משחק חדש להורדה

eranegrin

New member
זו גרסה ראשונה בהחלט

בקרוב אני ייסים את המסך הראשון והתוצאה תיראה אחרת לחלוטין. האמת זה מתיש ללחוץ על העכבר כל כך הרבה אבל יריות ברצף זה קל מידי, צריך למצוא לזה פתרון (אולי להאיט את מהירות היריות...). בכל מקרה, התזוזה חייבת להישאר בעכבר, אחרת הדינמיקה של המשחק משתנה. תודה בכל אופן.

ahillel

New member
שתשאר בעכבר,

אבל לא מותאמת ב100% אליו אחרת זה גם כן קל מדי (פחות כיף...). תעשה שהחללית תשאף להגיע לכיוון המצביע.

eranegrin

New member
משחק חדש להורדה

שלום לכולם העליתי משחק חדש שנמצא בתחילת פיתוח, משחק בסגנון space invaders. כרגע יש מסך אחד עם מעט אובייקטים. וכל ה GUI עדיין ברצפת העריכה אשמח לשמוע תגובות, ביקורת והצעות על כל דבר (אוביקטים, טקסטורות וכו'...) חשוב מאוד !!! לשנות את הסיומת של הקובץ ל rar ולפתוח עם WinRar דרישות מערכת - Net Framework 2.0 וכרטיס תומך openGL תודה מראש, תיהנו

somebodddy

New member
לדעתי זה דווקא טוב כמו שזה.

העובדה שהשחקן מקבל את יכולת השליטה של העכבר, שמאפשרת דיוק ומהירות מטורפים(יחסית לז'אנר), נותנת לו סיכוי בתוך גיהנום מטורף של כדורים שבמשחקים אחרים היה גורם לו פשוט לכבות את המשחק. לא יודע אם זה ככה במקרה או בכוונה, אבל אני ממליץ ללכת על הקונספט הזה יותר חזק, למשל לשים יריות יותר גדולות באופן משמעותי(למשל ירייה ברוחב של 5 ס"מ) לאויבים מסויימים.

eranegrin

New member
מסכים לחלוטין

גם אני חושב שכל העיניין במשחקים מהסוג הזה הוא במהירות, כרגע אני מדבג את המסך הראשון ומוסיף אובייקטים מהירים ויריות גדולות יותר. גם הממשק משתפר ותיהיה אפשרות לשמור ולטעון מצב שחקן. בקרוב...

adiel666

New member
ההורדה עובדת אבל...

המשחק לא... הכל נתקע ברגע שאני מפעיל

somebodddy

New member
אהבתי!

אני מציע לעשות אפשרות לירייה עם המקלדת, או סוג של AutoFire(עם מהירות מוגבלת כמובן). המשחקיות זורמת די חלק. צריך כמובן להוסיף עוד סוגי יריות, אויבים, פריטי רקע וכו', אבל אני מניח שאתה כבר מתכנן את זה בלי שנגיד לך...

למעלה