אממ. אני אשמח אם תרשמו את שמות
הפרקים......
וזה כולל עונות 10-11 כי נותנים רק את שמות הפרקים אז אין בעיה. וזה צריך להיות מדורג כדי שנדע איזה פרק קיבל הכי הרבה מקום 1. אז אני ארשום את שלי ואח"כ את של "כאן אלוהים" אז שלי וזה היה מאוד מאוד קשה:
1-the long way aroundעם יואן מקרגור 2-all in the family-לוסי מתה 3-on the beach-מארק נפטר 4- the storm part 2-התאונה של ג'יני ודאג, דאג עוזב וכו' 5-exodus-חומר מסוכן במיון, קרטר משתלט על העניינים 6-hell and high water 7-secrets and lies- קרטר סוזן אבי לוקה וגאלאנט סגורים בחדר אחד. קרי מקבלת מתנה... 8-such sweet sorrow-קרול עוזבת לדאג 9-just as i am-הפרק של קרי מעונה 11 10- the greatest of gifts-צ'ן יולדת, קרי וקים מחליפות מתנות....קרטר לוקח כדורים. (הגיעו קרוב: ghosts, whose appy now?,night shift,ambush, four corners, be still my heart. אני יודעת שזה קשה לנסות להתאים פרק שאהבתם לשם שלו, אז אתם יכולים לשאול אותי במסרים או במסנג'ר או להסתכל ברשימת הפרקים.
הרשימה של כאן אלוהים(ואם את רוצה לשנות תגידי לי):
1- all in the family 2-on the beach 3-lockdown 4-24 hours 5-dead again 6- the visit 7- the long way around 8- middle of nowhere 9-secrets and lies 10-may day