איך זו?
L lady blak New member 15/7/06 #25 ומה הבקשה../images/Emo35.gif../images/Emo199.gif../images/Emo16.gif
S shanchan New member 15/7/06 #21 מרי דול האוס אני החלטתי שזה בגד ים תמצאו לי בובה עם פלאפון (אם יש כזאת)
ב באמבוק New member 14/7/06 #8 יש אחת בלה לצ'ה דולז. ממ. http://mnemain.com/laleche/index2.htm יש חוסם מקש ימיני או משהו. >< תכנסי לדוליז >> Especial ובעצם מה שמופיע שם זו הדולי. תחפשי אותה. מקווה שלזה התכוונת.
יש אחת בלה לצ'ה דולז. ממ. http://mnemain.com/laleche/index2.htm יש חוסם מקש ימיני או משהו. >< תכנסי לדוליז >> Especial ובעצם מה שמופיע שם זו הדולי. תחפשי אותה. מקווה שלזה התכוונת.
Y yaeloolik New member 15/7/06 #24 חחחחחחחחח../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif את צריכה להיות מיומנת (או חולת נפש כמוני)... את לא יודעת כמה פעמים היינו צריכים למצוא ככה דוליז במירוץ .
חחחחחחחחח../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif את צריכה להיות מיומנת (או חולת נפש כמוני)... את לא יודעת כמה פעמים היינו צריכים למצוא ככה דוליז במירוץ .
T think shon New member 15/7/06 #26 אני משרשרת לפה את הבקשה(מצאתי ושלחת +י כבר את הדולי שלאה ביקשה) אממ....אני רוצה זוג מתנשקP:
ג גאיה המלכה New member 15/7/06 #29 מצאתי אחרי שנים!!! רוצה דולי סקסית חושנית(לא היה לי משהו יותר טוב חחח )
L lady blak New member 16/7/06 #31 כולן שוחכות בקשה ואיכזור דולי../images/Emo70.gif זה מעצבן ,דיי תפסיקו לשכוח
T think shon New member 16/7/06 #32 היית יכולה להגיד את זה בצורה יותר נ +עימה. ד"א,החתימה מוכרת לי קצת מאיפשהו. סתמנו,עזבי.אני לא אקח זכויות יוצרים על משפט><
היית יכולה להגיד את זה בצורה יותר נ +עימה. ד"א,החתימה מוכרת לי קצת מאיפשהו. סתמנו,עזבי.אני לא אקח זכויות יוצרים על משפט><
L lady blak New member 17/7/06 #46 שונ,../images/Emo199.gif../images/Emo16.gif בעיקרון יש אצלנו בקניוןדוכן כזה "הממתקים של דפנה ודודידו"וחברה שלי קוראת ל"איברים אישיים"של אנשים ממתקים... ולפעמיים הדוכן הזה עושה על במה[בקניון]משחקים וזורקים ממתקים^^[נ"ל..] האא ועוד מעט אני יתקן ואכתוב לך זכויות בכל זאת...
שונ,../images/Emo199.gif../images/Emo16.gif בעיקרון יש אצלנו בקניוןדוכן כזה "הממתקים של דפנה ודודידו"וחברה שלי קוראת ל"איברים אישיים"של אנשים ממתקים... ולפעמיים הדוכן הזה עושה על במה[בקניון]משחקים וזורקים ממתקים^^[נ"ל..] האא ועוד מעט אני יתקן ואכתוב לך זכויות בכל זאת...
ב באמבוק New member 16/7/06 #37 ממ, זה טוב? ../images/Emo13.gif מפינק לנד. אני רוצה דולי שמחופשת לחתול. מוהאהא. אני יודעת איפה יש, זה אתגר ^,^
ממ, זה טוב? ../images/Emo13.gif מפינק לנד. אני רוצה דולי שמחופשת לחתול. מוהאהא. אני יודעת איפה יש, זה אתגר ^,^
T tamaguchi girl New member 16/7/06 #38 ../images/Emo89.gifזה מה שקורה כשמשעמם. אני רוצה דולי עם שמלה ורודה ופרחונית במיוחד. [לא רק פרח אחד, אלא שכלללללל השמלה מלאה בפרחים צבעונים כאלו D:]
../images/Emo89.gifזה מה שקורה כשמשעמם. אני רוצה דולי עם שמלה ורודה ופרחונית במיוחד. [לא רק פרח אחד, אלא שכלללללל השמלה מלאה בפרחים צבעונים כאלו D:]