משחק חדש

היה משפט שארז אמר לשירן...

מתי שירון סיפר שליה והוא אחים (הוא לקח את זה קשות) וכששירן הגיע ורצתה לנשק אותו הוא אמר "איכס את אחותי" (בערך אני לא זוכרת)

חחח.. כן משו כזה..../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif^^

כי ארז היה בעלם מזה שליה וירון אחים והם שכבו.. חח.. בהתחלה לקח לי שנים עד שהבנתי את זה..
^^

HaDaRoSh

New member
יש גם את

מה שהשוטר אמר שלבתיה לא זוכרת כל כך אבל הוא אמר סתמי כבר יא נג'ס כמה את יכולה לדבר או משהו כזה חחחחחחחחחחחחח

hadardit

New member
"ריקי ,עוד פעם עם המחבת"(קובי לריקי

כאילו בכל מקום שריקי מסתובבת עם קובי יש מחבת.....

shanyz

New member
יש עוד אחד ממש מצחיייקק

כשריקי וליה היו שיכורות והן התחילו לרדת על קובי.. אני אל זוכרת בדיוק מה הן אמרו אבל משהו בסגנון: אגואיסט, אידיוט, בלה בלה.. חחחח איזה חמודה הריקי הזאת
שמתם לב שכמעט כל הדברים המצחיקים הם של ריקי?
קניתי היום את העיתון הזה שיצא על משחק החיים
איזה יפה זה

HaDaRoSh

New member
יש שם תמונה פצצה שהיא יושבת על

כיסא זאת תמונה פצצה

shanyz

New member
נכון איזה יפה התמונה הזאת../images/Emo70.gif

איזה חמודה היא
הכתבה עליה ועל ניר לוי
איזה יפה
הלואוי ויוציאו עוד עיתון כזה

HaDaRoSh

New member
הניר הזה היה עצבני על המראיינת אה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הרג אותי וחחחח איך יעל שרוני התאפרה זה היה טוב אודם סגול סןמק ושלוש צלליות בעיניים
חחחחחחחחחחחח איזה מאמי היא

shanyz

New member
חחח נכון, הוא ממש התעצבן עליה../images/Emo13.gif

חמוד שכמותו
הנה קטע שהוא אמר: "צ'יק צ'אק אני יכול להתעצבן משטויות כאלה. מעצבן אותי שלא מדייקים בפרטים. אם היית פותחת עיתונים ומסתכלת בטלוויזיה כמו שאת אומרת שאת עושה, אז לא היית אומרת שאני נעלם" חחחחח
ויעל, כזאת חמודה
אני חייבת לפגוש אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lolo girl1

New member
הוא גם נראה עצבני כזה.....

הייי ואני לא ידעתי שליה היא שומרת....וואו ,וריקי כזאת מותק חולה עליך..,..... עיתון שווה

shanyz

New member
נכון, ריקי מושלממממת../images/Emo6.gif

ליה שומרת?
לא קראתי עוד את הכתבה עליה.. קראתי רק את הדברים על קובי וריקי
עוד מעט אני אקרא

יש עוד משהו מצחיק

שבתיה וקובי היו ביחד אז הוא ניסה לנשק אותה פתאום ריקי תקטקה (איך שלא רושמים את זה..) בדלת אז בתיה אמרה בשקט "קדימה טיפשה" אז קובי "מה?" ובתיה "אמרתי שאתה צריך אישה" איזה קרועה הבתיה הזאת

y a ® d e n a

New member
אוקיי קבלו כמה../images/Emo6.gif

אודי לענבר: "את יודעת עם כמה בחורות הייתי בזמן שאת היית עסוקה בכל הקלפים של'ך, ובכל המדיטאציות של'ך, ובכל המיסטיקות של'ך! אבל אודיייי, אודיייי התינוק שלנווו אתה תהיה אבא מקסיםםם!!! הסברתי לך 1000 פעם שאני לא רוצה להיות אבא של התצינוק הזההה
"
קובי וליה [מקרא- קובי
ליה
] "
שלוםםם, שלום לכולם! ילדים חמודים מתרגשים?... ליההה!
קובי?
ליה? מתוקתי אהובתי!" חחחחחחחחחח
שאול לאודי- "אודי תעיף את הסטיות שלך מחוץ לתאטרון!" וכל היציאות של קובי וריקייי

shanyz

New member
חחחחחחחחחח

חבפרק של עכשיו בשיחה של אמיר וריקי היא אומרת לו: למה כי אני סלללבריטי?? ועושה את זה בכזה טון מצחיק!! פחחח וגם הוא אמר לה שהיא מעניינת ובלה בלה אז היא כותבת: כלומר בא לך ללכת לטפס איתי על הרים ולקפוץ בנג'י?! פחחחחחחחחחחחחחחחח חמודה ריקי

shanyz

New member
ועוד קטע מצחיק היה עכשיו כשאודי

אומר לרותם להיות יותר סקסית ואז מראה לך איך לעשות ואומר בקול "מפתה" כזה: רומיאו? חחח

למעלה