משחק חדש לאייפון - The Pink Ninja

De-Panther

New member
אה. כן. אם לא כתבת, אז נראה לי כדאי שתפרסם...

הודעה על זה בפורומים של אנשים שמשחקים במשחקי אייפון, ולא רק שמפתחים
ואני אשמח אם תוכל לעדכן קצת מהניסיון שלך על הנתונים של המכירות(נניח אם עשית משהו בצד השיווקי שפתאום הקפיץ את מספר ההורדות וכל זה)

faruz

New member
The Jury is Still out...

בוודאי שפרסמתי בכל פורום אייפון שהצלחתי למצוא. אנחנו עדיין בוחנים את נתוני המכירות. דבר אחד שלמדנו, שמאוד חשוב לעשות יום השקה. מה קורה ביום ההשקה? אתה מבקש מכל אדם שאתה מכיר עם אייפון להוריד את המשחק, אתה מפרסם בכל פורום ביקום בערך, אתה אפילו מתחנן לאמא שלך שתקנה לך עוד מכשירי אייפון כדי שתוכל לקנות עוד פעם את המשחק. הכל הולך... למה? כי אז, אם הולך לך מספיק טוב, אתה נכנס לרשימת המשחקים המורדים ביותר בישראל (לא צריך הרבה כדי להכנס לרשימה הזאת) ומשם - השמיים הם הגבול.

faruz

New member
הממ...

אחרי היום הראשון המרוכז, הצלחנו להגיע רק למקום 18 בקטגוריית Arcade Games בישראל. קיווינו להכנס לעשירייה הראשונה. כנראה שעשינו טעות אסטרטגית כשפיתחנו לIOS 4 שלא כל כך פופולארי בישראל (בגלל כל המכשירים הפרוצים שתקועים על 3.1.3). אמנם אנחנו אחד המשחקים הראשונים שמיישם את הMultitasking.. אבל זה לא היה שווה את זה.

faruz

New member
פנינו לכמה משווקים - אך זה לא נחל הצלחה מרובה

De-Panther

New member
לחו"ל צריך משווקים? מזתומרת? אני לא מכיר את..

השוק של האייפון

faruz

New member
תראה... כעקרון לא

כעקרון לא צריך משווק כדי להגיע לקהל יעד בחו"ל. אבל, יש גבול למספר האנשים שאתה יכול להגיע אליהם מכתיבה בכמה פורומים, פרסום לכמה חברים בחו"ל או ביקורת באיזה אתר יפני נידח http://www.giveapp.jp/Games/The Pink Ninja=380668898/ בגלל זה צריך מישהו מקצועי שעוסק בתחום בחו"ל ויכול לקדם את המשחק שלך, בדיוק כמו שעובדים מול Kongrerate או Armored Games.

De-Panther

New member
אגב, תעשו איזשהו עמוד נחיתה למשחק הזה בשביל..

שאפשר יהיה להפיץ אותו בקלות. אני רוצה לתת קישור לכמה חברים, אבל קישור לחנות של אפל לא תמיד טוב. משהו עם כמה תמונות, וסרטון(משחקיות, או סתם פרסומת ויראלית כמו של פרוט נינג'ה) יהיה טוב

De-Panther

New member
אוקיי, אז תשימו את זה באתר משלכם, אני למשל...

נמנע מלקשר ישירות לחנות של אפל. ואני מניח שבאתרים של ביקורות משחקים יעדיפו גם ברוב המקרים לקשר לאתר מאשר לחנות(אלא אם זה אתר ספציפי לאייפון, כמו זה שנתת בקישור)

למעלה