משחק חדש! הגמד והענק!

משחק חדש! הגמד והענק!

אני מניחה שכולם מכירים את המשחק, אתם מקבלים שם של מישו, וצריך להביא לו מתנות ודברים כאלה עד סוף המשחק, מכירים, אז הקיצר, כל מי שרוצה להשתתף שימלא את הפרטים הבאים, לפה! לא לפרטי! מי שיכתוב בפרטי לא ייחשב! הפרטים: שם- כינוי בפורום- מה הייתי רוצה לקבל מהגמד שלי- אני אתן לכל אחד בפרטי את הענק שלו, והוא יפתח ניק: הגמד של______ ההרשמה תיגמר ביום ראשון בערב, ועד יום שני בערב אני מחלקת את הגמדים והענקים. מי ששכחתי לתת לו ענק שיגיד לי. המשחק נגמר ביום ראשון אחרי שבועיים, בתאריך-3 לאוקטובר. מי שלא קיבל כלום מהגמד שלו אחרי שלושה ימים שיגיד לי בפרטי ואני אדבר עם הגמד שלו. תזכרו לא לשלוח כלום מהניק האמיתי שלכם, או שידעו מי אתם...

אני רוצה!

שמי-איילת כינוי בפורום-חמודה שובבה הייתי רוצה לקבל- משףו חמוד שקשור לאפרת כהן.. אפילו סתם תמונה יפה...

אני רוצההה!

שם:מעיין טל כינוי:אסי שחר המדהימה רוצה לקבל:משהו חמודי חח..על אפרתתתתתת!או כל דבר אחר יתקבל בברכה חחח! אבל לא הבנתי...מה אני אמורה לתת.......

אה ו- יוני!

את מוכן בבקשה בבקשה בבקשה לנעוץ את זה לכמה ימים? נגיד שבוע? שגם אני לא אצטרך לרדוף אחרי זה כשאני אחפש את זה, וגם שכשהמשתתפים יקבלו ענק, הם ידעו מה לתת לו (מה שהוא מבקש). בבקשה?????????

'ני ראשונה יששש../images/Emo70.gif נרא'לי../images/Emo163.gif

הפרטים שליייי: שם-מאיושש/מאי. כינוי בפורום-may l0ve gay and UV1 מה הייתי רוצה לקבל מהגמד שלי-אהבה.בעצם את נתןן..*אשליות* (לא משנה לי) ועם אפשר לכתוב לך העדפות לגמד כי יש אחת או שתיים שאני ממש אבל ממש ממש רוצה

כן-

תמלאי את הפרטים הבאים- שם- כינוי בפורום- מה היית רוצה לקבל מהגמד שלך- הגמד בעצם, במשך שבועיים מביא לך מתנות, כלומר מה שביקשת (תמונות, כתבות, מה שתרצי) ואחרי שבועיים הוא מתגלה. בזמן הזה, את מקבלת ענק, מישהו שאת צריכה לתת לו מתנות והכל, ואחרי שבועיים את מגלה את עצמך. חשוב לציין שאת כל המתנות נותנים תחת הכינוי הגמד של ____(השלם לפי מה שאני אומרת)

i love אפרת

New member
אווקי אני משתתפת../images/Emo26.gif

שם: לירון כינוי בפורום: i love אפרת מה הייתי רוצה לקבל מהגמד שלי- 1. פגישה עם אפרת 2. פגישה עם נתן 3. פגישה עם נירו 4. פגישה עם טלי שרון 5. פגישה עם עדי כהן (כן אני יודעת שזה לא קשור) עכשיו יש משו שלא הבנתי: הרי זה לא רציני נגיד אני כתבתי שאני רוצה פגישה אם אחד מהאנשים האלה אבל זה לא באמת יהיה אמיתי אז מה אמורים להביא אחד לשני

את צריכה להיות רצינית.

תבקשי משהו שהוא יכול לתת לך. תמנוות, כתבות, אתרים, גם אחרי שנרשמתם, וכבר קיבלתם גמד, אחרי שבוע נגיד תשלחו לו הודעה שאתם רוצים משהו אחר. מותר לכם...

נשמה אמרתי כבר לא אכפת לי../images/Emo163.gif

מה לקבל וממי. כל דבר חמוד אפילו סתם בדיחה יפה או משפט יפה או תמונה/כתבה יפה. בקיצור כל דבר שיגרום לי לחייך בימים הקשים האלו. אגב עדיין לא ענית לי לגבי איזה גמד אני רוצה אבל עכשיו נזכרתי שאני צריכה לגלות בעצמי מיזה הגמד שלי. חח איזה פגרה אני,אני יגיד לך מי אני רוצה שיהיה הגמד-ה שלי ואז אני ידע ת'תשובה. אמאאאאא הפיגור חוגג. אבל אפשר לבקש ממך שאני יהיה הענקית של מישו מסוים?! יענו במסרים,ברור.

i love אפרת

New member
אווקי עכשיו הבנתי... צריך לבקש דברי

דברים אחרים אז הנה, צריך לכתוב 5 והוא בוחר? אממ יש לי כבר כל מה שאני רוצה על אפרת כהן... אז אני מבקשת שהגמד שלי יביא לי תמונות וכתבות על עדי כהן. וואיי משחק חמוד

היי אני רוצה להשתתף!

טוב הכינוי שלי כפי שאת רואה (חחחחחחחחח) קייט המתוקה שמי: קייט הייתי רוצה לקבל מהגמד שלי מלא מלא תמונות של אפרת ונתן, כל מיני דברים חמודים שהוא יעשה כמו למשל לא יודעת עיוותים או אנימציות או משו... זהו... למרות שלא לגמרי הבנתי את הקטע של הניק-כאילו אני אשלח לו בפרטי? בשם אחר?

היי אני רוצה להוסיף....

גם אני חושבת שבכלל כל דבר חמוד יהיה נחמד לקבל מהגמד שלי! בדיחות, תמונות חמודות ואנימציות חמודות ולאו דווקא של מיכאלה אבל רצוי, כתבות מעניינות, הורדות לא חוקיות (חחח כן, אני יודעת, אבל אני מתכוונת ברצינות) וכו' וכו' וכו'... העיקר שישמח אותי! וגם אני שמח את הענק שלי!!

er 4ever

New member
גם אני משתתפת!

שם- נופר כינוי בפורום- er 4ever מה היית רוצה לקבל מהגמד שלך- ממממ... אין לי מושג... מה שבא לו!

למעלה