משחק חדש

pilot promo

New member
משחק חדש

(לקוח מפורום האוס) זהה את הפרק: אני שם תמונה או ציטוט מפרק כלשהוא ומשיהו צריך לנחש מאיזה פרק זה. מי שמצליח שם רמז חדש לפרק חדש וכך הלאה-מובן?

pilot promo

New member
ציטוט מהפרק:

Piper: He's still staring at me! Phoebe: That’s not staring, that’s flirting! Piper: You say tomato… Phoebe: No! I say relaxo!

o r t a l i t

New member
../images/Emo46.gif

חחח פתחתי את הפרק כדי להיות בטוחה שזה שם [דפדופ מהיר עד הדובי לקח כמה דק'] ואפילו התחלתי לראות אותו כדי לשמוע את הזמזום וזה... ואת מביאה קישור לתמונה ? בוהו )=

o r t a l i t

New member
3.10 ../images/Emo99.gif

מה זה הציטוט הזה ?
שנה לקח לי לחשוב איפה יש לה דובי ^^ [משומה פרו קטנה מעלה לי מיד 1.17 ו2.08] איזה זמזום חמוד יש לשאנן 3> "Daddy I need you"
אוףףף כמה זמן לא ראיתי מכושפות... אני ככ מתגעגעת. תודה רבה, ברגע זה הוחלט לראות את 3.10 היום בלילה
. אני אמורה לשים גם תמונה, נכון ? הנה --> [גם די קל P:]

CharmedRulez

New member
2.18 כמובן... אוך איזה גאונות של פרק... והקטע

שממנו התמונה בכלל גאוני. תמונה חדשה....

o r t a l i t

New member
אכן:) שלך זה...

3.04 (אוהבת
), נו, עכשיו צריך קשה יותר --> [טוב, לא כ-ז-ה קשה, אבל גם לא ככ קל כמו הקודמים P: ומבטיחה שאנלא עונה יותר בזמן הקרוב LOL]

Elsewhere

New member
3.14 אלא מה ../images/Emo9.gif.

[או שזה 3.13? נו, bride & gloom.] מממ... Prue: Stairs... can be sobering.

flying eagle

New member
3.13 ושלך זה כמובן 3.03

מתה על הציטוט הזה
והנה תמונה מאוד קלה, ואני גם מבטיחה לא לפתור בקרוב

CharmedRulez

New member
4.12 איזה קלאסיקת פיבי וקול :)

ציטוט חדש: "You can't say demons followed by Oh My God, I'm new at this, i'm likely to panic" מהציטוטים האהובים עליי ביותר...

flying eagle

New member
7.19

הוכחה וציטוט: Phoebe: Hi. Do you recognize that person? Prue: I don't know, she looks vaguely familiar. Kind of like a sister we used to have. What was her name? Pi... P... Phoebe: Pi... Pippy? Prue: Pipper? ודוד לא רשאי לענות על זה (שתדעו, שכשהבאתי לדוד את הציטוט הזה הוא טעה בפרק!
)

pilot promo

New member
יש לי!!

2X09-מיס הלפייר (אני צודק או שאני צודק???) וחדש: Phoebe (about Piper's burnt muffins): Oh that is so sad. Paige: Eh, eh, eh, no weeping. You promised.

yoad123

New member
7x06 Once in a blue moon

ואחד משלי: (someone): Oh, it's you... black belt Barbie. Phoebe: You're going to sorry you said that.

למעלה