משחק חדש

משחק חדש ../images/Emo24.gif

יש לי משהו חדש: כל אחד רושם את היציאות הכי מצחיקות אפילו מה שהוא זוכר מתחילת הפרקים
וגם לרשום ליד ההודעה מי אמר למי (כדי שנזכר בקטע)... אני יתחיל עם משפט מוכר (מאוד)- נירה לריקי: "אולי תיכנסי לי גם לתחתונים?" ריקי: "אי אפשר, יותר מידי צפוף שם..." חחחחחחחחח קורע
תמשיכו אתם עם עוד משפטים...

shanyz

New member
חחח../images/Emo6.gif

אני רואה יחסית קצת זמן (שבועיים שלושה) אזה מה שנאי זוכרת זה מהפרק היום שאודי אמר :שאוליקו...
גם שאודי היה שיכור כזה והוא התלהב מהעט (עט עט עט עט עטטטט
) ועוד כל מיני שטויות שם... וגם משום מה הצחיק אותי כשריקי אמרה לליה לפני שהן השתכרו בערך ככה: ריקי: את נראית נורא ליה: תודה......גם את... חח
זה הצחיק אותי

חחחחחחח אני גם.. ../images/Emo12.gif

אהבתי את הקטע שליה בכתה כשהבינה שהיא בהריון ואז היא סיפרה לענבר וענבר התחילה לבכות
זה קרע אותי.....אין אני נשפכתי וליה הייתה באמת כמו רטט חחחחחחח זה היה אמור להיות עצוב אבל זה היה כל כך מצחיק חחחחחחחחח
ויש עוד קטע מצחיק.....מתי שארז היה על סמים והוא בא לתאטרון עם תחתון (חחחחח יצא חרוז) והוא היה כמו איזה ספידרמן ! זומבי בעצם.....זה היה קורע

shanyz

New member
חחחחחחחחחח

וואי את הקטע השני לא ראיתי, אבל בשיר פתיחה רואים את זה וואי איך אני חייבת לראות את השידורים החוזרים
יש עוד משהו מציחק עם ארז הזה.. הוא כזה מצחיק, בעצם יש כמה דברים: פעם אחת הוא אמר: אני קקי של בן אדם...חחחחח "קקי"
גם שהוא אמר שאם הוא היה בחורה הוא גם היה אוהב בחורות, שאין כמו בחורות (משהו כזה) וגם הקטע עם החבצלצלות
והלאונרדו דיקפריו..
אההה וקטע שליה הייתה שיכורה היא אמרה כזה במבטא: אמריייקה

shanyz

New member
חחחחחחחח נכון!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

הליה הזאת מדברת מזה מצחיקקקקקקקקק פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו גם כשהיא מדברת רגיל, זה יותא לה מצחיק! היה קטע כשהיא רק גילתה מאפי שהיא וירון אחים, אז היא הלכה לשאול לשאול אותו.. ואז היא אמרה שאפי אמר לה.. ואז הוא שאל: איזה אפי? והיא ענתה בקול ערסי כזה: אפפפפפפפפפפפי... פחחחחחחח ועשתה תנועה עם היד אשכרה הייתה ערסית חחח

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח והיציאה של קובי, יותר נכון הקללה... יה חתיכת גמל.. והיציאה של שאול לנירה: "את חתיכת קרטון" "דרקולה" "את אישה שטן"
אודי לשאול: שאוליקו

HaDaRoSh

New member
והקללה המלאה שקובי אמר לריקי:

"חתיכת מכשפה,כמו איזה גמלזורעת הרס וחורבן,רוצחת,יא שטן, חתיכת דבילית חסרת שליטה עצמית"

shanyz

New member
מתי הוא אמר את זה??וזה התקופה שהוא

מסומם מהכדורים של בתיה כן?

LuZ dE EsTrElLa

New member
שניני../images/Emo20.gif

קובי אמר לה את זה בערך מתי שהיא דפקה לו מחבט לראש...רצת אחרי שתומר נרצח

shanyz

New member
אההה אוף גם את זה לא ראיתי../images/Emo10.gif

אני חייבת שידורים חזורים