משחק חדש לפורום D:

mikeys barking

New member
משחק חדש לפורום D:

הגמד והענק!
חוקי המשחק: מגרילים [על פתקים] באופן חסוי לחלוטין את שמות משתתפי המשחק, כל אחד לוקח פתק ובו שם של מישהו אחר. למשל אני לקחתי פתק, ועליו את השם "אורלי" [
], אני הענקית של אורלי, ובמשך הזמן הנקבע אני צריכה לגרום לה לחייך בכמה שיותר דרכים ^_______^ כל אחד מקבל דברים מהענק שלו, ומביא לגמד שלו. בכל פעם שהענק מעניק משהו לגמד שלו, הוא צריך לתת רמז (לא קל!) למי שהוא.
איך משחקים און-ליין? בשרשור הזה, כל מי שרוצה ישרשר את השתתפותו. (רק אם יהיו מספיק משתתפים נוכל לשחק) אני ארשום על פתקים (באופן חסוי לגמרי!!) את שמות המשתתפים ואגריל את השמות אצלי בבית. מאחר ואי אפשר להשתיל דברים בתיק או לשלוח בדואר, המשחק צריך להיות מאוד יצירתי- להכין רקעים, להכין סרטונים, לאסוף תמונות וכל דבר דרך המחשב [:
איך אני אמור לדעת מה הגמד שלי אוהב? לפני המשחק (בהנחה שיהיו מספיק משתתפים) אני אפתח שרשור מסודר עם שאלון מתאים כדי שכל אחד ידע הרבה על כל אחד.
איך מביאים את מה שהכנו? תחילה, כל ענק צריך לפתוח משתמש חדש עם השם "הענק של X" (שם הגמד במקום הX). בכל יום (עד סוף המשחק, כמובן) אני אפתח שרשור מתנות חדש, ובו תוכלו להביא את מה שהכנתם לגמד שלכם ^^.
יש לי בעיה, אני לא יכול להיכנס כל יום, איך אשתתף?
אפשר להביא את הדברים ביום שלמחרת, עם פיצוי על היום שלפני
אבל אל תנצלו את זה כדי לדחות את הדברים, מקסימום תכינו כמה דברים ביום ושרשרו בימים שונים.
אני עצלן. אבל אם המשחק חשוב ותורם לפורום אני אשחק...
כדאי מאוד שתשחקו! בפסח הקרוב יהיה מפגש פורום, וכדאי שנהיה מאוד מגובשים ושנכיר אחד את השני קצת יותר לעומק. ולכל אלו שקצרים בזמן- המשחק יימשך שבוע בלבד.
הערה מאוד מאוד מאוד מאוד חשובה!
יש לכם 5 ימים לאשר את השתתפותכם, לאחר מכן אני יגריל את השמות ואשלח לכם במסרים. המשחק יתחיל אחרי פורים [בקרוב אביא תאריך מדויק], אז תנצלו את הזמן כדי להכין דברים..

Bar391

New member
כן!!

..אבל את לא תשחקי במשחק הזה...לא חבל?? חבל...אז אולי אממ מישהו שלא ירצה לשחק יגריל?? (אם יהיה מישהו שלא ירצה...או שלא יוכל..או לא יודעת מה)

mikeys barking

New member
לא, לא...

לארגן זה יותר מסובך מלהשתתף, צריך מישהו עם זמן שיודע איך זה הולך בפורומים. וחוץ מזה שאני אוהבת לארגן דברים
אני חשבתי על זה גם, והחלטתי שאם יתחשק לי אז מקסימום אני יכין משהו לפורום כולו...אגב, שיניתי תחפושת *דברי איתי* D: נחמד שאת דואגת לי
^^

../images/Emo45.gifאני גם משתתפת!

אני "הסמיילית" וקוראים לי תמר. וכל הכבוד לך, שחר, שאת מארגנת פעילויות מעניינות כאלה!! קבלי צל"ש ממני!!

tiky2

New member
חמודה, התבלבלת.../images/Emo9.gif

הרעיון הוא שהגמד הוא זה שמכין לענק. הוא קטן כזה, וחסוי... חחח הגמד מגריל שם של ענק והוא מכין לו. זה נשמע הרבה יותר הגיוני, לא?!
אבל לא נורא, זה לא עקרוני...

tiky2

New member
../images/Emo45.gif בכל אופן- גם אני משתתפת.

זאת אומרת, אשמח להשתתף.

mikeys barking

New member
ידעתי שמישהו יעלה את זה ../images/Emo6.gif

המ.. אצלי הדמיון הולך משהו אחר: הענק הוא גדול ונחמד, אז הוא מביא מתנות, והגמד מתעורר וגילה שהוא קיבל מתנה, אז הוא שמח
(משהו כמו סאלי ממפלצות בע"מ) *הזוי* שמחה שאת משתתפת
^^

Hawkgirl

New member
אני מצטערת שחר :\

ראיתי את ההודעה ששלחת לי שגם אני ארשם, אבל מלבד זה שאני נכנסת לקטגוריה של 'אני עצלן', אין לי ממש זמן לאחרונה :\ תקופת המבחנים התחילה, ואני עובדת במרץ על התחפושת שלי ובאה למשחב רק כדי לקחת הפסקות, ואם יש לי כבר זמן פנוי אני מעדיפה לבזבז אותו על קריאת פאן פיקים(Fan Fiction) באינטרנט. מלבד זה שאני ממש לא עומדת במחויבות X: אני שונאת להכין ולעשות דברים כשאני מחוייבת להכין אותם ולא מתוך הרצון האישי שלי. מלבד זה שאני לא רוצה להרשם 8937428923746984236849236 פעמים לתפוז וכל פעם עם ניק אחר שאני ענק של מישהו אחר OO" תאלצי לסלוח לאנוכיות שלי הפעם ;-; אטאשי וואה הידוי דסוווו ;-;-;-;-;-;-;

mikeys barking

New member
לכל דבר יש פתרון ../images/Emo69.gif

המשחק יתחיל רק אחרי פורים, ככה שזה לא יתנגש לך עם התפירה והכל, ולגבי השם משתמש אני מוכנה לפתוח לכל מי שמתעצל או מסתבך עם זה. אם את עדיין לא רוצה, את לא חייבת, אבל אם תרצי- אני פה בשבילך
[או בשביל כל מי שצריך ^^] אחחחח רד הוט צ'ילי פפרס, כמה זמן עבר

Hawkgirl

New member
אני עדיין..

נכנסת לקטגוריה של "אני עצלן" O: ולא עומדת במחויבות לעשות משהו כשזה לא בא ממני O: אז גומא O: ואם כבר פורים, תראי ת'חרב השקסית שהכנתי ---> מחר אני אקנה את הפוליגל לנדן X:

מאיוש33

New member
שחרוליק!!

את ענקית!! [גם בהקשר למשחק
] יוו אני כל כך שמחה שמישהו לוקח ללב את ההודעה ממקודם.... חח גמאני ינסה לארגן כמה שיותר דברים
וכמובן שאני רוצה להשתתף! אבל למה רק אחרי פורים??

mikeys barking

New member
כי הרבה עסוקים פה

עם תחפושות... שמחה שאת משתתפת
ראיתי את המשחק שפתחת, קבלי ח"ח D:

=)

אם זה יהיה אחרי פורים ((ואפילו שבוע אחרי)) אני אוכל להשתתף...אני בצופים ויש לי לחץ מטורף לפני פורים וכמו שכתבתי גם אחריו...אז אני אשתדל להשתתף אבל תלוי מתי זה יתחיל..בכל מקרה-אחלה משחק!!

למעלה