ו'
א א ב ג ד ה ו מנחם New member 25/5/05 #46 שלום חנוך במערכון של דודו טופז 'הזקן' (נדמה לי שזה מתוכניתו 'בלי חשבון') הזקן גיבור המערכון וחברו אברום הולכים להופעה של שלום חנוך - ומוזכרת שם באיזשהו הקשר גם סי היימן. וזו ההזדמנות להזכיר לכם - השרשור הזה הוא לא רק על 'הגששים'
שלום חנוך במערכון של דודו טופז 'הזקן' (נדמה לי שזה מתוכניתו 'בלי חשבון') הזקן גיבור המערכון וחברו אברום הולכים להופעה של שלום חנוך - ומוזכרת שם באיזשהו הקשר גם סי היימן. וזו ההזדמנות להזכיר לכם - השרשור הזה הוא לא רק על 'הגששים'
D diskomonster1 New member 26/5/05 #58 איפה שסי היימן מוזכרת- אני מגיע../images/Emo4.gif תוכלו לשאות את השאלות עליה,את מי שמומחה לענייני סי היימן- שמוליק
איפה שסי היימן מוזכרת- אני מגיע../images/Emo4.gif תוכלו לשאות את השאלות עליה,את מי שמומחה לענייני סי היימן- שמוליק
א א ב ג ד ה ו מנחם New member 26/5/05 #55 יאשה חפץ זה איש או חפץ???!!! שייקה אופיר במערכון על מכבי-אש (שאינני זוכר את שמו)
ג גם אני קריזה New member 31/5/05 #68 נדמה לי שבקומדי סטור עשו פעם קטע עם שתי פרחות שמדברות על הסרט תתנאייק עם ליאונרדו דה כפרה.
Y Yuvalenko New member 31/5/05 #69 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא ראיתי אף פעם!!!! חחח תתנאייק..