משחק חדש

Rוית

New member
משחק חדש ../images/Emo103.gif

יש משחק שהולך בפורומים וקוראים לו סוגית, אנחנו הולכים לקשר אותו אלינו וככה זה הולך: מישהו שואל שאלה שקשורה לאלאניס שיש לה שתי תשובות לדוגמא: "אלאניס בשיער ארוך או קצר?" מישהו מגיב להודעה ובוחר תשובה נגיד ארוך (כאילו דהה
), הוא יכול לנמק או פשוט לרשום את התשובה שלו בלי הרבה הסברים ואז הוא שואל שאלה אחרת שקשורה לאלאניס, מי שרוצה עונה על השאלה (שוב, יכול לנמק או לא-איך שבא לו) ושואל שאלה חדשה וכו´ וכו´ וכו´... רוצים לשחק? אם כן, מי שרוצה שיתחיל את המשחק בשאלה... (לא לשכוח שמי שעונה צריך בנוסף ללענות גם לשאול שאלה)

symptoms

New member
אני אתחיל

איזה מהסינגלים שיצאו לURS אתם מעדיפים
HANDS CLEAN
PRECIOUS ILLUSIONS דרך אגב רוית אחלה משחק
וכל הכבוד על העבודה המהולה שאת עושה בניהול הפורום(פשוט לא הזדמן לי להגיד את זה עד עכשיו) וגם ליוסי

AlanisJunkie

New member
../images/Emo41.gifHands Clean../images/Emo41.gif

מה אתם מעדיפים, שאלאניס תצא עם מבוגרים, חכמים ומכוערים, או צעירים, טיפשים ויפים?

moriss

New member
צעירים, חכמים ויפים. חסר כאלה?

היא יכולה לקחת אותי!
טוב. ברצינות אני מעדיף את האפשרות השניה, אלאניס כל כל יפה
שמגיע לה אנשים יפים כמעט כמוה (נשמע שטחי?) והיא מספיק חכמה בשביל שני אנשים! ולשאלה: איזה חלק ב PI אתם מעדיפים המציאותי או הדמיוני?

Rוית

New member
המציאותי..

עד כמה שכיף לחשוב איזה יופי אם חיינו היו כמו החלק של הפנטזיה, כמו שאלאניס אמרה בעצמה-לחיות בכזה מצב ישעמם אחרי שבוע, אז אני מעדיפה את המציאותי.. אני גם אוהבת את הדומננטיות של אלאניס וכביכול של נשים בכלל בצד הזה של הקליפ- איך שהיא זה שמכינה את הארוחה, מרימה כוסית ועוזבת אותו במסעדה גורמת לו לחזור אליה בתחנונים (U GO GIRL!
) מה הייתם מעדיפים שאלאניס תעשה עכשיו בלי קשר למוזיקה - תופיע בעוד סרט או תכתוב את הספר הזה שהיא כבר המון זמן אומרת שהיא רוצה לכתוב
(ואפילו אמרה שיש לה הקדמה כבר או משהו כזה.. או שאני מתבלבלת
)

AlanisJunkie

New member
../images/Emo65.gifפצצת אנרגיה על הבמה!../images/Emo65.gif

כל הכייף זה לחוש את האנרגיות שבשירים, להשתולל איתה ועם הקהל. לחזור הבייתה מותש. אבל בוידאו תמיד אני מעדיף הופעות אקוסטיות. מה אתם חושבים על זה שבגיל 14 היא כבר יצאה עם גברים מבוגרים ממנה בהרבה, וסביר להניח שהם דרשו ממנה סקס. 1. מופקרת שלא לימדו אותה ערכים. 2. ניצלו אותה ואת תמימותה, היות שהיא הייתה ילדה אינטליגנטית שחיפשה באמת ובתמים אהבה.

Rוית

New member
ניצלו אותה..

לימדו אותה ערכים בבית קתולי, אבל אפילו שהיא התמרדה בזה (You know how" us Catholic girls can be"-Forgiven), אני לא חושבת שהיא היתה בגיל הזה מופקרת.. גם השירים שלה מדברים על זה שניצלו אותה ואת התמימות שלה, ואני חושבת שאפילו היא מדברת על זה... איזה חיה יותר מתאימה לאלאניס- כלב או חתול? מבחינת אישיות, אופי וכו´..(זה השאלות שיש ב1 בלילה
)

j u n k

New member
אממ אני הולכת על כלב../images/Emo70.gif

כי ככה....פשוט יותר ידידותי מחתול. ולאלתו של יוסי- מותק היא לא מופקרת היא סובבה אותם על האצבע הקטנה שלהם מהבחינה הזאת כי את בתוליה היא איבדה בגיל 18. תקופת אלאניס אהובה צבחינת הופעות JLP SFIJ או עכשיו?

AlanisJunkie

New member
../images/Emo20.gifSFIJ../images/Emo20.gif

ג´אנק, מותר רק שתי תשובות לכל שאלה. אני חושב שבתקופה הזאת היא הייתה יותר אנושית, יותר מחוברת לעצמה. בהופעות היא לבשה בגדים כאלה סטייל הודו, והיא הייתה רוחנית, מקסימה כזאת. עם URS משהו מזה עבר. מה הדבר היותר סקסי באלאניס, שאחרים יגידו שזה בכלל לא סקסי? 1. האי סימטריות שיש לה במרחק בין שתי העיניים. 2. הפה העצום שלה. שלא לכל אחד יש כזה.

moriss

New member
חתול!

והנה ההסבר: היא סקסית ויפיפיה. היא לא מתחנפת לאנשים כמו כלב, אלא עושה מה שבא לה. היא לא זקוקה לאף אחד כדי להסתדר, היא עושה את זה לבד טוב מאוד? ונראה לי שהיא צריכה בנ-זוג כלב, חמוד כזה שיזדקק לה, יתחנף אליה, ויהיה החבר הכי טוב שלה, רוחנית ופיזית, ושיהיה חתיך, חשוב מאוד! בקשר לשאלה: אילו שירים אתם מעדיפים (של אלאניס בפרט, וגם בכללי) שירים עם גיטרה חשמלית והרבה אנרגיות, דוגמת YOK או שירים שקטים ורגועים, כמו HEAD OVER FEET ויוסי, תיזהר למי שאתה קורא מופקרת!!!!!!!!חחח

וואווו שאלה קשה

אני חושב שגיטרות אבך זה נורא תלוי בשיר עכשיו לשאלה הכי שטחית בעולם אלאניס סטייל= SFIJ או עכשיו?? (למי שלא הבין אז התכוונתי לסגנון לבוש, ושוב כמו רוית תסתכלו על השעון)

THE CORRS

New member
../images/Emo98.gif so pure

מה את מעדיפים אלאניס על גיטרה או על פסנתר למשל?

j u n k

New member
גיטטטטטטטטטטטטטטרה../images/Emo70.gif

האם השינוי של URS הוא לדעתך שינוי חיובי או שלילי?

AlanisJunkie

New member
../images/Emo41.gifשלילי, זה ברור../images/Emo41.gif

אבל נקווה לטוב. ובגלל שהשאלה שלי נבלעה מקודם. אחזור עליה שוב. מה הדבר היותר סקסי באלאניס, שאחרים יגידו שזה בכלל לא סקסי? 1. האי סימטריות שיש לה במרחק בין שתי העיניים. 2. הפה העצום שלה. שלא לכל אחד יש כזה.

אמממ

נראה לי הפה שאלה נוספת: ארוחת צהריים עם אלאניס או חחח ללכת לעשות איתה שופניג:)? זה נשמע קצת דפוק אבל אממ רציני מה הייתם מעדיפים לעשות איתה?

ארוחת צהריים !!!!!!!!!

יש זמן יותר לדבר איתה ...... נניח שאלאניס מגיעה לארץ להופעה...יש לכם שתי אפשרויות: א. הופעה שכלולים בה שירים מכל הדיסקים ב. הופעה שכלולים בה שירים מכל הדיסקים חוץ מ...urs דבר שמשאיר מקום ליותר שירים מ-sfij ומ-jlp....

Black kitten

New member
אפשרות ב´../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|

בהחלט, אין ספק אני מעדיפה שהיא תשיר אותפ, אם היא תבוא לבושה ותתחיל להשתולל על הבמה כמו בתקופה הזאת (בלי מכנסי העור הגעילים שלה!) אני אהיה נתינתה לעדי עולמים! מה היא עדיפותכם ג´אגד או ספוזד?

למעלה