משחק חדש

Seas Girl

New member
משחק חדש ../images/Emo98.gif

החלטתי כדי שנכיר אחד ת'שני טוב יותר לעשות את המשחק הזה... אתם בטח מכירים אותו מביצפר/צופים וכ'ו... כל אחד בתורו אומר 3 משפטים לגביו, משפט 1- דבר שבאמת קרה לו... 2 משפטים- דברים שקריים לגביו. המשתתפים משרשרים להודעתו מה הם חושבים שהמשפט הנכון, ומי שאומר ראשון מהו המשפט הנכון כותב 3 משפטים... וכך הלאה... מי שרוצה להתחיל שיישרשר אליי

אני רוצה!!

1 נבחנתי לכיתת מחוננים אבל נכשלתי בכוונה במבחן 2 איה קורן גילתה לי ספוילרים באייסי על העונה השנייה לפני שהיא שודרה 3 הייתה לי הזדמנות לפגוש את מיכאל אלוני דרך חברה שלי אבל לא הלכתי כי התביישתי

3 אמת?! שלי

1.הייתה לי חברה בגן 2.אני בכיתת מחוננים 3.ראיתי את אדית חצור בעזריאלי

chen010189

New member
טוב, הנה שלי, כי נחשתי את הקודם:

1. הרמתי נחש ששקל הרבה, אני לא זוכרת את המשקל המדויק שלו (ואני לא רוצה לנחש, כדי אני לא יודעת משקלים של נחשים), על הצוואר, במקביל החזקתי ביד 2 אוגרים ובמקביל טיפסו עליי 3 עכברי מעבדה. 2. בגלל הפחד שלי מעכבישים, הכריחו אותי כחלק ממשחק אמת או חובה, להכנס לתוך שיח שהיה מלא בקורי עכבישים. בגלל שלא רציתי לעשות את זה, לא הסכימו לדבר איתי עד שאעשה את זה... בסופו של דבר נכנסתי (אבל שתדעו שרציתי למות!) והתברר שהיו שם עוד 4 עכבישים! 3. אני אוהבת מתמטיקה (יופי, גיחי, עשיתי לכם חיים קלים אבל באמת שהמח שלי מתפקד היום)

chen010189

New member
לא, 1 :) אפשר לעבור לשל אורטל...

האמת חיכיתי שעוד כמה יענו. אבל בגלל שגם אורטל כבר כתבה, ולא יפה שינטשו את שלה... כבר נתתי את התשובה. (אני לא אכנס לשיח עם קורי עכביש גם אם אלביס פרסלי יאיים לקום לתחייה)

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif קוראים לה מאיה קורן ולא איה

קורן
אז ברור כבר ש2 לא היה נכון

אני../images/Emo13.gif

1. היה לי חבר 3 שנים.. 2. התנשקתי נשיקה צרפתית [חחחח איך זה נישמע XD] 3. כשהייתי קטנה רצו שאני יעשה פרסומת לשקולד.. מה אתם אומרים שאמיתי ?

כן..

נכשלתי בכוונה כדי לא לעבור בצפר וגם למי יש כח לכיתת מחוננים? למרות שהייתי חכמה ואני עדיין שלא תחשבו משהו אחר..

Seas Girl

New member
אני מפגרתת ../images/Emo122.gif

שכחתיי ת'חוקים שאני כתבתי..
אבל אם חן לא כותבת, אז על תתקעו ת'משחק אתם יכולים לכתוב...

תקשיבי..

החוק הוא שמי שגילה את האמת שלי צריך לכתוב משפתים וחן גילתה אז היא צריכה לרשום..

למעלה