משחק חדש
...

d j m

New member
משחק חדש../images/Emo103.gif...

אז ככה: אני מציג בפניכם שתי עובדות אתם צריכים לרשום מהי הנכונה ומהי הלא נכונה ואז אתם צריכים להציג שתי עובדות משלכם והבא בתור אחריכם צריך לענות על שלכם ולחבר עובדות חדשות וכך הלאה...
שתי העובדות: 1.לשירלי היה חבר שעסק במוסיקה. 2.דניאלה נאנסה על ידי האח של נתן(משה).

אמממ אני../images/Emo110.gif

1 נכון 2 לא נכון אניי
1
אלונה טסה אחרי ההפלה למקסיקו 2
אבא של אייל הלשין למשטרה על אייל ושירלי על הסמים

אני...../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

1. לא נכון 2.נכון 1.לחתול של טל ויונת בעונה הראשונה קוראים רמבו... 2.אורית טסה בסדרה להולנד

אני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

1.לא נכון 2.לא נכון שליייי: 1. ליאור רצה את התינוק של אלונה... 2. לחבר הראשון של שירלי קראו ארז....

אביחי 33

New member
../images/Emo60.gif

1
לא נכון 2
נכון והשאלות שלי
1
המכתבים ששלח ליאור לאלונה להודו,גרמו לאלונה לבכות. 2
שירלי הכירה את רועי ברחוב דרך התערבות שלה בקטטה.

עונה.....

1. לא נכון 2. לא נכון (אם אני לא טועה זה היה גניבה של הקסדה) 1.לפיצריה של נתן קוראים מקום בנשמה 2.בבית של ליאור יש 2 קומות

אני../images/Emo110.gif

1
לא נכון 2
נכון נראלי
1
עמי היה חייב לרומריו 100 אלף
2
אליאן גלתה ששירלי היא גם הבת של נתן כשהיא ראתה אותם מתחבקים

2. זה לא נכון יש 3.....לא נורא

1. נכון 2.נכון נראה לי 1.על הדלת של הדירה של עדן יש חלון משולש שקוף 2. הספות בבית של עדן בצבע אדום

יעל 13

New member
עונה

1. לא הבנתי מה הסימן..דולר או שקל? כי הוא היה חייב לו 100 אלף שקל... 2.נכון אבל גם ששירלי אמרה "אתה האבא הכי הכי בעולם" משהו כזה.. 1.שירלי הכירה את ארז במד"א 2.דניאלה אהבה את משה (אח של נתן)

d j m

New member
עונה...

הראשון-נכון. השני-גם נכון. המשפטים: -באהבה מעבר לפינה היתה דמות ששמה היה יוליה. -ליונת ואמנון היתה מערכת יחסים ארוכה מאד.

עונה......./images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

1. נכון 2. לא נכון 1.לבן של אורית ויקי קוראים ליאם 2.הבן של אורית נחנק ועדן הצילה אותו

d j m

New member
ולתשובות../images/Emo8.gif

1.לא נכון 2.נכון שלי: -יקי היה מעורב בתאונת דרכים. -אלונה היא האהבה השנייה של ליאור בסדרה.

../images/Emo70.gifעונה......./images/Emo70.gif

1. לא נכון 2. לא נכון 1 שאלונה הלכה לעשות הפלה שירלי באה איתה 2.נתן הציע לדניאלה לנוס איתו לחופשה בחן"ל

d j m

New member
עונה לך חופיתוש...

-לא נכון -נכון שלי: 1.שירלי הלכה לפסיכולוג. 2.כששירלי נתנה עדות לגבי האונס נתן היה איתה.

d j m

New member
עונה לעצמי סתם כי בא לי...

הראשון:נכון השני:לא נכון ה מ ש פ ט י ם: 1.בסדרה היתה סצנה שבה יש מסיבה עם רועי שירלי טל ויוליה 2.בסדרה היתה סצינה עם גז מדמיע ובה השתתפו רומריו,קרן,ונעמה.

עונה....למתן../images/Emo70.gif

דרך אגב נתן לא הציע לדניאלה לטוס איתו אלא אמנון רצה... והתשובות: 1.נכון 2. לא נכון נראה לי 1.לאלונה היה רשיון 2.גולן גר בקומה שלישית

למעלה