האווי: אני מרגיש כל כך סקסי ניק: החיים יפים בלי בגדים.... בריאן: כן כן כן כן.... לעולם בעקבות השמש.... איי ג'יי: בריאן השתגע או שנדמה לי? קווין: או קיי לא נעים לי להסתכל על ניק...
אני לא זוכרת את כל האתרים כי מישו פעם נתן לי לינק להמון אתרים אבל זה אתר ממש טוב http://aihtg.crosswinds.net/humor/pp/picture_perfect00.html זה הלינק ישר לתמונות יש שם 52 דפים של תמונות הומור+כזה טקסט שצוחק כזה זה ענק!!! הספקתי להיות שם באולי...20 דפים בערך זה פשוט אתר ענק... חחחח זה לא נראה כאילו הם מתנשקים???
מצטערת על התמונה על גבול ההומו-פורנואית, אבל היא די משעשעת... בריאן: "מה אתה מחתת לי בתחת ?!?" ניק: "חחח...." (גיחוך, גיחוך, וצחוק... ) ...ונותר רק להוסיף: ?????????????????
יוצאות לי תמונות כאלה... אבל גם היא נורא מצחיקה ! בריאן: "אפשר בבקשה פיצה עם פיטריות, זיתים ואקסטרה גבינה ???" ניק: "נו, קדימה מותק, תן לי רק לנשק אותך !" ...
חמווווודדדדדדדייייםםםםםםםםםםם!!!! חחח אני אוהבת את התמונות ה"הומו פורנוגרפיות" חיחי אז אני אמשיך עם זה טוב? ניק:i love you man!! האווי:תפסיק אתה מביך אותי *כמו בshape of my heart חיחי*