משחק חדש...!

MorraniChan

New member
משחק חדש...! ../images/Emo103.gif

טוב. בגלל היובש המדברי בפורום, חשבתי על משחק מאוווד מוכר ומאוווד ישן: קבלו במחיאות כפיים סוערות את המשחק "אילו הייתי, אז הייתי" טטמטמטממ!!! איך משחקים? פשוטו כמשמעו! אני אתחיל באיזה שהוא משפט ואתם תמשיכו. לדוגמא: "אילו הייתי עשיר, אז הייתי מאושר" ואז אתם ממשיכים "אילו הייתי מאושר, אז הייתי הולך לים" וכו' וכו'... אם ממש משעמם לכם אתם יכולים גם לעשות משפטים הזויים לחלוטין! אבל רק בתנאי שזה יהיה קשור בהתחלה להודעה שלפניכם. ["אילו הייתי הולך לים, אז הייתי הופך לחיזר" O__O] אני יודעת שזה ממש מטומטם, אבל פשוט חייבים להעיר את הפורום! נ.ב- אפשר להשתתף כמה שרוצים! נ.ב.מ- אם אתם מרגישים שבהודעה האחרונה אין איך להמשיך, תעשו את הסימן "
" בכותרת בהודעה בלי תוכן ואם תרצו תפתחו אחרי זה הודעה אחרת עם משפט משלכם, או שפשוט מישהו אחר יפתח עם משפט אחר. אז המשפט שלי הוא: "אילו הייתי גרה באלסקה, הייתי מחליקה על הקרח בכל יום"

BambiBar

New member
משחק מגניבבב

אילו הייתי מחליקה על הקרח כל יום, הייתי נופלת ושוברת משהו?! XD
חח *מורן אמרה שאפשר משפטים דפוקים!* נ.ב יש לי פלאפון חדש וחמודדדדד!!!!

ellapr41

New member
בהחלט משחק מגניב! מקווה שיעיר את הפורום!

אילו הייתי נופלת ושוברת משהו, הייתי הולכת לטר"מ (וכפי ששחר ובר יודעות, לא מקבלת טיפול כי בטר"מ מודיעין אף פעם אין רופא..)

מאיוש33

New member
המממ.... :]]

אילו היו שולחים אותי לפתוח תיק מד"א אז היה לי פרופיל נמוך בצבא [ O__O " ] אחלה משחק ^__^

MorraniChan

New member
שמחה שאתם נהנים D:

אילו היה לי פרופיל נמוך בצבא, הייתי מגהצת גרביים

avi 88

New member
:)

אילו הייתי מגהץ גרביים בצבא.. הייתי יוצא לקצונה.. (כן בטח
)..

Tu Lus

New member
אם כל החיילים היו משוחררים - הייתי נשארת בצבא

הכוונה בבסיס (כן זה המזל שלי, עזבו פרטים)

הייתי נשארת בצבא ...

אם היו עושים ועדת חקירה לשיפור עגומת הנפש שנגרמת לחיילים כתוצאה מהאוכל שמכינים שם..(זה היה ארוך ^^")

sיגי

New member
../images/Emo76.gif

אם הייתי שעירה הייתי מבקשת שיקלעו לי צמות בגב

ellapr41

New member
../images/Emo6.gif

אם הייתי מבקשת שיקלעו לי צמות בגב, לא הייתי מצליחה לפרק אותן.. (איך אפשר להגיע לגב? בעצם, מי הסכים בכלל לעשות לי צמות בשיער של הגב?
)

porky169

New member
אם לא הייתי מצליח לפרק אותן../images/Emo134.gif

הייתי דופק ת'ראש בקיר

shirpan

New member
עכשיו אני!

אם הייתי דופקת את הראש בקיר, הייתי יודעת שמתאים לי להיות גמדון בית :) כן.. מעריצה שרופה מה לעשות..

אוקיקי

New member
אם הייתי יודעת שמתאים לי להיות גמדון בית

הייתי משנה את שמי לקינלי ומתחילה לעבוד במטבחים של הוגוורטס.

אם הייתי עובד במטבחים של הוגוורטס...

הייתי מארגן לעצמי כמה חברים קוסמים, וכמובן - מלא קינוחים טעימים שאפשר לאכול רק בהוגוורטס. (הארי פוטר שליטה!!)

SpiderPigi

New member
* מתחילים להידחק לצד*

אם הייתי מארגנת לעצמי כמה חברים קוסמים, וכמובן - מלא קינוחים טעימים שאפשר לאכול רק בהוגוורטס אז הייתי מגלה שהתאומים למשפחת וויזלי החליפו אותם בקינוחים שהם הכינו בעצמם ואז הייתי הופכת לצפרדע עם קרניים ועור ורוד למשך כל שארית חיי ואהה..האימה
אהה והחלפתי כינוי סופסוף !! אז מהיום אני כבר לא מאיוש33 המעפן אלה SpiderPig... האח! הידד!

Tu Lus

New member
אם היית צפרדע עם קרניים ועוד ורוד לשארית חיי

הייתי מתחנפת לקוסמים שיעשו עוד צפרדעים כמוני שאני לא אהיה לבד. מזל טוב על הכינוי

Reichan

New member
אם הייתי מתחנפת לקוסמים...

שיעשו עוד צפרדעים כמוני, הם היו חוטפים קריזה ואומרים לי לא לומר להם מה לעשות ומחזירים אותי אחורה בזמן לתקופה בה לא היתה ציוויליזציה

למעלה