משחק חדש!

אוקיקי

New member
משחק חדש!

וכן, הוא אפילו קשור קצת לנושא של הפורום! ראיתי אותו בכל כך הרבה פורומים, אני לא יודעת איך לא חשבתי על זה קודם... דבב את התמונה החוקים: אני מעלה תמונה. מי שמגיב לי צריך לכתוב דיבוב לתמונה (מה הדמויות אומרות) בצורה כמה שיותר מצחיקה/שנונה/מקורית, ולהוסיף תמונה אחרת. מוכנים? נתחיל מ...אריאל/בת הים הקטנה

מאיוש33

New member
חח ואללה איך לא חשבתי על זה קודם ! ../images/Emo176.gif

כל הכבוד אורי! יש את זה גם בפורום טוקיו הוטל
|סגידה| הממ..לי אין חוש יצירתי במיוחד אז נחכה לאחרים :]]

BambiBar

New member
משחק מגניב!

טוב אני אנסה..><" עעעעעעעעעעע כמעט טרף לי ת'סנפיר הכריש בן כרישה הזה >< אני אראה לו מה זה!! ניראה אותו מתמודד אם הפרצוף הזה|סגדש|! *קלטו ת'פרצוף של אריאל..כמו קרפדה..XD , לא להבין אותי לא נכון! אני מתה על בת הים ועל אריאל..פשוט אי אפשר שלא לצחוק על הפרצוף שיש לה בתמונה הזאת! XD * ועכשיו לתמונה ששמתי..שילגיה והנסיך בסצנה קורעת לב !

BambiBar

New member
ררררררררררררררר תפוז דביל!!!

הדגש אמור להיות רק על המילה "הזה" והוא הדגיש את כל מה שאחר כך גם..אז בבקשה להתעלם!

MorraniChan

New member
גדול!!!!!! איך באמת לא חשבנו על זה קודם?

הנסיך: "*סניף סניף סניף* [הוא מרחרח]... הריח הנוראי הזה מגיע ממני או מהגופה הזאת?" ... אל תתיחסו XD אני עייפה =...= אז.. יאללה תמשיכו לשרשר לתמונה הזאת!

מאיוש33

New member
הוו איך אני אוהבת את הסצנה הזאת :)

*פפיטחלינהכחירק* סימבה: מי הפליץ? טימון: פומבה?! יש מצב שחזרת לנטייות הישנות שלך בתור חזיר יבלות צעיר?.. פומבה:
והסצנה המקורית: פומבה: אני מלא- אכלתי כמו חזיר! טימון: פומבה- אתה חזיר ^__^

אוקיקי

New member
הממ..ננסה:

*כעבור שבוע במחנה האימונים שבו החברה בקושי אוכלים, הוחלט להישתמש במה שיש בשביל הארוחה* מושו: אוקייי, בשביל להכין קציצות סוס צריך קודם כל מעט חסה. קריקי: *מביא חסה* מושו: יופי! עכשיו אפשר להקים מדורה, וכמובן שצריך להביא את הסוס. מולאן: אההה...מושו? מושו:הא? מולאן: מאחוריך.. סוס:

sיגי

New member
המשפט שלי

אם אני אתפוס את הסטייליסט שהחליט לעשות לי לוק של היטלר אני אנקנק אותו

BambiBar

New member
חחחחחחחחח גדול!!

האישה(סורי אני לא יודעת איך קוראים לה): אוף שיפסיק להסכל עלי ככה..אם הוא רק היה יודע מה יש מתחת למסכה ששמתי אני בטוחה שהוא לא היה מעיז אפילו להזמין אותי לכוס פטל!! ><"

Tu Lus

New member
תורי!

טימון: אווו אתה אוהב סלסה? בוא תצטרף אלי לריקוד או או!

shirpan

New member
בהצלחה עם התמונה הזו!

יש מלא מה לכתוב עליה וזה בטוח! לא לשכוח לכתוב מי אומר מה.

אוקיקי

New member
../images/Emo6.gifהתמונה מצחיקה בפני עצמה

סינדרלה: נתקע לי משהו בשן? אריאל: אני הארי פוטר! בל: אני החיה! שלגיה: אני ספיידר-פיג! אורורה: חשבת שתגנבי לי את תפקיד הבלונדינית, הא?! יסמין: עאלק! אליסה:

מאיוש33

New member
הוהוו PP:

בת צוהלת מספר 1: יוו הוו אבא מצא חברה חדשה! בת צוהלת מספר 2: כן! עכשיו אפשר להתעלל גם באישה מספר 3870874 !! אישה:
אבא: אל תדאגי מתוקיזה, הן סתם מפחידות אותך , הן לא יעשו לך כלום... ^_^ " סבתא: והינה זה מתחיל שוב...

למעלה