mikeys barking
New member
משחק חדש לפורום D:
הגמד והענק!
חוקי המשחק: מגרילים [על פתקים] באופן חסוי לחלוטין את שמות משתתפי המשחק, כל אחד לוקח פתק ובו שם של מישהו אחר. למשל אני לקחתי פתק, ועליו את השם "אורלי" [
], אני הענקית של אורלי, ובמשך הזמן הנקבע אני צריכה לגרום לה לחייך בכמה שיותר דרכים ^_______^ כל אחד מקבל דברים מהענק שלו, ומביא לגמד שלו. בכל פעם שהענק מעניק משהו לגמד שלו, הוא צריך לתת רמז (לא קל!) למי שהוא.
איך משחקים און-ליין? בשרשור הזה, כל מי שרוצה ישרשר את השתתפותו. (רק אם יהיו מספיק משתתפים נוכל לשחק) אני ארשום על פתקים (באופן חסוי לגמרי!!) את שמות המשתתפים ואגריל את השמות אצלי בבית. מאחר ואי אפשר להשתיל דברים בתיק או לשלוח בדואר, המשחק צריך להיות מאוד יצירתי- להכין רקעים, להכין סרטונים, לאסוף תמונות וכל דבר דרך המחשב [:
איך אני אמור לדעת מה הגמד שלי אוהב? לפני המשחק (בהנחה שיהיו מספיק משתתפים) אני אפתח שרשור מסודר עם שאלון מתאים כדי שכל אחד ידע הרבה על כל אחד.
איך מביאים את מה שהכנו? תחילה, כל ענק צריך לפתוח משתמש חדש עם השם "הענק של X" (שם הגמד במקום הX). בכל יום (עד סוף המשחק, כמובן) אני אפתח שרשור מתנות חדש, ובו תוכלו להביא את מה שהכנתם לגמד שלכם ^^.
יש לי בעיה, אני לא יכול להיכנס כל יום, איך אשתתף? אפשר להביא את הדברים ביום שלמחרת, עם פיצוי על היום שלפני
אבל אל תנצלו את זה כדי לדחות את הדברים, מקסימום תכינו כמה דברים ביום ושרשרו בימים שונים.
אני עצלן. אבל אם המשחק חשוב ותורם לפורום אני אשחק... כדאי מאוד שתשחקו! בפסח הקרוב יהיה מפגש פורום, וכדאי שנהיה מאוד מגובשים ושנכיר אחד את השני קצת יותר לעומק. ולכל אלו שקצרים בזמן- המשחק יימשך שבוע בלבד.
הערה מאוד מאוד מאוד מאוד חשובה!
יש לכם 5 ימים לאשר את השתתפותכם, לאחר מכן אני יגריל את השמות ואשלח לכם במסרים. המשחק יתחיל אחרי פורים [בקרוב אביא תאריך מדויק], אז תנצלו את הזמן כדי להכין דברים..
הגמד והענק!