משחק חדש - להישאר באור...

היי אימאית טוב שאת פה../images/Emo140.gif

ראשית - מודה לך מקרב הלב על שפע המשחקים שהבאת לכאן יהיה לי מה לעשות בזמני הפנוי. שנית - מה דעתך על המשחק הזה?

אימאית

New member
היי פלג קטנטונת../images/Emo24.gif

זוכרת את המשחק הזה... רק משום מה לא זוכרת אם סיימתי אותו או שעזבתי באמצע
נתחיל שוב ונראה

אימאית

New member
אההה...

משום מה נראה לי כאילו החפצים לא עובדים
כרגע אני עם סכין, חוט אדום, מברג, קאטר.

אימאית

New member
אוקיי, לידיעתך + פתרון חלקי...

התחלתי את המשחק מחדש, והפעם מצאתי את שאר החפצים
יש לי את המברג, הסכיןם, הבקבוק, החוט, הקאטר והפתק. עכשיו השתמשתי בסכין לבקבוק - הוציא את הפתק. בפתק הזה שימי לב לאותיות הגדולות - זה הקוד לכספת השמאלית. בפנים יש קופסא עם משהו כחול....

אחלה,נמחק לי והתחלתי שוב

הבעיה שהיה לי מפתח ועכשיו לא מוצאת אותו,ועוד משהו,הסכין ,אפשר לחתוך איתה את הארון אבל לא קורה כלום

אימאית

New member
תזיזי את הסמן עד שתגלי יד....

גם אני חשבתי לרגע שאני הולכת להתחיל הכל מההתחלה

אימאית

New member
פתרון מלא....

יש למצוא את החפצים הבאים (מיקומם משתנה בכל משחק, אם אינכם מוצאים, התחלת המשחק מחדש עלולה לעזור
) - מברג, קאטר, סכין, בקבוק, חוט אדום, פתק, מפתח. עם הסכין תוכלו לשלוף את הפתק מתוך הבקבוק. בפתק ישנן אותיות גדולות (באנגלית) - זהו הקוד (עפ"י הסדר) לפתיחת הכספת השמאלית. לאחר שפתחתם את הכספת תמצאו בה קופסא ירוקה - תשתמשו במפתח שמצאתם כדי לפתוח אותה. בפנים יש רצועה כחולה עם חורים. תשימו את הרצועה על הפתק הראשון שמצאתם ותקבלו את האותיות לקוד לכספת הימנית. בכספת תמצאו פתק עם קוד ובורג. תלכו לדלת - תבריגו עם המברג את הבורג שמחזיק את הפאנל החוצה . תשימו בפנים את החוט האדום. תשתמשו בקאטר כדי לסדר את החוט. (פשוט תמשכו אותו לקצה החוט עד שיסתדר...) תשימו את הפאנל חזרה, ותשימו את הבורג חזרה במיקום שהתמונה מראה לכם. תקלידו את הקוד מהכספת הימנית ואת האות E. סיימתם

אימאית

New member
אמרתי שיש בעייה...

לפעמים כאילו לא נמצאים כל החפצים, ובכל מקרה - בכל מצשחק הם במקום אחר. נסי מתחת למיטה (שני צדדים) או מעל הארון...

אימאית

New member
ועוד מקומות...

בספה - בידיות (בשתיהן) או בין המשענת לכרית הישיבה.... מתחת לכרית של המיטה... על אדן החלון... ליד הטלוויזיה...

למעלה