משחק חדש...

LOLO RBD

New member
חח רשום מה זה ../images/Emo163.gif

תאמת שיש לי תמונות מהופעות פשוט הם לא ברורות אז שמישהוא ישים במקומי

LOCA6

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

קודם כל נעים מאוד לורן באמת לא ידעתי בכלל אם זה בן או בת... חחחחחחחחחח התמונה שלי: מאיזה שיר זה???? מי שלא יודע בטוח תהמרו לפחות....

LOLO RBD

New member
בסמה סין מידוווווווווווווווווו בטוח

לפי התנועה ונעים מאוד גם לי@@@@@@@@@@@ ניראה לי שאני יחליף ת'כינוי........חחח

LOCA6

New member
יפה מאווווווווווווודדדדדדדד

עכשיו תורךךךךךךךךךךךךךךך ואם לא רצית שידעו את השם שלך היית שולחת לי לפרטי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LOLO RBD

New member
מה חחח אין לי בעיה שידעו את השם שלי התכוונתי

שתמיד מתבלבלים אם אני בן או בת וגם בא לי להחליף חחח לא התכוונתי למשהוא אחר

LOCA6

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo163.gif

כן לפעמים יוצאות לי גם הערות טיפשיות.... אדם חכם הוא לא זה שלא טועה לעולם אלא זה שמודה בטעותו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיקקקקקקקקקקקקק אחלה שם דווקא {האמיתי כמובן} הכינוי- אחיינית של חברה שלי קוראת לדובי האהוב עליה לולו... אז אולי באמת כדאי לשנות... ומה קורה עם תמונה להמשך המשחק????

LOLO RBD

New member
חחחחחחחחחח אני לוקחת אותך בסיבוב אני אלופת

החוסר טקט חחח זה מה שיש לי@@@@ בשונה מימך זה יותר גרוע אני משוגעת לא קטנה ו הבאת לי רעיון אולי אני אשנה ללולוRBD לולו בעיברית........כי אחר כך לא יזהוא אותי מה את אומרת כדי? ובקשר לתמונה יש מצב שאת מעלה במקומי כי יש לי בעיה קטנה עם התמונות.....?

LOCA6

New member
את משוגעת??? חחחחחחחחח

עדיף שלא תשאלי חברים שלי עליי אני הכי מטורפת בארץ!!!! אני לא ירחיב שמנהל הפורום לא יתעצבן עליי שוב... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקסימום בפרטי הפעם התמונה קלה ממש... והתשובה היא לא כריסטיאן בולע את המיקרופון כי כנראה שהוא לא אכל שנה אלא מה השיר...? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

LOCA6

New member
לא הבנתי....

וואט?????????????? באיזה שפה זה??? פשושית הכל טוב????

LOCA6

New member
כב התחלתי לדאוג לך...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח שלא התחרפנת או משהו.... חחחחחחחחחחחחח צודקקקקקקקקקתתתתתתתתתת זה אכן טו אמורררררררר חבלז מוסקטריות שטניות שולטווות ובגדוללללללללל עכשיו תורך פשושית!!!!!!!!!!!!!!

LOLO RBD

New member
חחחחח מאוד משוגעתתת הכי כיףףףףףףףףףף

חחחח עושה המון צחוקיםםםםםםםםםםםם ודברים דיי מוזרים ומבהלים <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< בואי נגיד חחחחחחחחחח

LOCA6

New member
MONEY MONEY

אני יודעת שאני צודקת והנה התמונה הבאה מאיזה שיר היא לקוחה...

LOCA6

New member
ממש אבל ממש לאאאאאאאאאאאאאא

ישבתי איזה 20 דקות ובדקתי את כל הDVD של מדריד!!!!! {מהאינטרנט כמובן- לא המקורי} כדי למצוא את התשובה!!!!!!~ יש תשובה לגבי התמונה החדשה ששמתי????

למעלה