משחק חדש ok?

kerry cordano

New member
משחק חדש ok?../images/Emo103.gif

משחק עשרת הפרקים כל אחד מאיתנו יתן רשימה של 10 פרקים שהוא הכי אוהב ,
בסוף- נגיד אחרי 10 ימים, נספור איזה פרק קיבל את המיקום הכי גבוה אצל כולם
ונדבר על הפרק, מה היה בו, תמונות וכו' אוקיי? אני אתן את הרשימה שלי עוד מעט (צריך לחשוב...
)
http://www.tvtome.com/ER/eplist.html

הינה שלי...

ובואו נעשה את זה בלי ספויילרים.. רק עד עונה 9... זה בשליפה בטח אהבתי הרבה יותר או שחכתי פרקים.. אבל זה ממה שעולה לי עכשיו.. 1.הפרקים של המוות של לוסי 2. המוות של מארק. 3. הפרק שסוגר את עונה 8.. הבעבועות שחורות.. 4.הפרק הראשון 24 שעות.. אי אפשר לא לאהוב את מה שמיכר אותך לסדרה.. 5.dead again 09X02 6.המוות של אחיין של בנטון שכנופייה הרגה אותו. 7. הפרק עם יואן מקרגור בעונה השלישית. 8. 5X 16 הפרק שבנטון הולך לאיזו שממה לעזור במרפאה. 9. הפרק שקארי שולחת את החבר'ה לסדנא אחרי הסאדו מאזו הזה בלוקרים. 10. הפרק שבנטון לוקח את קרטר לגמילה. שוב זה בשליפה.. ככה שבטח שחכתי פרקים ממש טובחם.. עימכם הסליחה..

kerry cordano

New member
אממ. אני אשמח אם תרשמו את שמות

הפרקים......
וזה כולל עונות 10-11 כי נותנים רק את שמות הפרקים אז אין בעיה. וזה צריך להיות מדורג כדי שנדע איזה פרק קיבל הכי הרבה מקום 1. אז אני ארשום את שלי ואח"כ את של "כאן אלוהים" אז שלי וזה היה מאוד מאוד קשה:1-the long way aroundעם יואן מקרגור 2-all in the family-לוסי מתה 3-on the beach-מארק נפטר 4- the storm part 2-התאונה של ג'יני ודאג, דאג עוזב וכו' 5-exodus-חומר מסוכן במיון, קרטר משתלט על העניינים 6-hell and high water 7-secrets and lies- קרטר סוזן אבי לוקה וגאלאנט סגורים בחדר אחד. קרי מקבלת מתנה... 8-such sweet sorrow-קרול עוזבת לדאג 9-just as i am-הפרק של קרי מעונה 11 10- the greatest of gifts-צ'ן יולדת, קרי וקים מחליפות מתנות....קרטר לוקח כדורים. (הגיעו קרוב: ghosts, whose appy now?,night shift,ambush, four corners, be still my heart. אני יודעת שזה קשה לנסות להתאים פרק שאהבתם לשם שלו, אז אתם יכולים לשאול אותי במסרים או במסנג'ר או להסתכל ברשימת הפרקים.
הרשימה של כאן אלוהים(ואם את רוצה לשנות תגידי לי): 1- all in the family 2-on the beach 3-lockdown 4-24 hours 5-dead again 6- the visit 7- the long way around 8- middle of nowhere 9-secrets and lies 10-may day

Nמור

New member
הנה שלי...יש ספוילר אחד...

חח...זה היה קשה... 1.הפרק הזה שלוסי וקרטר הלכו לחפש אבא של אחת המטופלות שלהם כדי שיתרום לה משהו וקרטר פרק את הכתף שלו,אם משהו זוכר.... 2.Abby Road all in the family.3 .SECRETS AND LIES.4 .THE VISIT.5 The Dance We Do.6 7.Sailing Away the long way around.8 the storm part 2.9 10.
הפרק שחוטפים את אבי(נראה לי עונה 11)

er 4ever

New member
מגניב../images/Emo13.gif

אני צריכה לחשוב למרות שיש כמה שאני בטוח אבחר

Musi© Gi®l

New member
אני אנסה - זה קשה לאללה-

1. בעונה השלישית- הפרק שבו סוזן עוזבת. 2. בעונה השלישית 3x15 3. בעונה 5 הפרקים של עזיבה של דאג.. 4. הפרקים בעונה 6 כשלוסי וקרטר נדקרים. נראה לי 6x13-6x14 5. עונה שישית פרק אחרון- may day 6. לא זוכרת בדיוק, חושבת שזה עונה שביעית, הפרק שקרי מיילדת איזה אישה באמבולנס, אני זוכרת שזה היה מותח כזה ומגניב. אהבתי את זה. 7. בעונה שמינית הפרק הזה שהרוצח של לוסי מגיע לבית חולים, זה פרק כזה של הרבה אבי, משהו בו עצוב כזה, אני אוהבת אותו, לא זוכרת איזה מספר פרק זה . אולי אני מבלבלת דברים, אני אבדוק אח"כ, בכל מקרה אם אתם יודעים על מה אני מדברת... 8. 8x16 סודות ושקרים. תראו לי מכור ER אמיתי שלא אוהב את הפרק הזה
9. 8x22 פרק מגניב- lockdown 10. 10x8 - המוות של רומנו

kerry cordano

New member
אוי ואבוי לך שמת../images/Emo58.gif בלי להזהיר

אני מבינה שאני צריכה לתרגם:ובכן הבחירות של Musi© Gi®l : 1-unioun station 2-the long way around- 3-the storm 2 4-בואי נגיד all in the family הוא דרמטי יותר 5-may day 6-partly cloudy chance of rain הפרק של קרי 7- Beyond Repair את צודקת יש הרבה אבי זה היומולדת שלה ופול סובריקי.. 8- secrets and lies- מסכימה 9-lockdown 10- Freefall
ותיזהרו עם הספוילרים לא לזרוק אותם סתם ככה

קרטראבי

New member
אז ככה

מאוד קשה לבחור רק עשרה פרקים אבל אני ינסה וגם שכחתם הרבה פרקים חשובים זאת הרשימה שלי: 1. כמובן הפרק הכי טוב לפי דעתי הוא LOVE'S LABOR LOST הפרק עם הזוג בהריון נו אתם יודעים הפרק הממש ממש ממש עצוב נו הפרק העצוב הזה אז זה זה. 2. THE HEALERS הפרק שבו ראול מת 3. THE LONG WAY AROUND יואן מקרגור 4. THE STORM PART 2 למרות שהעזיבה של דאג כוללת גם את ארבעת הפרקים לפני אבל אני מחשיבה אותם כפרק אחד. 5. SUCH SWEET SORROW קרול עוזבת 6. HELL AND HIGH WATER דאג מציל את הילד 7. NIGHT SHIFT פרק מפתח בעונה השלישית וגם העובדה שהוא משאיר אותך בהלם 8. SECRETS AND LIES צריך הסבר? 9. EXADUS קרטר בלי חולצה. אה והוא גם מנהל בעצמו את כל חדר המיון 10. THE VISIT שלום לך גברת סאלי פילד וכמובן שיש עוד מלא פרקים טובים אל הם פשוט באים אחרי עשרת הפרקים האלה

Musi© Gi®l

New member
וואי הפרק שדאג מציל את הילד

איך שכחתי
"LOVE'S LABOR LOST" את יכולה לפרט ? לא יודעת על איזה פרק את מדברת...

למעלה