מי מר שהוא בגד בה? יש כאלה שאומרים שהיא בגדה..... ושבכלל הוא אלים כלפייה כל הזמן והיו עליה חבורות כחולות על הצוואר עד דצמבר האחרון.. ואיים ברצח על אביו החורג שהכה את אימו ואף כריס עצמו העיף משהו לכוון אימו.. לכו תדעו מה באמת נכון...
אני קראתי כתבה אתמול שחברים שלה חשדו שהוא אלים כלפייה עוד מלפני חודשיים. חח צודקת , אני פשוווט לא קראתי ת'כתבה עד אתמול אז לא ידעתי .. למרות שאי אפשר לדעת את האמת .. אבל יכול להיות שהוא באמת היה אלים כלפייה עוד ממזמן.
שהחברים אמרו שהכתובת הייתה על הקיר והוא אלים כלפיה גם לפני ועד דצמבר היא הסתובבה עם חבלות בצוואר ואפילו אתמול בגיא פינס הראו הופעה שלה עם רטייה והיו שאמרו שזה בכלל לא היה בתכנון,נפגעה לה הקרנית או משהו [כנראה כריס הכה אותה או העיף עליה משהו] .. וכרגע חצה קווים אדומים.. מה שאותי מפליא זה שאין שום תמונה שלה.. ואין מצב שאיזה צלם לא יצלם ויעלה את זה.. בטוח זה שווה ים כסף.... אבל גם לא נראה לי שזה תעלול יחצ"ני.. משהו פה נשמע הזוי מאוד... [אלא אם כן המשטרה אסרה על פרסומים וכאלה..]
למשל שבריטני ספירס אושפזה בכפייה אף אחד לא אסר על זה והראו אותה לכל העולם ואישתו מובלת לניידת אמבולנס בקשירה עם כותרות זועקות בעיתונים וזה ממש לא נעים.... אז נראה ממש הזוי.. ואולי באמת המשטרה אסרה.. הכי הגיוני... [אבל עדיין מוזר...] נראה לי בערב יש.. תמיד יש שידרוים חוזרים. אם לא-יש בוי או די.