משחק חדש

משחק חדש ../images/Emo70.gif

כל הזכויות על המשחק שמורות לגילי [זה רק הלב] החתיכה , ונגנב באכזריות מפורום אביב גפן, [משחק האמוטיקונים של גילי ריד] אז המשחק הולך ככה: כל פעם מישהו מעלה כמה אמוטיקונים שביחד יוצרים שיר/שורה משיר של סינרגיה, וכל השאר צריכים לנחש באיזה שיר/ שורה משיר מדובר. זה לא קשה מידי, רק קצת יצירתיות ולפתוח ת'ראש. כולכם מוזמנים להשתתף אז.. אוקיי אני אתחיל במשהו דיי קליל כדי להכניס אתכם לעניינים

KaRiNuSh 20

New member
כה ../images/Emo6.gif

זה לא אחד לאחד לפי האייקונים, אלא "המחשבה" של הסמיילי הבוכה אחרי רצף האייקונים שלפניו
*רמז* :]

Niran2

New member
לא נראה לי שהסברת טוב

האייקונים אמורים להיות ברצף נניח אם יש תראי זה אני אז: (סמיילי של תראי)(סמיילי של אני) (סמיילי בוכה)... אני חושב שעשית כל סוף שורה או משהו כזה סמיילי וככה זה קשה לחבר ביניהם כי זה יוצר בילבול... חיפשתי שיר שלהם עם פצצה ולא מצאתי, ואגב מה זה הסמיילי אחרי הפצצה? כדור הארץ?

KaRiNuSh 20

New member
זה גם לא כל סוף שורה :]

זה הרעיון הכללי של רצף האייקונים האלה אף אחד מהאייקונים לא מסמל ישירות מילה בשם השיר.... אני אנסה להסביר מה הולך ברצף האייקונים :] טמבל...זורק פצצה....כדור הארץ מתפוצץ...הוא אומר שיט! ובוכה... עכשיו עוזר? :]

KaRiNuSh 20

New member
נופ....+ עוד רמז

הסבר הרעיון של האייקונים :] טמבל...זורק פצצה...מפוצץ את כדור הארץ...אומר שיט! ובוכה וחושב לעצמו......"........" עכשיו זה צריך להיות קל :]

Niran2

New member
אז נראה לי שהכוונה של המשחק לא ברור

מי שהעתיק את המשחק כנראה לקח את זה מפורום היהודים, ושם הולך נגיד בשיר ג'קי אז ככה זה:
(ולפי השיר: ג'קי מצאה לה איזה כלב, זרוק לו ברחוב, אז לקחה אותו הבייתה) ואת כאילו עשית ממה שמובן מהסמיילים... זה יותר קשה לדעתי =/

למעלה