משחק חדש וסופר מהנה!!!!!!!!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifחלמתי...../images/Emo29.gif

שאני עם ניק מ-10 בבוקר עד אחר הצהריים לבד ו...עשינו כל מיני דברים כמו להצטלם ולטייל ו..לא זוכרת! אוף~ אני זוכרת שהוא היה מתוקי..

bsbgirl

New member
כן כן כן!!!!!

בדיוק!!! אהההההההההההההההה איזה פוצי נהייה לו כאב ראש ממנה חיחיחיחי:) תראו את בריאן מציץ מהצד!

bsbgirl

New member
חחח אוקי

זה לקוח מאתר הומור שלהם:) לא אני המצאתי ניק:תביא את זה!! זה שלי!! איג'י:לאאא זה שלי!!

vashla

New member
גליה את מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!

תלמדו ממנה בנות!!!!! גלי, תביאי בבקשה את האתר!!!!!!!!

American Girl

New member
עכשיו תורי...

ניק:ממש חם כאן!!! או מי גאד אני מקווה שלא שכחתי לשים דורדראנט!!!!!

American Girl

New member
ועוד...

האווי: אני מרגיש כל כך סקסי ניק: החיים יפים בלי בגדים.... בריאן: כן כן כן כן.... לעולם בעקבות השמש.... איי ג'יי: בריאן השתגע או שנדמה לי? קווין: או קיי לא נעים לי להסתכל על ניק...

bsbgirl

New member
חחחח תודה תודה

אני לא זוכרת את כל האתרים כי מישו פעם נתן לי לינק להמון אתרים אבל זה אתר ממש טוב http://aihtg.crosswinds.net/humor/pp/picture_perfect00.html זה הלינק ישר לתמונות יש שם 52 דפים של תמונות הומור+כזה טקסט שצוחק כזה:) זה ענק!!! הספקתי להיות שם באולי...20 דפים בערך זה פשוט אתר ענק... חחחח זה לא נראה כאילו הם מתנשקים???

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifעוד אחד...מוקדש לגליה!

ניק: "גליה! חכי אני בא!!!!"

bsbgirl

New member
איזה חמודה!!!!!!!1

זה בשבילך
קווין:spank me baby (או לחלופין....פפפללללללללל *פלוץ'*) חחח

moe777

New member
חי חי

מצטערת על התמונה על גבול ההומו-פורנואית, אבל היא די משעשעת... בריאן: "מה אתה מחתת לי בתחת ?!?" ניק: "חחח...." (גיחוך, גיחוך, וצחוק... ) ...ונותר רק להוסיף: ?????????????????

moe777

New member
שוב מצטערת...

יוצאות לי תמונות כאלה... אבל גם היא נורא מצחיקה ! בריאן: "אפשר בבקשה פיצה עם פיטריות, זיתים ואקסטרה גבינה ???" ניק: "נו, קדימה מותק, תן לי רק לנשק אותך !" ...
מבטיחה לחפש תמונות ברוח קצת אחרת...

moe777

New member
וכעת קווין והאווי בפוזות מצחיקות !

בעליונה: "ארררר....רררר..." ! בתחתונה: קווין: "אני יכול להפסיק לחייך עכשיו ?" האווי: "אוי אוי... אני עומד להפליץ! "

moe777

New member
בריאן מריח את הבום...

בריאן: "איזה ריח נעים יש לבום הזה... והוא רך.. מזכיר צ'יוואווה... חיחי"

bsbgirl

New member
חחחח הבום../images/Emo13.gif

חמווווודדדדדדדייייםםםםםםםםםםם!!!! חחח אני אוהבת את התמונות ה"הומו פורנוגרפיות" חיחי אז אני אמשיך עם זה טוב? ניק:i love you man!! האווי:תפסיק אתה מביך אותי *כמו בshape of my heart חיחי*

למעלה