משחק חדש ok?

kerry cordano

New member
של Nמור

1- זה עונה 5 the good fight 10- זה עונה 11 ספוילר-skin ואת אוהבת את עונה 7? גם אני(-:

nWkobi

New member
שלי

1.הפרק של מותו של מארק גרין 2.העזיבה של פיטר בנטון 3.הרצח של לוסי והדקירה של קרטר 4.הפיטורין של גייב לורנס 5.הגילוי של נטייתה המינית של קרי 6.הפרק שאלה לוקחת את הסם של רייצ'ל 7.המשפט של ריס 8.הפרק עם הילדים שחולים באבעבועות(קרטר ואבי מתאהבים). 9.הפרק שסוזן חוזרת. 10.צרות הביפר של קרי(עם הפיטורין של דר' צ'ן).

kerry cordano

New member
למה אתה עושה לי חיים קשים?

מה זה חידון חמיצר? מה זה המשפט של ריס? זה היה חצי עונה 8! טוב, את רוב הפרקים אני יודעת אני ארשום אותם אח"כ, אבל אולי תכתוב את שמות הפרקים?

kerry cordano

New member
אני לא אוכל לספור את הפרקים שלך

אם לא תסביר לי: 5- הפרק שבו היא אמרה לרומנו או הפרק שבו סנדי נישקה אותה באמצע המיון? 1- איזה on the beach או the letter 10- הפרק שבו דייב וצ'ן הרגו את החולה או הפרק שבו מפטרים את צ'ן? בבקשה תהיו יותר ברורים

nWkobi

New member
ככה

1.און דה ביץ' 5.הפרק שהיא התנשקה עם סנדי 10.דייב וצ'ן.

kerry cordano

New member
אוקיי הבחירות של nWkobi

אמממממממ.... 1- on the beach (עונה 8) 2- I'll Be Home for Christmas(עונה 8) 3-all in the family (עונה 6) 4-the peace of wild things (עונה 6) 5- a river in egypt (עונה 8) 6-Damage Is Done (עונה 8) 7-זה אותו פרק כמו 2 8- lockdown (עונה 8) 9- never say never (עונה 8) 10-the longer you stay (עונה 8) מישהו מושפע מעונה 8...

אמממ שלי../images/Emo26.gif

1. הפרק שמארק מת
2. Whose Appy Now? זה היה פרק מצחיק 3.The Long Way Around 4. עם האבעבועות שחורות וזהו כי לא ראיתי הרבה עונות..

er 4ever

New member
או קיי אני אתחיל עכשיו...

1. on the beach/the letter/lockdown (עונה 8) 2. hell and high water (עונה 1) 3. love's labor lost (עונה 1) 4. never say never (עונה 8) 5. full noon saturday nifgt )עונה 1) 6. chaos theory (עונה 9) 7. 24 hours (עונה 1 כמובן) 8. all in the family (עונה 6) 9. abby road (עונה 6) 10. Dr Carter I pressume (עונה 3) וואו, היה קשה לצמצם
הייתי יכולה להמשיך עוד ועוד ועוד...

kerry cordano

New member
hell and high water- עונה 2

אני יודעת שקשה אבל בחרת 12 פרקים וזה לא פייר, אבל בגלל שמישהי בחרה 4 קודם, אז בסדר

er 4ever

New member
כן אבל the letter ו on the beach

זה פחות או יותר אותו פרק... את רוצה שאני אוריד משהו או שתקזזי עם זאת שבחרה 4

נועה167

New member
../images/Emo26.gif

זה היה קשה! יש מלא! אבל בכל זאת ניסיתי- such sweet sorrow the storm all in the family friendly fire fathers and sons the long way around ground zero one more for the road night shift secrets and lies

למעלה