משחק חדש the wogger להתחלה השתמשו עם הטאב אי אפשר בכל השלבים אבל להתחלה זה עוזר
I ilanama1 New member 11/7/06 #1 משחק חדש the wogger להתחלה השתמשו עם הטאב אי אפשר בכל השלבים אבל להתחלה זה עוזר
I ilanama1 New member 11/7/06 #3 תלחץ על הטאב וזה יסמן לך היכן ללחוץ לאחר מכן יופיע גלגל ולפי הספרות שקבלת על העיתון תלחץ על המספרים בגלגל
תלחץ על הטאב וזה יסמן לך היכן ללחוץ לאחר מכן יופיע גלגל ולפי הספרות שקבלת על העיתון תלחץ על המספרים בגלגל
מ מקס6 New member 11/7/06 #5 תהרגי אותי,,,, אני לא יודע מה את עושה אבל אני עדיין בשלב שיצה הזבוב [יתוש]והדלקתי משהו ,,,איך ממשיכים
תהרגי אותי,,,, אני לא יודע מה את עושה אבל אני עדיין בשלב שיצה הזבוב [יתוש]והדלקתי משהו ,,,איך ממשיכים
מ מקס6 New member 11/7/06 #8 אני בשלב,,, שהחייזר האדום לקח את הכוכב הכחול הזוהר ואני מסתובב עם העכביש ולא יודע איפה להניח אותו
I ilanama1 New member 11/7/06 #11 גם אני עשיתי זאת כמה פעמים כשהצוללת נמצאת בתעלה פשוט תעשי קליקים עליה ואז היא תמשיך ישר לקח לי זמן עד שהצלחתי כל פעם נפלה חזרה
גם אני עשיתי זאת כמה פעמים כשהצוללת נמצאת בתעלה פשוט תעשי קליקים עליה ואז היא תמשיך ישר לקח לי זמן עד שהצלחתי כל פעם נפלה חזרה
I ilanama1 New member 11/7/06 #18 לא עושים כלום למעשה גמרת את המשחק לא היה כתוב שסיימת את המשחק ?הוא חזר למקומו
L Lady in red2 New member 11/7/06 #19 לא שמתי לב ../images/Emo67.gif כשעברתי לעמוד המשחק הכתובית נעלמה. תודה על העזרה.
I ilanama1 New member 11/7/06 #14 במערה כשאתה תקועה יש מולך קיר עם חיצים את החיצים סובב שניים לימין בצד ימין ולשמאל בצד שמאל ואז הדלת נפתחת ויש אור
במערה כשאתה תקועה יש מולך קיר עם חיצים את החיצים סובב שניים לימין בצד ימין ולשמאל בצד שמאל ואז הדלת נפתחת ויש אור