אוקיי. מתי? היום, מחר, שבוע הבא? (מי שיענה לי "מתי שאתה רוצה" יקבל מכות)
E elad218 New member 12/2/12 #23 אוקיי. מתי? היום, מחר, שבוע הבא? (מי שיענה לי "מתי שאתה רוצה" יקבל מכות)
D DontEvenBlink New member 13/2/12 #25 אני לא אהיה מהכאפות האלה שלמרות שאמרת, בכל זאת יכתבו לך ״מתי שאתה רוצה״ כדי היות מתוחכמים ושנונים. אבל ברצינות- מתי שאתה רוצה
אני לא אהיה מהכאפות האלה שלמרות שאמרת, בכל זאת יכתבו לך ״מתי שאתה רוצה״ כדי היות מתוחכמים ושנונים. אבל ברצינות- מתי שאתה רוצה
P pennylane11 New member 13/2/12 #29 לא, נו אלעד, כל פעם שמישהו פותר נגיד שהוא יפתח למחרת |שרשור חדש כדי שיהיה לנו מסודר.
P pennylane11 New member 12/2/12 #22 לדמות אין שם, גם בסדרה היא נקראת "נערת המעילים" אבל לשחקנית קוראים ג'מה מייס (תהרגו אותי איך כותבים בעברית שמות של אנשים...)
לדמות אין שם, גם בסדרה היא נקראת "נערת המעילים" אבל לשחקנית קוראים ג'מה מייס (תהרגו אותי איך כותבים בעברית שמות של אנשים...)
D DontEvenBlink New member 12/2/12 #21 אחלה של משחק! באמת חשבתי להביא אותו לפה. דרך אגב, מצטערת שלא הייתי כאן בימים האחרונים... הייתי בסמינר גשר
אחלה של משחק! באמת חשבתי להביא אותו לפה. דרך אגב, מצטערת שלא הייתי כאן בימים האחרונים... הייתי בסמינר גשר
T tohy New member 12/2/12 #24 לא התכוונתם לשנייה? הייתה עוד מישהי שהוא בא למועדון הזה איתה, שהיא בלונידינית. אני בהתחלה חשבתי שזאת היא עד שראיתי את התגובות האחרות
לא התכוונתם לשנייה? הייתה עוד מישהי שהוא בא למועדון הזה איתה, שהיא בלונידינית. אני בהתחלה חשבתי שזאת היא עד שראיתי את התגובות האחרות