משחק חדש !!! (תודה לפורום 24)

משחק חדש !!! (תודה לפורום 24)

בוחרים מרואיין שבועי וכל אחד יכול לשאול אותו איזה שאלה שבא לו... (אין הגבלה לכמה שאלות אותו אחד יכול לשאול או להישאל) לא חייבים לענות (מן הסתם) אבל זה די יהרוס אז תהיו קלילים... המשחק יסתיים כשייגמרו השאלות למרואיין (נגיד 48 שעות בלי שאלות חדשות ואפשר לבחור את המרואיין הבא...) כשנגמרות השאלות ומודיעים על סיום המשחק המרואיין הנוכחי פותח שרשור חדש ובו מודיע מי הבא שמתראיין. אבל חשוב לוודא לפני זה במסרים או בכל דרך אחרת שהוא אכן מוכן להתראיין... לאחר שווידאתי את העניין מול המרואיינת הראשונה אתם מוזמנים להתחיל ולשרשר לשרשור זה שאלות לזיו ethnix1 (יסמין למי שעוד לא התעדכן) GO GO GO

ethnix1

New member
אני מחכה שתאתגרו אותי

תשאלו אותי ת'שאלות הכי מעניינות ומקוריות לא כמו: "כמה זמן את מעריצה של אתניקס?" אני מקווה לקבל מלא שאלות!!!
זיו

שטויות של התחלה...

איך עבר הלילה? קרמבו וניל או מוקה? קודם הביסקויט או הקרם? קפה או שוקו? הופעה אחרונה שהיית? הבן אדם שאת הכי מתחברת אליו בפורום? נכון שאני מדברת יותר מדי (אנשים תנסו גם...)?

ethnix1

New member
טוב...

איך עבר הלילה? לא משהו, אל היה מי שיעשעע אותי וירקוד לי ריקודי ברייקדאנס אל תוך הלילה
קרמבו וניל או מוקה? אי אפשר תות-בננה? שיהיה מוקה, אני אוהבת שחום
קודם הביסקויט או הקרם? קודם מלקקים ת'קרם בחושניות תוך כדי זה שכל ציפוי השוקולד מלכלך אותי בכל מקום אפשרי
<זה שוקולד על הפנים> קפה או שוקו? קפה, חזק... המממ.. ועם חלב מוקצף
הופעה אחרונה שהיית? אתניקס בחיפה
מתי ההופעה הבאה? הבן אדם שאת הכי מתחברת אליו בפורום? הבן אדם שנראה ככה:
, לפעמים גם לזה ->
נכון שאני מדברת יותר מדי אין דבר כזה לדבר יותר מדי Next!

עוד שאלות

תוכנית טלויזיה אהובה? התנתקות - בעד או נגד? למה דווקא זיו? מה האפשרויות האחרות? ההופעה הכי טובה שהיית בה? מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? מאמינה באלוהים?

ethnix1

New member
עוד תשובות

תוכנית טלויזיה אהובה? נשואים פלוס ז"ל התנתקות - בעד או נגד? בעד.. הייתי גם בעצרת..
וגם אתניקס.. למה דווקא זיו? מה האפשרויות האחרות? הציעו לי: נועה- לא אוהבת ת'שם, דנה-נפוץ מדי, אורה-אני לא בת 1110, אורית-נפוץ מדי, זוהר-נחמד.. ובזיו ישר התאהבתי! תמיד אהבתי שם של בן לבת
ההופעה הכי טובה שהיית בה? אתניקס בתל-ערד, 97, היינו פחות מ10 אנשים בקהל והוא התייחס לכל אחד אישית, גם היינו צריכים לחכות 4 שעות בגשם עד שזה התחיל.. אבל הופעה באמת מכל הלב מקום 2, ההופעה האקוסטית הראשונה ב"צוללת צהובה" מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? להיות מאושרת.. רציתי להיות מבקרת תיאטרון או הופעות מאמינה באלוהים?כן, כל אחד צריך להאמין במשהו, אני לא מאמינה רק באלוהים אבל.. אבל הוא המרכז

נראה לי שאלו האחרונות שלי להיום...

מתי היתה הפעם הראשונה? והאחרונה? מוסיקה עברית או לועזית? הפחד הכי גדול שלך? החלום הכי גדול שלך? מה הדבר הכי הכי לא שפוי שעשית בחייך? האם באמת יותר טוב כלום מכמעט?

ethnix1

New member
סבבה שפנפנים, הינני עונה

מתי היתה הפעם הראשונה? גיל 17 וחצי, וכן אני עונה על מה שאתם חושבים
והאחרונה? לפני 3 חודשים נראה לי!!
מוסיקה עברית או לועזית? פחחחחח.. מי שומע בכלל מוזיקה עברית?? רק בריטני ספירס ואווריל לאבין, כן?! (אז זהו, שלא! רק מוזיקה עברית
) הפחד הכי גדול שלך? שהגבר שאני הכי נמשכת אליו יעשה הסרת שיער בגוף
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע החלום הכי גדול שלך? המממ.. לחיות עם הגבר שאני אוהבת חיים שכוללים סקס-סגריה-קפה- הליכות רגליות ארוכות, עדיף ליד הים, כי נגור ליד הים עם הכלבים
שלנו אפצ'י ותותחון. מה הדבר הכי הכי לא שפוי שעשית בחייך?מה עשיתי שהוא שפוי זו שאלה טובה יותר.. אולי ההליכה שעשיתי באמצע החום מראשון לתל אביב היא דוגמה, רק כי כרגע זה הדבר היחיד שעולה לי לראש, יש עוד הרבה.. אבל אתם לא תעמדו בזה
ינדו אותי מהפורום עוד האם באמת יותר טוב כלום מכמעט?כן ולא, הכי טוב שיש למה לחלום ולצפות

ethnix1

New member
ב"חלום שלי" שכחתי

לתאר את הסלון הגדול המשקיף לים מכל כיוון במרכז נרגילת ענק, וכריות לישיבה מסביב ובר מלא אלכוהול

תורי לראיין:

1.חוץ מזאב,את מעריצה גדולה של מיקיאפצ'י.למה דווקא הוא? 2.איזה שיר הכי היית רוצה לבצע עם זאב בדואט? 3.אם היה מתאפשר לך,איזה דיסק(קבוע של אתניX)היית לוקחת איתך לכל מקום,ושומעת בלי הפסקה? 4.מיהו הגבר האידיאלי בשבילך? 5.כמה ילדים היית רוצה שיהיו לך? 6.האם תחנכי אותם לאהוב את אתניX? 7.מתי דיברת לראשונה עם זאב(אחרי הופעה),ומה הייתה הרגשתך? 8.מה היית הכי רוצה שיהיה לך כרגע בהישג יד(חוץ מעבודה ודיסק חדש של אתניX)? 9.אם זאב היה נותן לך בלבד בחירה חופשית,עם איזה זמר/ת/להקה היית רוצה שישיר דואט? 10.מהו הדבר(חוץ מתמונה של זאב בעירום)שיכול להעלות לך חיוך מיידי על פנייך? 11.איך היו שאלותיי(לא חובה לענות,וּבטח לא לקטול...
)

ethnix1

New member
למראיין הטרי..

1.חוץ מזאב,את מעריצה גדולה של מיקיאפצ'י.למה דווקא הוא? בגלל הקול המופלא, השירים היפים, וגם כי הוא מאד יפה
, זה פשוט עניין למי אני "מתחברת"... 2.איזה שיר הכי היית רוצה לבצע עם זאב בדואט?אני? דואט? לא מומלץ! אבל את "יצאנו אט" בשביל שאני לא אצטרך לשמוע את יפה חרקוני! 3.אם היה מתאפשר לך,איזה דיסק(קבוע של אתניX)היית לוקחת איתך לכל מקום,ושומעת בלי הפסקה?מסאלה, כי כל שיר מדהים אותי מחדש..
4.מיהו הגבר האידיאלי בשבילך? WOW! שיהיה סקסי בעיניי (חמוד וכמובן שעיר זה רצוי ביותר, שמנמנות לא מפריעה..) שיהיה לו מזג קל יחסית, רגוע.. אבל שיזרום עם הטירוף שלי ולא ינסה לשנות אותי ואת אורח חיי המוטרף, אם הוא יזרום איתי לחיים שתארתי מקודם.. סבבה, עדיף שיאהב אתניקס! 5.כמה ילדים היית רוצה שיהיו לך?נראה לי 4, מאד אוהבת ילדים ויש לי המון אהבה לתת להם. 6.האם תחנכי אותם לאהוב את אתניX? אם אמא כמוני אין להם ברירה.. כל מי שמכיר אותי כבר אוהב את אתניקס..בעל כורחו 7.מתי דיברת לראשונה עם זאב(אחרי הופעה),ומה הייתה הרגשתך? זה היה אחרי הופעה בסינרמה, עם אייל גולן.. הייתי מאד הזויה ואני עד עכשיו לא סגורה על מה היה! 8.מה היית הכי רוצה שיהיה לך כרגע בהישג יד(חוץ מעבודה ודיסק חדש של אתניקס? פלאפון מדגם פולדר (אלו שמתקפלים), כלשהו. 9.אם זאב היה נותן לך בלבד בחירה חופשית,עם איזה זמר/ת/להקה היית רוצה שישיר דואט? מיקיאפצ'י, זה צריך להיות מעניין מוזיקלית ווקאלית.. וגם מבחינה ויזואלית בשבילי
10.מהו הדבר(חוץ מתמונה של זאב בעירום)שיכול להעלות לך חיוך מיידי על פנייך?אני מניחה שזה גם חוץ מהפלאפון ממקודם.. אז גור כלבים שמנמן והיפראקטיבי (כמוני) אפוף בריח של גורים
11. השאלות היו 10, יש לך עתיד כמראיין איך התשובות שלי? <לא רק בהודעה זו, בכל השרשור?>

ZGala

New member
../images/Emo35.gif גם אני רוצה לשאול

1. כמה זמן את יכולה לשבת בחדר לבדך? 2. איך את מקבלת המקרה אם מושהוא לקח דבר שלך והשתמש זמנית? 3. את עושה את העבודת בית ברצונך או מנסה לשים אותה בנפטלין? 4. את רוקדת בחדר לבדך מול מראה? 5. את יודעת מחיריי שיווק או קונה מה שרוצה בלי להתעניין במחיר? 6. את מסוגלת למצוא רומנטיקה ב...שיפוצים? 7. את אוהבת לבהות באש (להבה)? 8. את קוראת ספרים עבים? 9. ניסית פעם לשתות שתייה מרה? לא אלכוהול? 10. תעני לעוד קבוצת שאלות?

ethnix1

New member
אלו שאלות מיוחדות..

1. כמה זמן את יכולה לשבת בחדר לבדך? זה לותי, לפעמים שעות, שקועה במחשבות והרהורים, ולפעמים לא יותר מ2 דקות, בגלל ההיפראקטיביות שלי, אני מוצאת למי לבלבל ת'מוח
2. איך את מקבלת המקרה אם מושהוא לקח דבר שלך והשתמש זמנית? סבבה, רק שלא יהרוס לי, ואם הוא הורס שיהיה אחראי להשיג לי חדש.. ולא את הפלאפונים בבקשה :) את עושה את העבודת בית ברצונך או מנסה לשים אותה בנפטלין? אני פשוט לא עושה...
את רוקדת בחדר לבדך מול מראה?רק אם אני חושבת על משהו משמח ומרטיט, ולא מול המראה. את יודעת מחיריי שיווק או קונה מה שרוצה בלי להתעניין במחיר? לפעמים.. 6. את מסוגלת למצוא רומנטיקה ב...שיפוצים?כל עוד הגבר שעיר, נוטף זיעה וחרמן כמוני
7. את אוהבת לבהות באש (להבה)?כן, וגם בגלים של הים שהוא סוער... 8. את קוראת ספרים עבים?אם הם מעניינים (כמו אנקת גבהים) אז בטח.. 9. ניסית פעם לשתות שתייה מרה? לא אלכוהול? קפה נחשב? למה את מתכוונת? 10. תעני לעוד קבוצת שאלות?כן בטח- אלו שאלות מאד מקוריות

ethnix1

New member
גם אני לא ממש הבנתי

אולי הכוונה אם אני מנקה ומסדרת את הבית?

ZGala

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo142.gifפירושים ועוד שאלות

כן, גם קפה חזק ללא תוספות עבודת בית זו לא רק ניקיון - גם בישול, גם כלי אוכל, גם גיהוץ ועוד המון דברים שיגרתיים.
1. את ילדה מפונקת אצל הורייך?
2. את יודעת לתפור (לסרוג, לרקומ)?
3. את שומרת כשרות?
4. את לובשת שמלות, חציות? אולי לפעמים...
5. מה היא ברכה אלוהית לדעתך?
6. את מאמינה בנומרולוגיה, נניח שגם בהורוסקופ. את מאמינה בפן-שוי?
7. מה את חושבת על חוק חדש על גבי כלבים?
8. שרתת בצה''ל?
9. את אוהבת תקשיטים?
10. "יש מהשהיא טוב בארץ רחוקה". כן או לא?
גלה

ethnix1

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo18.gif../images/Emo108.gif../images/Emo85.gif../images/Emo15.gif

1. את ילדה מפונקת אצל הורייך?בדרך כלל כן, אבל אני גם יכולה להיות מאד עצמאית ולהתסדר לבד בדברים שקשה לעבור לבד.. אני אדם של ניגודים, אז זה כן ולא 2. את יודעת לתפור (לסרוג, לרקומ)?בערך כמו שאני יודעת לעוף בשמיים תוך כדי כך שאני שרה שירי אופרה לסתיו 3. את שומרת כשרות?חחח.. לא, אבל אני ממילא לא אוכלת בשר חוץ מעוף- כך שזה לא משנה 4. את לובשת שמלות, חציות? אולי לפעמים...sometimes 5. מה היא ברכה אלוהית לדעתך? תמיד להצליח לעבור כל דבר, גם הכי קשה על הצד הטוב ביותר 6. את מאמינה בנומרולוגיה, נניח שגם בהורוסקופ. את מאמינה בפן-שוי?לא ממש מאמינה בנומרולוגיה וגם באסטרולוגיה רק חלקית.. בפאנג שואי? לא.. 7. מה את חושבת על חוק חדש על גבי כלבים?איזה חוק? אני רוצה כלב- זה מה שאני יודעת 8. שרתת בצה''ל? לא, יש לי מחלת קרוהן (לא מגייסים עם זה אפילו בנים) זה גם לא חסר לי 9. את אוהבת תכשיטים? not my cup of tea לא ממש 10. "יש משהו טוב בארץ רחוקה". כן או לא? צריך לראות עולם, אבל אין כמו הארץ.. בכל מקום יש משהו טוב, גם פה

עוד כמה

מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת חושבת: אהבה ראשונה? אהבה אמיתית? קנאה? שנאה? פחד? תמימות? ידידות? על מה את חושבת עכשיו? אם היית נאלצת לבחור (ואני מאחלת לכולנו כאן ובכלל שלא נצטרך לבחור...) - במה היית בוחרת: משפחה או קריירה? קריירה או אהבה? אהבה או משפחה? זהו בינתיים... אני מבטיחה לחזור בהמשך...

ethnix1

New member
עוד כמה תשובות..

מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת חושבת: אהבה ראשונה? פרפרים בלב, תחושה של הבטחה... ואכזבה... אהבה אמיתית? ממלאת את הלב בחום, ואת כל הנפש והגוף.. יש לי הרבה אהבה, להרבה מאד אנשים "מחיה את הגוף והנפש" קנאה? רגש מאד מכוער, משתדלת לא לקנא באף אחד, כי אנחנו לא במקומו של אותו אדם. רגש שגורם לנו למעשים הכי מכוערים- צריך להימנע ממנו.. שנאה? לא מצליחה לשנוא אנשים, גם אם זה ממש מגיע להם.. לא מבינה איך מישהו מצליח.. פחד? שכל הגברים יסירו שיער לנצח, ג'וקים, פחד גבהים, קלסטרופוביה.. תמימות? הרגל מגונה, צריכה להיגמל מזה! ידידות? דבר לא מובן בעיני, אני חמה מדי בשביל להיות רק "ידידה" של מישהו.. על מה את חושבת עכשיו? שהלכתי למסעדה שממש אהבתי וממש התאכזבתי שם ואני לא אחזור! משפחה או קריירה? משפחה, כי גם ככה בקושי יש לי משפחה.. ובל אמא שלי ואחותי אני אשתגע קריירה או אהבה? הייתי רוצה את היכולת לבחור בקריירה-כי זה חשוב, אבל אני יודעת שאני אבחר באהבה אהבה או משפחה?ממש קשה לבחור, אולי אהבה בשביל ההמשכיות, כי אי אפשר להיתלות יותר מדי במשפחה? לא בטוחה... וואו!

למעלה