לא רוצה להחליט בעצמי.. מי שמעוניין בהצעה של אגרול שיכתוב

naps

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כעקרון בסדר אבל עם תיקון להצעת החוק לקריאה ראשונה. במידה ומישהו לא יודע הוא צריך להגיד שהוא לא יודע ולהעביר את זה הלאה לבא אחריו. צריך גם לתת פרק זמן מקסימלי שאחריו זה יעבור להבא בתור, כי אם נניח מישהו לא מתחבר יומיים...

אגרול

אמנם הרעיון שלך הוא יפה שמתייחס לכל החברים, אבל לפי דעתי זה לא כל כך אפשרי לשחק עפ"י הרשימה של כל חברי הפורום. יש הרבה מאד אנשים ברשימת חברי הפורום שלא נמצאים בכלל בפורום (ככה זה בכל פורום) כי הם היו פה כמה פעמים החודש ועזבו. וזה יתקע את המשחק לשבת ולחכות עד שהם יגיעו / לא יגיעו. וחוץ מזה יכול מאוד להיות שיבוא אורח חדש, ירצה להשתתף, אבל שמו לא יופיע עם החברים משום שהוא חדש ובגלל זה הוא לא יוכל להשתתף. אני לא מבינה כל כך מה הבעיה שכל אחד ישרשר בצורה חופשית... ככה לא צריך להגביל אף אחד ותאמינו לי שזה שרשור שיכול להמשך לנצח. אני לא מתכוונת לקבוע לכם דברים ואם אתם לא מסכימים איתי אז אתם לא חייבים להיענות להצעה שלי, פשוט היא נראית לי יותר הגיונית.

או קיי

תיקון: נקבע חוקים למשחק... א. צריך לקבוע אחראי שידע מי משחק ב. צריך שהאנשים שיודעים שהם רוצים לשחק ישלחו לאחראי מסר ובמסר הם מאשרים את השתתפותם... ג. ישנו זמן מוגבל למצוא שם (יקבע בהמשך ע"י כולנו)... ד. כל פעם תהיה הגדרה אחרת למשחק כמו: שירים של להקות בנים, שמות זמרות ישאליות וכו´... ה. אם מישהו לא הצליח, הוא פסול (נראה לי שזה רעיון טוב כי ככה תהיה תחרות, תחרות זה טוב...) ו. יקבע שופט למקרים מיוחדים כמו: אין כזאת להקה או כל שטות אחרת... ז. מספר ההודעות בשירשור אחד יוגבל וזאת כדי שלא נשכח שישנם עוד משחקים בפורום (בסופו של כל שירשור האחראי יכתוב הודעת סגירת השירשור ויפתח שירשור נוסף...) ח. אנשים שרוצים להכנס באמצע המשחק מוזמנים לכתוב מסר לאחראי המשתתפים. שמו של האחראי יפורסם בתחילת כל שירשור שכזה וגם החוקים יפורסמו בקישורים של הפורום (מעט עזרה מהמנהלים שבטוח תנתן..) וזה כדי שהחדשים יוכלו להבין את המשחק ולהשתלב בקלות... זהו, אלה החוקים שצריכים להיות לפי דעתי (חוץ מהחוק של הפסילה שניתן לדיון, אולי זה אידיוטי...) אבל אם למישהו יש הצעה אחרת... הוא מוזמן לפרסם אותה. נראה לי שזה יהיה ממש נחמד... תמיד אפשר לנסות... אם אתם מסכימים לחוקים האלה, כל מה שנשאר זה לקבוע: אחראי משתתפים שופט אחראי הגדרות זמן מוגבל וזהו...

קולאז

New member
יש בעיה קטנה... (לדעתי)

אי אפשר במשחק כזה לקבוע הגדרה לנושא מסוים כי הכוונה היא לאותה מילה (ולא לאותה אות), ולכן אי אפשר למשל למצוא עוד זמרת באותו השם... כשמשחקים את המשחק לפי אותה אות אז זה נחמד ורעיון מעולה! =) עכשיו דבר קטן (אתם מוזמנים לסקול אותי באבנים/להעיף אותי מהפורום אחר כך...) אגרול, אני בהחלט מבינה את הרצון שלך לקבוע חוקים אך לדעתי זה לא מתאים בפורום כי לא כולם נמצאים באותו הזמן (אבל זו רק דעתי והיא לא נחשבת כל כך...)

תגובה (מנהלים, בבקשה תקראו)

ראיתי שזה פועל גם בלי חוקים (התבלבלתי בין להמשיך באות לבין להמשיך במילה.... אז החוקים לא משנים... הם היו צריכים להיות החוקים של המשחק עם האותיות...) אפשר להתחיל במשחק בלי חוקים בשביל הכיף אבל חוק אחד חייבים להשאיר לפי דעתי (פה מתחיל החלק שמופנה למנהלים בעיקר... למען הסדר בפורום) הגבלת מספר ההודעות בשרשור (ובכל תחילת שירשור יכתבו השמות שכבר היו...) ולא רק במשחק הזה אלא גם במשחקים אחרים (כמו להמשיך מאותה האות...) כי אז יש איזה 3 משחקים שתופסים עמוד שלם... זה לא כל כך טוב... אז.... נתחיל במשחק?

העצה הכי טובה שלי היא שנתחיל

את המשחק בלי לעשות יותר מדי חושבים. ואם לא שמתם לב המשחק הזה כבר התחיל. mooma פתחה שרשור כזה עם אותו רעיון.. אז אתם מוזמנים להמשיך אותו. אגרול, קצת קשה לומר לאנשים "אל תכתבו". אני מבינה שאתה רוצה שיהיה סדר אבל זו בעיה להגביל אנשים, וכל עוד אתם נהנים מהמשחק אז חבל לומר STOP. תן למשחק נסיון, ואם זה ימשיך להפריע לך אתה יכול לפנות אליי או למיוזיק במסרים האישיים ונחשוב על רעיון... בסדר?

את עושה צחוק?

אני מהאנשים שהתחילו בהצפה הגדולה של פורום זיהוי שירים ונלחמנו ברעים עד שהם נתנו לנו פורום משלנו... בגלל שכבר פרסמנו מספיק הודעות, הגיע הזמן להתחיל... משהו קל: אז למה לי פוליטיקה עכשיו

tamijul

New member
עכשיו - ג´וני שועלי ../images/Emo20.gif

סתם קפצתי לראות את המשחקים פה...הייתי בטוחה שהפורום הזה נוגע בשמיים ונראה שהוא יותר קרוב לאדמה...

המממ

New member
תמי, סליחה?

קרוב לאדמה? מה קרה, הכל בסדר? את לא שמה לב למה שקורה בפורום?

tamijul

New member
צודק. מתנצלת. לא שמתי לב ../images/Emo20.gif

אכן פורום זורם. האמת...נורא מוזר, לא ממש נכנסתי לדף הראשון...עזבו...מוזר. אני מתנצלת. אתם אחלה.

שכחתי להזכיר כמה דברים ../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

צריך שיר שיהיו בו כמה מילים ולא רק אחת... אחרת איך המשתתף הבא ימשיך
אם אותה המילה
וגם... רק שירים עבריים
אמרתי את זה כבר... צריך עכשיו למצוא מילה עם "מאונן" בעברית... אבל זה באמת קשה... תנסו למצוא שירים שהמילה האחרונה בה תוביל למשהו ושתהיה מילה נפוצה לא נגיד איזה: "שתינו וודקה" (סתם אני אומר אין כזה שיר) אז זה קשה למצוא וודקה... תעשו עם מילים ביום יום יותר.. כגון: מסתיים ב´יפה´, ´יום´, ´שמח´, ´ראש´ וכו´... אבל אם באמת לא מצאתם שיר עברי... אז תעברו לאנגלית! אבל תכתבו מעל או שתי מילים ולא אחת

תקעת את המשחק! ../images/Emo67.gif

במקום כל ההסברים אולי המשחק יזרום לו לבדו בספונטניות... טוב...אז המילה שלך היא דברים? אז:דברים שרציתי לומר-פוליקר מעז יצא מתוק

למעלה