צ'
S sorek2 New member 23/5/05 #42 ואני רואה בפירוש! שצ'רנוחה נמצא באופסייד... אימא שלך באופסייד... נכון, גם אימא שלי באופסייד, וצ'רנוחה באופסייד. שניהם באופסייד!
ואני רואה בפירוש! שצ'רנוחה נמצא באופסייד... אימא שלך באופסייד... נכון, גם אימא שלי באופסייד, וצ'רנוחה באופסייד. שניהם באופסייד!
R royfr New member 25/5/05 #48 יקחו אותך ל"השתלת השבוע" עם ניסים קיוויתי. זה מתוך כבד אווז (בסוף המערכון).
ה הולדן קולפילד בשדה New member 26/5/05 #61 רוברט רדפורד - מי? זה הגבוה הרזה, עם העיניים הכחולות? אבל אם את אומרת שאני דומה לפורד אסקורט, מי אני שאשבור לך ת'מילה.
רוברט רדפורד - מי? זה הגבוה הרזה, עם העיניים הכחולות? אבל אם את אומרת שאני דומה לפורד אסקורט, מי אני שאשבור לך ת'מילה.
ה הולדן קולפילד בשדה New member 26/5/05 #60 זה שר הבריאות, לא?! - של איזה ארץ? - אוגנדה - ישראל! - אולי, לא שמעתי חדשות היום...
א א ב ג ד ה ו מנחם New member 26/5/05 #57 ... שייק-ספיר לפחות זה בישיבה? טוב אז שייק-ספיר!!! גם כאן - חנה לסלאו ב'צ'ארטר'
א א ב ג ד ה ו מנחם New member 21/5/05 #24 למי ששאל מה בדיוק הרעיון המשחק הוא די פשוט - לכל אות יש לשרשר שם של מפורסם שהוזכר ברפליקה פולחנית כזו או אחרת במערכון או סרט פולחן, ולצטט את הרפליקה.
למי ששאל מה בדיוק הרעיון המשחק הוא די פשוט - לכל אות יש לשרשר שם של מפורסם שהוזכר ברפליקה פולחנית כזו או אחרת במערכון או סרט פולחן, ולצטט את הרפליקה.